לשלוח מייל על כל מייל שהתקבל
-
אני רוצה לשלוח מייל על כל מייל שאני מקבל לכתובת משני למייל הראשי עם הודעה שיש לי מייל חדש אבל אני לא רוצה לקבל את תוכן המייל אלא פשוט הודעה שיש לי מייל חדש או אפי' יהיה יותר נח אם יהיה לי הודעה בהנגוסט
האם יש אפשרות כזו?@אוריי אמר בלשלוח מייל על כל מייל שהתקבל:
אני רוצה לשלוח מייל על כל מייל שאני מקבל לכתובת משני למייל הראשי עם הודעה שיש לי מייל חדש אבל אני לא רוצה לקבל את תוכן המייל אלא פשוט הודעה שיש לי מייל חדש או אפי' יהיה יותר נח אם יהיה לי הודעה בהנגוסט
האם יש אפשרות כזו?לג'ימייל אפשר בוודאי ע''י גוגל סקריפט עם תזמון לפי זמן.
להנגאאוט למיטב ידיעתי אי אפשרות. -
@אוריי אמר בלשלוח מייל על כל מייל שהתקבל:
האם יש אפשרות כזו?לג'ימייל אפשר בוודאי ע''י גוגל סקריפט עם תזמון לפי זמן.
להנגאאוט למיטב ידיעתי אי אפשרות. -
האם יש אפשרות כזו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות