-
-
@אוריי אמר בפתיחת ערכי תיבת רשימה ע"י קוד vba אקסס:
אני רוצה לעשות את אותו הדבר אבל בטופס תצוגת טבלה ואני לא מוצא את ההגדרה הזו שם..
מה זה טופס תצוגת טבלה, גליון נתונים?
איזה הגדרה אתה לא מוצא שם?@אוריי אמר בפתיחת ערכי תיבת רשימה ע"י קוד vba אקסס:
שאלה שניה אני אני סוגר את התיבת רשימה אותו אם יש פחות מ0?
לא מוכר לי דרך, כשאתה יוצא מהתא הוא נסגר אוט'
-
@מלא אמר בפתיחת ערכי תיבת רשימה ע"י קוד vba אקסס:
מה זה טופס תצוגת טבלה, גליון נתונים?
איזה הגדרה אתה לא מוצא שם?תצוגת גיליון נתונים
אני לא מוצא את ההגדרה (כמו כאן Dropdown) שמציגה את הערכים בתיבת הרשימה.@מלא אמר בפתיחת ערכי תיבת רשימה ע"י קוד vba אקסס:
אולי אפשר ליצור קוד שיוצא מהתא וחוזר וזה יגרום לו להיסגר
-
שאלה שניה אני אני סוגר את התיבת רשימה אותו אם יש פחות מ0?
הסתדר,
הפנתי את הבחירה לתיבת טקסט אחרת והחזרתי לתא הנוכחי ועובד מעולה!!
תענוג עילאי פשוט חיסכון של @מלא זמן -
תצוגת גיליון נתונים
אני לא מוצא את ההגדרה (כמו כאן Dropdown) שמציגה את הערכים בתיבת הרשימה.מה הפי', בטבלה אין בכלל אפשרויות של אירועים,
אבל אתה יכול לעשות טופס, ולהוסיף את הקוד הנ"ל וכו שזה עובד בטופס הוא אמור גם לעבוד בתצוגת נתונים, (בתצוגה של טבלה). -
@avi-rz אמר בפתיחת ערכי תיבת רשימה ע"י קוד vba אקסס:
תצוגת גיליון נתונים
אני לא מוצא את ההגדרה (כמו כאן Dropdown) שמציגה את הערכים בתיבת הרשימה.מה הפי', בטבלה אין בכלל אפשרויות של אירועים,
אבל אתה יכול לעשות טופס, ולהוסיף את הקוד הנ"ל וכו שזה עובד בטופס הוא אמור גם לעבוד בתצוגת נתונים, (בתצוגה של טבלה).אני מתכוון בטופס משנה בתצוגת גיליון נתונים אין לי אירוע של בעת שינוי
חוץ מזה כאשר ניסיתי באירוע אחר לא מצאתי את ההגדרה Dropdown שמציגה את הערכים של הקומבו בוקס
זה האירועים שיש לי
-
@אוריי
בפוסט הראשון הבאת תמונה של תיבה משולבת, שעליו יש את את האפשרות בעת שינוי.
ועכשיו בפוסט האחרון, הבאת תמונה כנראה של תיבת רשימה שעליו באמת אין אפשרות כזאת,
כי הוא לא מיועד להכנסת נתונים.צודק, שכאן זה תיבת רשימה אבל למה הוא לא להכנסת נתונים אני עושה שם את אותו הדבר יש לי רשימת בחירה שרק משם אני מכניס את הערכים
תכלס מה ההבדל ביניהם??? (הרבה זמן התקשיתי בזה ולא עלתה בידי.) -
@אוריי
אם הם אותו דבר, קח אתגר;
תשיג תמונה של תיבת רשימה שסמן העכבר נמצא בתוך התיבה,
כמו כאןוזה ההבדל מאתר מיקרוסופט
תיבת רשימה פקד תיבת הרשימה מציג רשימה של ערכים או אפשרויות. תיבת הרשימה מכילה שורות של נתונים, והיא בדרך כלל גודלת כך שכמה שורות יהיו גלויות בכל עת. השורות יכולות לכלול עמודה אחת או יותר, שעשויות להופיע עם או בלי כותרות. אם הרשימה כוללת שורות רבות יותר מכפי שניתן להציג בפקד, Access מציג פס גלילה בפקד. המשתמש מוגבל לאפשרויות הנתונות בתיבת הרשימה; לא ניתן להקליד ערך בתיבת רשימה.
תיבה משולבת פקד התיבה המשולבת מספק דרך קומפקטית יותר להצגת רשימה של אפשרויות; הרשימה מוסתרת עד שתלחץ על החץ הנפתח. תיבה משולבת מעניקה לך גם את היכולת להזין ערך שאינו מופיע ברשימה. בדרך זו, פקד התיבה המשולבת משלב את התכונות של תיבת טקסט ותיבת רשימה. -