ניתוקים ברשת כשהטלפון מצלצל. רק בבזק?
-
@mdy אמר בניתוקים ברשת כשהטלפון מצלצל. רק בבזק?:
בעצם אם אני מתחבר לפרטנר, זה לא אומר שקו הטלפון על האינטרנט עצמו ? ואז לא יהיו ניתוקים. או שאני טועה?
פרטנר היא חברת ספק וטלפון דיגיטלי
בזק חברת תשתית dsl וטלפון אנלוגי
רימון/אתרוג ספק וסינון
(הנ"ל לא מתייחס לסיבים אופטיים)
על פי חוק חברות תשתית מחויבות להחכיר את התשתית שלהם לספקי האינטרנט על מנת שהם יוכלו למוכרו ללקוחות שלהם.
כעת תסביר שוב מה אתה רוצה -
@sh774 מה שכתבת ברור. ועדיין שואל. פרטנר מבטיחים לי בנדל עם אתרוג + קו טלפון. מה זה אומר?
זה אומר תשתית אתרוג ספק פרטנר תוכנת סינון לוקאלית של אתרוג
תשתית של בזק? מה להם ולאתרוג?
בזק רק תשתית ואתרוג מספקת או סינון במקרה שלך ויכול להיות גם ספק
ועל מה הקו הדיגיטלי יושב? מנסה להבין אם קו דיגיטלי לא יגרום לניתוקים
על שרת קליינט שמחובר אצליך לנתב ולחשמל ולשרת של פרטנר
כמו בקו של בזק שיושב על התשתית של האינטרנט.
הקו של בזק יושב על האינטרנט רק שזה מגיע ל dslm לפני זה קו אנלוגי רגיל שלהבדיל יושב על ngn
-
@sh774 אז הסינון בתוכנה על המחשב? לא ברמת הספק?
כך יצא לי מול השירות לקוחות של פרטנר כמובן כדאי שתברר מולם ישר
ומה בנוגע לטלפון? זה שזה דיגיטלי ימנע ניתוקים?
רק יוסיף ניתוקים תעשה חיפוש קטן ברשת לקריאה על הבעיות הרבות
-
@mdy לפי דו"ד ולפי מה שאני מבין יש לך בעיה החומרה (תשתית)
לענ"ד אם תפתור את בעיית התשתית כל הבעיות שלך יפתרו.אם יש בעיה בתשתית ולא תתקן אותה לא משנה אם תעבור לקו דיגיטלי הניתוקים ימשיכו להיות לך. אא"כ תעבור לבנדל ואז קו הטלפון יהיה דיגיטלי ולא תצטרך פילטרים בכל הבית וגם זה תלוי אך התשתית שלך תהיה בנויה (אני מקווה שאתה מבין את כוונתי)
אני לא זוכר לפי הנכתב אם יש לך מנוי בנדל או בזק + ספק בנפרד.
אם אתה רוצה להיות בטוח ולפתור את הבעיה אז לדעתי הפתרון הטוב זה לשים פילטר בארון ולמתוח קו לראוטר שבבית (כתבתי את זה כבר למעלה אך לא פרטי למתוח קו חדש) או לבדוק שהנקודה שלך בבית מגיעה עד לארון ושם צריך לפצל מהקרונה את הנקודות של ה DSL לטלפון.
נראה לי שבכל מצב גם אם תעבור לבנדל תצטרך לפצל את הנקודות בקרונה שבארון.(צריך לזה טכנאי)בקיצור אני ההיתי מתחיל לבדוק את התשתית לפני שמתחיל לעבור ספק.
רק שתדע מה זה קרונה שאני מדבר עליו להלן תמונה.
-
@zvinissim אמר בניתוקים ברשת כשהטלפון מצלצל. רק בבזק?:
אא"כ תעבור לבנדל ואז קו הטלפון יהיה דיגיטלי ולא תצטרך פילטרים בכל הבית וגם זה תלוי אך התשתית שלך תהיה בנויה (אני מקווה שאתה מבין את כוונתי)
חושב שהבנתי. זה בדיוק מה שחשבתי. שאם הטלפון גם יהיה דיגיטלי, לא יהיו שתי מערכות שונות, כי גם הטלפון כביכול אינטרנט, ולכן לא יהיו ניתוקים.
הבנתי נכון?כרגע יש לי בנדל באתרוג
וחשבתי לעבור לבנדל בפרטנר, שהם טענו שאני אקבל בבנדל שלהם אינטרנט מסונן של אתרוג (אני אשאר עם המנוי שיש לי. רק התשלום יהיחה דרך פרטנר)