שאלון למילוי (אתר בסגנון לבלרון)
-
אני מחפש אתר שניתן לבנות שם טופס שיהיה נוח למילוי גם מטלפון.
אבל שאקבל את הנתונים או בקובץ טקסט פתוח, או מייל, וכדו' לא אקסלים כמו טפסי גוגל וכו'.חשוב ביותר שכל מענה יגיע בנפרד.
יש את לבלרון לא כל כך נוח לאנשים למילוי בנייד, ומצד שני מגיע קובץ pdf מצאתי אתר דומה, לא מספיק עונה לי על הצרכים.
מישהו מכיר עוד משהו בסגנון?
-
לאחרונה גיליתי תוסף מדהים בשם Form Publisher שמתמשק עם Google Formsהתוסף אמנם מוגבל בכמות במסלול החינמי אבל לא מאוד יקר.
מחברים את התוסף לקובץ תבנית (מתוך פורמטים שונים),
וגם את הפלט עם הנתונים מתוך התגובות על הקובץ אפשר לקבל בפורמטים שונים.יש אופציה להגדרה של מייל תגובה אוטומטי בהתאמה אישית על כל מילוי טופס, כמובן בצירוף קובץ בצורה הרצויה.
המנהל יכול לצפות בנתונים גם בצורת DB בגוגל שיטס וגם בתצוגת קובץ.
בקיצור נשמע בדיוק מה שאתה מחפש.
בהצלחה.
-
@by6199 אמר בשאלון למילוי (אתר בסגנון לבלרון):
@בערל נשמע טוב, אשמח להבין איךם אמורים להפעיל את זה.
אופן ההתקנה והתפעול פשוט מאוד ויש הדרכה ממש מפורטת באתר התמיכה שלהם
למה כיוונת תבניות וכו'
אתה יכול ליצור תבנית בהתאמה אישית ולשלב בתוכם את התשובות מהטופס
ממש כמו מייל-מארג' בוורדלדוגמה:
אם מטרת הטופס שלך היא קביעת תור לפגישת ראיוןאתה יוכל ליצור תבנית בגוגל דוקס עם עיצוב יפה הכולל את פרטי הפגישה (אותם שולף מתוך התשובות על הטופס), הוראות הגעה, וכו' וכו'
ואפשר להגדיר שהמסמך יישלח אוטומטית למשיב על הטופס.
-
@בערל לא, אני צריך משהו אחר לחלוטין.
אני צריך שאנשים ימלאו שאלון ואני יקבל קובץ המכיל את כל הנתונים, היום אני שולח לאנשים וורד ויש מי שלא מסתדר עם זה.
איך הפתרון שהצעת יכול לעזור.
בהנחה שאני יוצר שאלום בגוגל דוקס התוסף יגרום שכל תשובה תשלח אלי בקובץ נפרד לחלוטין?איך מפעילים את זה?
-
הקלט (שהלקוח ממלא) הוא בגוגל פורמס, שזה אמור להיות קל מאוד לשימוש לכולם
הפלט (שאתה מקבל) יכול להיות בכמה סוגי קבצים כגון PDF , WORD
הפלט נשמר אוטומטית בתיקייה בגוגל דרייב, ותוכל גם להגדיר שישלח אליך אימייל עם הפלט בכל פעם שמישהו ממלא..
באיזה סוג קובץ אתה רוצה את הפלט? וורד טוב לך?
יש לך מסמך תבנית בוורד? תוכל להעלות את זה לגוגל דוקס? -
@by6199 אמר בשאלון למילוי (אתר בסגנון לבלרון):
@בערל אני מעלה לדוקס ואז מה הלאה?
איך אני משלב בין התוסף למסמךתקרא כאן את שלבי ההתחלה בצורה מאוד מפורטת
https://support.form-publisher.com/hc/en-us/sections/360005537219-Getting-started-with-Form-Publisher-for-Google-Forms