האם יש אפשרות לשלוח טופס של google forms למי שיש לו רק מייל (בלי גישה לקישורים וכו')
-
האם יש אפשרות לשלוח טופס של google forms למי שיש לו רק מייל (בלי גישה לקישורים וכו')
אני צריך בדחיפות לשלוח טפסים של google forms לאנשים שחלקם יש להם רק מייל בלי גישה לאינטנרט ובלי גישה לקישורים גם לא דרך המייל
האם יש להם אפשרות למלא את הטופס?
(באופציה של שליחת הטופס דרך המייל זה אמנם שולח את הטופס בגוף המייל אבל בסוף זה מצריך ללחוץ על שליחה וזה בעצם מעביר לקישור חיצוני...)
האם יש פתרון?
תודה רבה יהיה זה לעזרה גדולה. -
@שמעון-לאופר אמר בהאם יש אפשרות לשלוח טופס של google forms למי שיש לו רק מייל (בלי גישה לקישורים וכו'):
אני צריך בדחיפות לשלוח טפסים של google forms לאנשים שחלקם יש להם רק מייל בלי גישה לאינטנרט ובלי גישה לקישורים גם לא דרך המייל
(באופציה של שליחת הטופס דרך המייל זה אמנם שולח את הטופס בגוף המייל אבל בסוף זה מצריך ללחוץ על שליחה וזה בעצם מעביר לקישור חיצוני...)
האם יש פתרון?
תודה רבה יהיה זה לעזרה גדולה.אם זה חסימה טובה לכאורה אין אפשרות
אתה יכול לשלוח טופס PDF אינטראקטיבי שימלאו וישלחו חזרה.
ואז תצטרך לעדכן את התשובות באופן ידני בטופס או ישירות בגיליון של הנתונים
או למצוא משהו שיוכל לשלוף את הנתונים ולסדר אותם לבד בטבלה... -
@בערל אמר בהאם יש אפשרות לשלוח טופס של google forms למי שיש לו רק מייל (בלי גישה לקישורים וכו'):
@שמעון-לאופר אמר בהאם יש אפשרות לשלוח טופס של google forms למי שיש לו רק מייל (בלי גישה לקישורים וכו'):
האם יש פתרון?
תודה רבה יהיה זה לעזרה גדולה.אם זה חסימה טובה לכאורה אין אפשרות
אתה יכול לשלוח טופס PDF אינטראקטיבי שימלאו וישלחו חזרה.
ואז תצטרך לעדכן את התשובות באופן ידני בטופס או ישירות בגיליון של הנתונים
או למצוא משהו שיוכל לשלוף את הנתונים ולסדר אותם לבד בטבלה...לא אכפת לי לעבוד ולמלא את הטפסים אחד אחד...
אבל איך אוכל לשלוח להם את הטופס בצורה שיוכלו למלאות ולהחזיר לי נתונים?
מה הכוונה "אתה יכול לשלוח טופס PDF אינטראקטיבי שימלאו וישלחו חזרה"?
תודה רבה. -
אבל איך אוכל לשלוח להם את הטופס בצורה שיוכלו למלאות ולהחזיר לי נתונים?
מה הכוונה "אתה יכול לשלוח טופס PDF אינטראקטיבי שימלאו וישלחו חזרה"?"טופס PDF אינטראקטיבי" זה טופס מעוצב בהתאמה אישית עם שדות הניתנות למילוי ע''י הנמען בכל תוכנה נורמלית להצגת קבצי PDF
את הטופס אתה יכול ליצור בתוכנת עריכת PDF \ אינדיזיין וכו'
-
@שמעון-לאופר בנוסף להנ"ל, יש אחד שיצר קובץ HTML עם קוד שיועד לסל קניות עם אפשרות הוספה לסל וכו' ממשק יפה, ובסוף נשמר קובץ HTML אותו שולחים חזרה במייל.
נדמה לי שזה אחד מהפורום. -
@www אמר בהאם יש אפשרות לשלוח טופס של google forms למי שיש לו רק מייל (בלי גישה לקישורים וכו'):
@שמעון-לאופר בנוסף להנ"ל, יש אחד שיצר קובץ HTML עם קוד שיועד לסל קניות עם אפשרות הוספה לסל וכו' ממשק יפה, ובסוף נשמר קובץ HTML אותו שולחים חזרה במייל.
נדמה לי שזה אחד מהפורום.ואיך זה יעזור אצלי?
-
ואיך זה יעזור אצלי?
אפשר בקלות להתאים את זה בשבילך.
אבל זה לא אנונימי... (בלי קשר) אתה יודע איזה מייל שלח לך את זה.