פלטפורה נוחה לבניית מערכת לניהול לקוחות ומלאי - כתהליך
-
שלום למקצוענים.
אני בתהליך כתיבת אפיון למערכת לניהול לקוחות ומלאי, לקוחות קבועים עם עסקאות שונות ומגוונות ותשלומים לא מסודרים..
כנ"ל המלאי מצריך תהליך לעצמו - יצירתו נעשית לפי הזמנה ועוברת כמה תחנות עד שהיא מוכנה.(לדמיון, הרכבת מחשבים למשווקים מורשים, המשווק מזמין ותהליך הבנייה עובר בין כמה טכנאים שכל אחד מרכיב את החלק שלו ואמור לקבל תשלום לפי זה - מהחברה, שמקבלת מהמשווק כספים אחת ל.. נאמר כשמצטבר סכום מסוים וכדו' כך שצריך לנהל גם את ההזמנות מול המשווק-המזמין וגם מול הטכנאים לגבי תהליך היצירה ומשכורת).
באיזה פלטפורמה אתם ממליצים להשתמש?
יש בכלל משהו מוכן (ולא גדול מדי..) שנוח לעבד אותו או עדיף לבנות מאפס?
vtiger ודומיו ענקיים ורוב הפונקציות שם מיותרות לעסק קטן-בינוני..תודה
נ.ב. שאלתי בפרוג.. הומלץ לי לפנות לכאן, על אף שאני מאמין שהרוב כאן גולשים גם שם, אני לא פעיל פה, נכנסתי וחימם לי את הלב לראות כאן את נטפריס פעיל.. מתגעגעים אליך.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/03/2017 15:54 (+02:00)
-
יש בלי סוף תוכנות לניהול מלאי ולניהול לקוחות. נראה לי התחום הרווי ביותר ak תוכנות מדף ושירותי אונליין, עם הרבה חינמייים.
אבל, תוכנת מדף מצריכה עיון ולימוד מעמיק שגוזל אנרגיה ושוחק ממוצר למוצר שבודקים, ומאידך תוכנה חדשה זה מחיר גם של כסף וגם של לאכול את הלב בהתאם למי ומה וכו'.מקוה שיימצא מישהו פה שיידע המלצות, אבל אני אכן חושב שפרוג זה המקום היותר נכון.
נ.ב. נטפריס מסתובב כל יום בפורום שם.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/03/2017 20:14 (+02:00)