Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@one1010 אני עשיתי לציר של ארון 5 דלתות עם אפוקסי. כמו חדש. לא יודע על המקרה הנדון, אולי החור מדי גדול וזה לא יתפוס מספיק.
@one1010 אמר במילוי חור בעץ שיהיה ניתן להכניס בו בורג:
מאיפה אני ישיג שבבי עץ?!...
זה לא שמן אפרסמון... פשוט קדחתי בחתיכת עץ שמצאתי ואספתי את הנסורת. אפשר גם לחתוך עם מסור או לבקש קצת מנגריה.
@chagold מה היה הגודל שלך?! שלי זה סך הכל בגודל של קדיחה כדי להוציא את הבורג הקיים.
באיזה אפוקסי השתמשת?!
יש אפוקסי מיוחד לעץ. ואשר גם לדחוף גפרורים עם דבק לחור
גודל של בורג רגיל.
בחנות נתן לי משהו לעץ.
@one1010 אפוקסי עץ מחזיק לי מעולה על דלת שהחיבור של הציר נהרס (בעצם הדלת עומדת על אפוקסי)
@one1010 לא בטוח שהבנתי מה המצב שם, אבל אם תיקח בורג עבה יותר ומהצד השני תשים שייבה ואום/פרפר לא יעזור ?
@אבי-ים זה לא אפשרי טכנית במיקום הזה
@one1010 יש בורג ששכחתי את שמו כרגע שהוא מוברג בעץ ואז לתוכו ניתן להבריג ולהוציא בורג קטן יותר. (בדומה לדיבל)
@moshe11 אולי דיבל ללוח גבס https://www.bb-center.co.il/items/2957948?gclid=Cj0KCQjwv5uKBhD6ARIsAGv9a-xEtQlDQE7bX1lBd2fYJPQrXjbOVk8sRt9QJYVy2Xlqo2rOKSZVwGcaAgdDEALw_wcB