-
יש דרך לשנות שם של קובץ שנמצא במחשב באמצעות קובץ html?
חשוב לי שזה יהיה offline
אני רוצה שהקובץ 'יעלה' לhtml עם<input type="file">ואח"כ 'יוריד' אותו עם שם אחר
כאן דיברו על זה (לא נפתר)
קיצור, יש דרך? תודה רבה!! -
@נ-נח
לכאו' אם תתקין גם node.js תוכל לעשות את זה ע"י fsfs.rename(new_file_path, old_file_path, callback_function) -
יש דרך לשנות שם של קובץ שנמצא במחשב באמצעות קובץ html?
חשוב לי שזה יהיה offline
אני רוצה שהקובץ 'יעלה' לhtml עם<input type="file">ואח"כ 'יוריד' אותו עם שם אחר
כאן דיברו על זה (לא נפתר)
קיצור, יש דרך? תודה רבה!! -
@נ-נח אתה רוצה להעלות קובץ מהמערכת קבצים ללא התערבות המשתמש?
אי אפשר.
(אם היה אפשר הייתי דואג לקחת מהמחשב שלך כמה קבצים...
) -
@נ-נח אם ככה התשובות שם בstackoverflow מצויינות,
תנסה אותם.
אם יש בעיה תציין מה ניסית ומה התגובה. -
@נ-נח אמר בעזרה | שינוי שם קובץ מhtml וjs:
> והשני מוריד בלי לשנות שםהקוד הראשון לא מוריד,
אצלי זה לא מוריד בכלל אלא נתקל בשגיאה.
יש שמה טעות בתשובה, צריך להיות כך:<input type="file" id="files" name="files"/> <input type="text" id="newname"> <button>rename</button> <div id="output"></div> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script> <script> $(function(){ $('button').click(function(){ let file = $('#files')[0].files[0]; renameFile(file, file.type, $('#newname').val()); }); function renameFile(file, typeFile, newname) { var reader = new FileReader(); reader.onload = function(event) { $('#output').append('<a href="data:'+ typeFile +';,'+ encodeURI(event.target.result) +'" download="'+newname+'">'+newname+'</a>'); } reader.readAsBinaryString(file); } }); </script>אצלי עובד מצוין, גם על שמות בעברית.
התיקון בשורות 8 - 9.עריכה: מעניין שהשתנה סדר התשובות לאחר שנכנסתי לחשבון...
@dovid יש אפשרות בstackoverflow לערוך תשובות? ולמה זה לא נותן לי?

(להוסיף הערה אני לא יכול כי אין לי מוניטין). -
יש שמה טעות בתשובה, צריך להיות כך:<input type="file" id="files" name="files"/> <input type="text" id="newname"> <button>rename</button> <div id="output"></div> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script> <script> $(function(){ $('button').click(function(){ let file = $('#files')[0].files[0]; renameFile(file, file.type, $('#newname').val()); }); function renameFile(file, typeFile, newname) { var reader = new FileReader(); reader.onload = function(event) { $('#output').append('<a href="data:'+ typeFile +';,'+ encodeURI(event.target.result) +'" download="'+newname+'">'+newname+'</a>'); } reader.readAsBinaryString(file); } }); </script>אצלי עובד מצוין, גם על שמות בעברית.

@www אמר בעזרה | שינוי שם קובץ מhtml וjs:
אצלי עובד מצוין, גם על שמות בעברית.
מעניין,
אצלי הקובץ נפגם.
נסתי כמה סוגי תמונות וpdf וכו'. -
@avi-rz אמר בעזרה | שינוי שם קובץ מhtml וjs:
אצלי הקובץ נפגם.
נסתי כמה סוגי תמונות וpdf וכו'.צודק.
ניסיתי עכשיו.
מעניין למה. -

אכן התשובות שמה חלקיות, ניסיתי לכתוב קוד, נראה לי שהוא טוב:
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות