מיזוג שני גליונות אקסל לקובץ וורד
-
@יוסף17 אמר במיזוג שני גליונות אקסל לקובץ וורד:
יש לי רשימה של הורים ורשימה של ילדים באקסס\אקסל
א. זה משנה עם באקסס או באקסל - כמובן שעדיף אקסס(אפי' לייבא את האקסלים).
ב. מה הקשר בין הילד להורה, יש איזה מזהה כל שהוא, ת.ז. של ההורה או קוד של ההורה או טלפון בבית בטבלה של הילדים?@יוסף17 אמר במיזוג שני גליונות אקסל לקובץ וורד:
ואני רוצה לקשר אותם לקובץ וורד
נראה לי שלב ב', קודם כל תעשה כזה טבלה(שאילתה) כזאת באקסס
(או אפי' דוח אם אתה לא צריך לעשות שינויים - ואם אתה כן צריך לעשות שינויים - זה נראה לי טעות לעבור בכזה שלב לוורד).
סתם כך לגבי המרה מאקסס לוורד - לא מוצלח כ"כ, התצוגה עלולה להשתבש.@יוסף17 אמר במיזוג שני גליונות אקסל לקובץ וורד:
כל הורה והילדים שלו באותו עמוד, מישהו יודע איך?
?
אתה מתכוון שבכל שורה של ילד יהיה גם את הפרטים של ההורה אפי' כשיש כמה ילדים לאותו הורה?
אתה מתכוון שיהיה בכל עמוד הפרטים של ההורה עם רשימה של כל הילדים שלו? - (אם כן זה בדיוק דוח)
או מה? -
נכון זה בדיוק דוח, ואי אפשר לעצב חופשי בדוח,
יש כבר?
או שאתה רוצה לעשות, וא"כ אתה רוצה שיהיה בכל עמוד הפרטים של ההורה עם רשימה של כל הילדים שלו, כאילו דף לכל הורה?יש כבר כזאת שאילתה שמצליבה את הנתונים של ההורה בכל תלמיד? אם לא אז יש לך מזהה של ההורה בתלמיד?
-
@avi-rz
תודה על העזרה,
הנתונים כבר מוצלבים בדוח, ואני לא יכול לעצב חופשי,
לכן חשבתי לעשות מיזוג דואר רגיל, ואז נתקעתי בהצלבה של ההורים עם הילדים,ממליץ לעצב דוח מחדש, לא מסובך.
אם זה קובץ סגור וא"א לעשות בו שינויים תוכל להעתיק/לקשר את הטבלאות והשאילתות ולהשתמש בשאילתה שמצליבה את הנתונים הנ"ל בדוח,
אפשר לעשות שני דוחות, 1. שורות של ילדים 2. פרטי ההורה ובפנים את הדוח הראשון של הילדים שלו.