בירור | בוט להעברת הודעות אוטומטית ב Telegram.
-
@מה-הבעיה אמר בבירור | בוט להעברת הודעות אוטומטית ב Telegram.:
@שמואל4 אני צריך שכל ההודעות שהשירות של טלגרם שולח (קודים) יועברו אוטומטית לבוט מסוים.
אממ... אוקי.
בכל אופן, אני לא הייתי ממליץ לעשות את זה בכלל, וגם אם כן, לפחות עם רובוט משלך..
למה אתה צריך דבר כזה?@מה-הבעיה אמר בבירור | בוט להעברת הודעות אוטומטית ב Telegram.:
מצאתי את הרובוט הזה @tg_feedbot שאני חושב שהוא עושה את העבודה אבל לא הצלחתי לעבוד איתו אם מישהו מכיר אותו אשמח לעזרה.
לא מכיר, אבל מעיון קצר זה נראה שהם פשוט מתחברים עם החשבון שלך אצלם בשרת כזה או אחר.
בנוסף, זה לא ממש חוקי לפי טלגרם, כך לפחות נראה מהתיעוד שלהם איך לחבר את המספר: -
@שמואל4 אמר בבירור | בוט להעברת הודעות אוטומטית ב Telegram.:
בנוסף, זה לא ממש חוקי לפי טלגרם, כך לפחות נראה מהתיעוד שלהם איך לחבר את המספר:
שמתי לב לזה.
בגדול אין לי בעיה עם זה
לא הצלחתי להגדיר שם את מה שאני צריך.לפחות עם רובוט משלך.
לא יודע לבנות בוטים אם יש פה מישהו שיודע לעשות דבר כזה אשמח מאוד.
למה אתה צריך דבר כזה?
מאז שטלגרם הפסיק לשלוח סמס מהמחשב אני בבעיה כי הסמס לא תמיד זמין לי אז אני מחפש דרך שישלח אוטומטית למייל (יש רובוט שכל הודעה ששולחים לו שולח אותה למייל)
-
@מה-הבעיה אמר בבירור | בוט להעברת הודעות אוטומטית ב Telegram.:
לא יודע לבנות בוטים אם יש פה מישהו שיודע לעשות דבר כזה אשמח מאוד.
במקרה הזה זה לא רלוונטי.. כי ממילא אתה נותן גישה מלאה לחשבון שלך אילהם..
לא יעזור לך לבנות רובוט אתה צריך להחזיק שרת שמתפקד כיוזר בוט. יש כל מיני.@מה-הבעיה אמר בבירור | בוט להעברת הודעות אוטומטית ב Telegram.:
לא הצלחתי להגדיר שם את מה שאני צריך.
טענה שגוייה. לא הצלחתי לא עוזר לאף אחד.
קראת את ההוראות? תוכל לפרט שלב אחרי שלב עם תמונות איפה נתקעת?
מניסיון אני לא יכול לעזור, כי אני בחיים לא יעשה דבר כזה... -
@מה-הבעיה בדיוק היום ישבתי על נושא מסויים ונזכרתי בך.
אפשר הרי להריץ local Telegram Api יש בזה מגוון מעלות מהAPI שלהם, גם בנושא אבטחה, וגם בנושא של גודל הקבצים שאפשר לקבל.
למעשה, אני השתמשתי עם https://github.com/tdlight-team/tdlight-telegram-bot-api שמאפשר גם ממשק API ליוזרים - יוזרבוט.
עם זה אפשר ממש בקלות לעשות מה שאתה צריך. למעשה - זה בדיוק כמו שמה שכתבת עושים לכאורה, רק פה אתה עושה את זה בעצמך בלי שאתה מחבר את המספר שלך אצל מישהוא שאין לך מושג מי הוא.הממשק, מאפשר ממש להתחבר עם מספר טלפון, ואז לקבל עידכונים עם Webhook, אתה גם מקבל את העידכונים של ההודעות של טלגרם:
ככה תוכל בקלות להפנות את זה למייל - ובאופן שבאיזשהוא מקום הכל עובר אצלך בלי שירותים צד רביעי וחמישי...