קובץ EXE אצל הלקוח מזוהה כוירוס
-
הכנתי איזה אפליקציה קטנה בוינפורמס, ולא עשיתי פובליש אלא הלכתי לBIN אחרי שעשיתי בילד עם רליס. (אני מעדיף לא לעשות PUBLISH אלא לשחרר EXE בודד)
וזה מזוהה אצל הלקוח כוירוס.
מה אני יכול לעשות כדי שלא יזוהה כוריוס ויוכל לפעול אצלו?פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/01/2017 10:24 (+02:00)
-
האנטוירוס חוסם את הקובץ, כי הוא לא מזוהה אצלו, ובאותה מידה הוא יכול להריץ קוד זדוני.
אתה יכול לרכוש תעודה דיגיטילית ואז האנטוירוס לא יחסום אותו.
או לחלופין, לומר לו שישבית את האנטיוירוס כשהוא מתקין את זה, (ואז תצטרך להכין קובץ התקנה בעזרת הpublish) או איך שהוא להגדיר בו שזה קובץ מוכר.
זה מה שאני מכיר.
איזה אנטיוירוס יש לו?פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/01/2017 10:52 (+02:00)
-
מעולם לא נתקלתי בתופעה כזאת.
נתנאל, נסה לפרט:
התוכנה שלך לא עושה פעולה "רצינית"?
איזה אנטיוירוס יש ללקוח?
מה ההודעה?לשם הידע: אנטיוירוס מזהה וירוסים אך ורק לפי מאגר של קטעי קוד קיימים שידועים כוירוס. מה "שנראה" וירוס בגלל אופי הפעולות זה לא זיהוי כוירוס אלא רק חשד. ותמיד יש דרך להרגיע את האנטי וירוס במקרה כזה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/01/2017 21:07 (+02:00)
-
יש לו אווסט חינמי.
זה לא עושה משהו רציני כלל חוץ מקריאה מקובץ טקסט ואיזה חיפוש והחלפה במסמך וורד פעיל.
הוא פשוט לא פותח לו את זה עד שהוא מנטרל את האנטי וירוס.הוספה:
מברור נוסף עולה כי כנראה גוגל אשם בזה.
שלחתי לו את זה במיל והחלפתי המקודה של שם הקובץ בקו תחתי אמרתי לו להלחיף את הנקודה בקו.
אחרי זה התברר שגימייל הוסיף לש הקובת את הסיומת bat מעצמו, וכנראה עשה שם עוד דברים בדרך ולכן הוא עושה בעיות (עליתי על זה מלקוח אחר ששאל אותי הרי יש כאן נקודה).
כמו כן, פעם היה לי איזה קובץ bak של דטהבייס SQL, והוא לא נפתח לי, ומשלל העצות שלקטתי אז היה גם שכתבו בסטאק שמכיון שזה עבר בגוגל דרייב זה כבר לא אותו דבר ולכן יש קבצים רגישים שנפגמים שם. ידע הציבור ויזהר.פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/01/2017 22:33 (+02:00)