הדפסת נתונים גולמיים בעברית במדפסת קופה
-
כהמשך לפוסט כאן https://tchumim.com/post/127869
יש לי מדפסת קופה/תרמית שהיא מחוברת למחשב כמדפסת רגילה וניתן להדפיס בה מתוך אופיס/דפדפן וכו' כמדפסת רגילה רק שהגודל כמובן לא בדיוק תואם, אבל אם מגדירים מראש את רוחב הדף של המסמך נכון זה אמור לעבוד טוב.
אך אני צריך את זה להדפסה ישירות מתוך הדפדפן ללא הדיאלוג של ההדפסה
לצורך כך אני משתמש בשירות צד שלישי שאני שולח בקשת API מאובטחת לשרת חיצוני, ועל המחשב יש תוכנה מותקנת שמאזינה לפקודות המתקבלות מהצד השלישי ומדפיסות את התוכן להדפסה.
השירות הנ"ל תומך במספר אפשרויות תוכן להדפסה, או שליחת קובץ PDF או תוכן גולמי = פקודות שהמדפסת תומכת בהם.
על פניו נראה שאני יכול ליצור מסמך PDF מעוצב כקבלה ולשלוח לשירות הנ"ל לבצע את ההדפסה, אך מה שלא נוח לי בזה זה בגלל שקבלה יכולה להתארך ואין לה אורך קבוע, ולכן זה קצת יקשה להשתמש עם PDF כי במידה וזה יצא יותר ארוך מהגודל שהגדרתי זה יוצא לי כביכול 2 דפים ויהיה סתם חלק ריק בדף.
לכן אני מעדיף להשתמש בגולמי, שזה מבוסס על שליחת הטקסט להדפסה עם פקודות שונות לעיצוב המסמך, ואני שלח את המחרוזת הגולמית למדפסת באמצעות השירות הנ"ל.
הכל טוב והכל יפה עד העברית, הגדלים, הברקודים וכדומה יוצאים טוב, אך האותיות בעברית נראים כמו סינית.
למרות שהמכשיר עצמו במפרט מופיע שהוא תומך בעברית בקידוד PC862 ו WPC1255
חרשתי כמה ימים בגוגל פתרונות ועדיין לא מצאתי
אם יש למישהו נסיון בהדפסה למדפסת קופה בעברית ע"י נתונים גולמיים אשמח להדרכה מה ניתן לעשות.
או לחילופין אם ניתן לפתור באמצעות PDF ליצור PDF עם אורך דינאמי (מבוסס HTML כמובן), או גם ע"י קנבס ראיתי חצאי דיבורים אך לא הסתדרתי.
תודה -