מילוי חור בעץ שיהיה ניתן להכניס בו בורג
-
בגלגלת של השולחן שלי נשבר הבורג כך שהפלטה כבר לא מחוברת לגלגלת. אני צריך להוציא את הבורג ולשים בורג חדש.
מסתבר שאעשה זאת עם קדיחה [יש פתרון יותר טוב מומלץ?!] ככה שאני אשאר עם חור במיקום המקורי של הבורג מה הפתרון הכי טוב למלאות את החור הזה כדי שאוכל להכניס בו אח"כ בורג?
דיבל מיוחד? אפוקסי? סופר 7? פתרון אחר?תודה רבה!
-
בגלגלת של השולחן שלי נשבר הבורג כך שהפלטה כבר לא מחוברת לגלגלת. אני צריך להוציא את הבורג ולשים בורג חדש.
מסתבר שאעשה זאת עם קדיחה [יש פתרון יותר טוב מומלץ?!] ככה שאני אשאר עם חור במיקום המקורי של הבורג מה הפתרון הכי טוב למלאות את החור הזה כדי שאוכל להכניס בו אח"כ בורג?
-
@one1010 הנה עצה ששמעתי מבעל מקצוע, לגבי מקרה דומה בו הצירים של ארון בגדים נתלשו מהדופן.
לערבב דבק עץ עם שבבי נסורת, ולמלא את החור. כשמתייבש לגמרי (24 שעות) להבריג שוב.
בינתיים זה מחזיק לי טוב ב"ה.
לכאורה אפשר גם עם אפוקסי ושבבי עץ, אבל זה יותר יקר. -
@one1010 אני עשיתי לציר של ארון 5 דלתות עם אפוקסי. כמו חדש.
לא יודע על המקרה הנדון, אולי החור מדי גדול וזה לא יתפוס מספיק. -
@chagold מה היה הגודל שלך?!
שלי זה סך הכל בגודל של קדיחה כדי להוציא את הבורג הקיים.באיזה אפוקסי השתמשת?!
-
@one1010 אפוקסי עץ מחזיק לי מעולה על דלת שהחיבור של הציר נהרס (בעצם הדלת עומדת על אפוקסי)
-
-
@one1010 לא בטוח שהבנתי מה המצב שם, אבל אם תיקח בורג עבה יותר ומהצד השני תשים שייבה ואום/פרפר לא יעזור ?
-
@one1010 יש בורג ששכחתי את שמו כרגע שהוא מוברג בעץ ואז לתוכו ניתן להבריג ולהוציא בורג קטן יותר. (בדומה לדיבל)