נסיון עוקץ? מיילים מdigoo-it
-
התחלתי לקבל מיילים אחד אחרי השני בסגנון הזה: (מתורגם)
תזכורת: מחפשים את איש הקשר הנכון
מאת: Hayk | Digoo IT Distribution BV <hayk@digoo-it.com> דרך digoo-it.eu
דואר לתשובה: hayk@digoo-it.com
אל: eli846846@gmail.com
תאריך: 14 באוק׳ 2021, 17:23
נושא: Reminder : looking for the right contact person
נשלח על-ידי: digoo-it.eu
חתום בידי: digoo-it.euשלום,
לא קיבלתי שום משוב על ההודעות הקודמות שלי.
אנו מספקים ציוד IT באיכות טובה במחירים סיטונאיים ליותר מ -500 לקוחות ברחבי העולם.
כרגע יש לנו כמה הצעות למחשבים ניידים בגודל 15 אינץ 'עם מעבד Intel i3 / Intel i5, במחירים שבין 80 ל -150 יורו.
אנא בדוק את ההצעות הללו על ידי לחיצה על קישור זה לרשימת המניות המקוונת שלנו.
אין לנו כמות הזמנה מינימלית.
על מנת לפתוח עסק בין החברות שלנו, אנו יכולים לבצע משלוח חינם.הודע לי אם יש לך שאלות!
הטוב ביותר,הייק הובאניסיאן - מנהל חשבונות
ז . +32 478 03 95 87
מ . hayk@digoo-it.com
w . www.digoo-it.com
John Cockerillstraat 37
3920 לומל, בלגיהעוד מישהו?
-
@אלי-tza
לדעתי כן
אתה צריך לשאול את עצמך, האם אתה מתעסק בתחום של מחשבים יד שניה? והאם פנית בעבר לחברה זו בעניין זה?
זה שכתובת הזו מופיעה בחתימה שלך כאן, רק מחזק את זה שמדבר בחברה שכרתה את המיילים עם איזה מנוע מכאן או מקום אחר שבו המייל שלך מפורסם
דבר נוסף מחשיד, זה שבTrueCaller המספר שלהם לא מזוהה. חברה נורמלית המספר שלה בד"כ מזוהה שם.
בדקתי כעת במייל שמפורסם בחתימה שלי, ובספאם שם יש שלל דוגמאות כמו שלך.אישית לא הייתי מגיב בכלל. (אא"כ אתה זהיר מספיק ורוצה לצוד אותם כמו שהם מנסים לצוד אותך )
-
@clickone אמר בנסיון עוקץ? מיילים מdigoo-it:
@אלי-tza
לדעתי כן
אתה צריך לשאול את עצמך, האם אתה מתעסק בתחום של מחשבים יד שניה?גיששתי בעבר
והאם פנית בעבר לחברה זו בעניין זה?
לא
זה שכתובת הזו מופיעה בחתימה שלך כאן, רק מחזק את זה שמדבר בחברה שכרתה את המיילים עם איזה מנוע מכאן או מקום אחר שבו המייל שלך מפורסם
סביר להניח
דבר נוסף מחשיד, זה שבTrueCaller המספר שלהם לא מזוהה. חברה נורמלית המספר שלה בד"כ מזוהה שם.
בדקתי כעת במייל שמפורסם בחתימה שלי, ובספאם שם יש שלל דוגמאות כמו שלך.אישית לא הייתי מגיב בכלל. (אא"כ אתה זהיר מספיק ורוצה לצוד אותם כמו שהם מנסים לצוד אותך )
אכן לא הייתה לי כוונה להגיב.
תודה!