איך עושים ניפוי באגים בנגן סארגוס Q3 לצורך הסרת ווייפי?
-
תודה.
-
תודה.
-
@mgm-ivr 8.1.0
נגן סארגוס Q3 -
@mgm-ivr 8.1.0
נגן סארגוס Q3@כיפה-אדומה
ראה כאן
http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_אפליקציית_בנק_הפועלים
הוראות למכשיר דומה. -
@כיפה-אדומה
ראה כאן
http://wiki.netfree.link/wiki/התקנת_אפליקציית_בנק_הפועלים
הוראות למכשיר דומה.@shraga אין כניסה למצב מפתחים
-
@כיפה-אדומה קראת את ההוראות? בברירת המחדל לא מופיע 'מצב מפתחים' צריך להפעיל אותו על ידי לחיצה 7 פעמים על 'גירסת build' באודות המכשיר.
-
@כיפה-אדומה קראת את ההוראות? בברירת המחדל לא מופיע 'מצב מפתחים' צריך להפעיל אותו על ידי לחיצה 7 פעמים על 'גירסת build' באודות המכשיר.
@shraga כן, אבל אין - גרסת BUILD... השורה הזאת פשוט לא מופיעה וכבר ניסיתי על כל חברותיה
-
תודה.
@כיפה-אדומה אתה בטוח שלנגן הזה יש wifi כרגע? למיטב הבנתי זה אמור להיות מוצר כשר. אני מקווה שאתה לא מנסה הפוך...
-
@כיפה-אדומה אתה בטוח שלנגן הזה יש wifi כרגע? למיטב הבנתי זה אמור להיות מוצר כשר. אני מקווה שאתה לא מנסה הפוך...
@shraga יש בו... לצערי
-
@shraga יש בו... לצערי
@כיפה-אדומה
מציע לך בפעם הבאה לפתוח נושא שהוא איך להסיר wifi ממכשיר XXX -
@shraga האם אתה יודע איך לעזור לי?
-
@shraga האם אתה יודע איך לעזור לי?
@כיפה-אדומה
עבור מה הwifi משמש? ומה הצורך שלך להוריד אותו?
במפרט באתר היצרן לא מופיע שיש לו wifi ועל האריזה כתוב במפורש שאין לו wifi.זה נראה מכשיר כשר.
-
@כיפה-אדומה
עבור מה הwifi משמש? ומה הצורך שלך להוריד אותו?
במפרט באתר היצרן לא מופיע שיש לו wifi ועל האריזה כתוב במפורש שאין לו wifi.זה נראה מכשיר כשר.
@shraga הויפי לא משמש אותי לכלום.
הגעתי אליו בדרך די סיבובית, ואני לא מעוניין להישאר עם מכשיר שניתן להגיע דרכו לכל תועבות העולם
ד"א, היו עוד משתמשים שהצליחו... -
@shraga הויפי לא משמש אותי לכלום.
הגעתי אליו בדרך די סיבובית, ואני לא מעוניין להישאר עם מכשיר שניתן להגיע דרכו לכל תועבות העולם
ד"א, היו עוד משתמשים שהצליחו...@כיפה-אדומה
לכאורה כיוון שזה אמור להיות מכשיר "כשר", אפשרות המפתחים חסומה וכן כל אפשרות לשינוי במערכת ההפעלה של המכשיר.
ממליץ שתפנה לסמביקס עצמם, אולי יש/יהיה להם פתרון לכך (אולי כדאי שתוסיף איום שאם הם לא יטפלו בזה תפנה לרבנים שיוציאו מכתב נגד נגנים אלו - בכדי שיקחו את העניין ברצינות).
(בכל מקרה כשם שניתן [אם ניתן] לנטרל הwifi דרך adb וכדו' כך גם ניתן להחזירו, אז התועלת תהיה לא גדולה...) -
@כיפה-אדומה
לכאורה כיוון שזה אמור להיות מכשיר "כשר", אפשרות המפתחים חסומה וכן כל אפשרות לשינוי במערכת ההפעלה של המכשיר.
ממליץ שתפנה לסמביקס עצמם, אולי יש/יהיה להם פתרון לכך (אולי כדאי שתוסיף איום שאם הם לא יטפלו בזה תפנה לרבנים שיוציאו מכתב נגד נגנים אלו - בכדי שיקחו את העניין ברצינות).
(בכל מקרה כשם שניתן [אם ניתן] לנטרל הwifi דרך adb וכדו' כך גם ניתן להחזירו, אז התועלת תהיה לא גדולה...)@shraga אמר באיך עושים ניפוי באגים בנגן סארגוס Q3 לצורך הסרת ווייפי?:
(בכל מקרה כשם שניתן [אם ניתן] לנטרל הwifi דרך adb וכדו' כך גם ניתן להחזירו, אז התועלת תהיה לא גדולה...)
כן, אבל אם מוחקים ת'קובץ, יותר קשה להשיג אותו, לא?
איך פונים לסאמוויקס, ד"א?
-
@shraga אמר באיך עושים ניפוי באגים בנגן סארגוס Q3 לצורך הסרת ווייפי?:
(בכל מקרה כשם שניתן [אם ניתן] לנטרל הwifi דרך adb וכדו' כך גם ניתן להחזירו, אז התועלת תהיה לא גדולה...)
כן, אבל אם מוחקים ת'קובץ, יותר קשה להשיג אותו, לא?
@כיפה-אדומה אמר באיך עושים ניפוי באגים בנגן סארגוס Q3 לצורך הסרת ווייפי?:
https://www.samvix.com/he/צרו-קשר
אימיילים
מנכ"ל - goldfox@goldfox.co
מנהל שירות לקוחות - b@goldfox.co
מנהל - beri@goldfox.co
ארה"ב - samvixusa@goldfox.co -
https://www.samvix.com/he/צרו-קשר
אימיילים
מנכ"ל - goldfox@goldfox.co
מנהל שירות לקוחות - b@goldfox.co
מנהל - beri@goldfox.co
ארה"ב - samvixusa@goldfox.co -
@chocolate איך?
-
@chocolate איך?
@chocolate איך?
תפנה לאאוטנט יש נציגים שעושים זאת.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות