MVC - הודעות שגיאה בעברית במקום באנגלית
-
פתחתי פרוייקט MVC חדש, והרצתי אותו יש לי למעלה לחצן הרשמה שפותח טופס הרשמה כאשר אני מנסה לשלוח את הטופס כשהוא ריק מופיעות כמה הודעות שגיאה באנגלית, האם אפשר שהודעות השגיאה יופיע בעברית?
ראיתי בקוד שיש מחלקה Microsoft.AspNet.Identity.UserManager ועם פונקציה CreateAsync יוצרים יוזר חדש ופונקיציה זו מחזירה אם ההרשמה הצליחה או לא ואם אלו שגיאות אבל השגיאות הם באנגלית, הם אפשר להגדיר שיהיו בעברית? מה עושים כל אומות העולם המשתמשים ב MVC ?פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/08/2016 14:44 (+03:00)
-
פתחתי פרוייקט MVC חדש, והרצתי אותו יש לי למעלה לחצן הרשמה שפותח טופס הרשמה כאשר אני מנסה לשלוח את הטופס כשהוא ריק מופיעות כמה הודעות שגיאה באנגלית, האם אפשר שהודעות השגיאה יופיע בעברית?
אתה צריך להוסיף בקוד שלך, מעל המאפיינים של הטופס את האטריבוט ErrorMessage שנמצא בניימספייס הזה:
using System.ComponentModel.DataAnnotations;
הנה דוגמא:[Display(Name="שם פרטי")] [Required(ErrorMessage ="{0} הינו שדה חובה.")] public string FirstName { get; set; }
לגבי השאלה השניה, ראה כאן וכאן
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/08/2016 15:26 (+03:00)
-
תודה רבה אברהם,
מצאתי דרך נוספת שבה בבת אחת כל ההודעות מופיעות בעברית, פשוט הלכתי ללוח הבקרה בשרת והתקנת את השפה העברית והגדרתי אותה כעיקרית הפעלת מחדש את השרת וזהו כל ההודעות בעברית. [אגב הרבה יותר כיף כאשר פתאום כל הוינדוס נהיה לי בעברית ]
כמו כן בקובץ ההגדרות Web.config הוספתי [אבל אני לא בטוח שזה הכרחי]:<system.web> <globalization culture="he-IL" uiCulture="he" /> </system.web>
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/08/2016 17:23 (+03:00)