פתיחת נדנדה חשמלית
-
יש לי את הנדנדה הזאת:
היא משתמש בסוללות ודי זוללת אותם מה שמצריך אותי להתעסק עם הטענות יומיום. חשבתי לפתוח ולהוסיף חיווט למקור חשמל חיצוני. אבל פירקתי את כל הברגים ואני לא מצליח לפרק כלום בלי הפעלת כח גס מאוד שעלול לשבור.
מישהו מכיר ויכול לתת עצה/כיוון איך לפתוח?
תודה רבה
-
-
@אלי-tza אמר בפתיחת נדנדה חשמלית:
יש לי את הנדנדה הזאת:
היא משתמש בסוללות ודי זוללת אותם מה שמצריך אותי להתעסק עם הטענות יומיום
מוזר גם לי יש כזה וזה יחסית הרבה מאד זמן מחזיק לי מעמד יש לי לא נטענות. כבר כמעט חודש יש לי אז זה והסוללות עדיין עובדות יפה.
-
@ראש-פינה קניתי סוללות נטענות חדשות של GP במיוחד לזה והם לא מחזיקות יותר מכמה ימים אבל אני משתמש בזה הרבה גם לילות שלמים.
נראה לי שהנטענות מחזיקות פחות בגלל שהם 1.2V ולא 1.5V כמו הרגילות כפול 4 סוללות זה הפרש משמעותי של 4.8V מול 6V ואז כשהנטענות מתחילות להיחלש זה כבר יורד לכיוון 4V שזה לא מספיק לנדנדה. כשלרגילות לוקח יותר זמן להגיע מ-6V ל-4V. תכלס הצלחתי לראות שהפאנל של הכפתורים מחובר עם תופסנים ואחרי הפעלת לחץ פיזי לא מתון הצלחתי לפרק אותו. פעם ראשונה שאני רואה דבר שבנוי כ"כ טוב ומסיבי וכ"כ לא ידידותי לפתיחה. הייתי רגיל או לדברים סינים שבנויים לא חזק וגם לא ידידותיים לפרוק או לדברים שבנויים טוב וחזק וגם ידידותיים לפתיחה.
חיברתי כבל USB וזה עובד מעולה. מעניין כמה הוא יחזיק עם מטען נייד.
תודה לכולם.
-
@אלי-tza אמר בפתיחת נדנדה חשמלית:
@ראש-פינה קניתי סוללות נטענות חדשות של GP במיוחד לזה והם לא מחזיקות יותר מכמה ימים אבל אני משתמש בזה הרבה גם לילות שלמים.
נראה לי שהנטענות מחזיקות פחות בגלל שהם 1.2V ולא 1.5V כמו הרגילות כפול 4 סוללות זה הפרש משמעותי של 4.8V מול 6V ואז כשהנטענות מתחילות להיחלש זה כבר יורד לכיוון 4V שזה לא מספיק לנדנדה. כשלרגילות לוקח יותר זמן להגיע מ-6V ל-4V. תכלס הצלחתי לראות שהפאנל של הכפתורים מחובר עם תופסנים ואחרי הפעלת לחץ פיזי לא מתון הצלחתי לפרק אותו. פעם ראשונה שאני רואה דבר שבנוי כ"כ טוב ומסיבי וכ"כ לא ידידותי לפתיחה. הייתי רגיל או לדברים סינים שבנויים לא חזק וגם לא ידידותיים לפרוק או לדברים שבנויים טוב וחזק וגם ידידותיים לפתיחה.
חיברתי כבל USB וזה עובד מעולה. מעניין כמה הוא יחזיק עם מטען נייד.
תודה לכולם.
איך זה עובד.?
תוכל לעלות תמונה?
אני רוצה לעשות את זה עם מטען נייד זה ילך?