משטח המגע של העכבר בנייד לא עובד
-
@קינג-קומפיוטר אני צריך ללכת לטכנאי בשביל זה ?
כי אין לי כזה דבר ואני לא מבין בזה -
@מעמד דיסק טכנאים זה מערכת הפעלה קלה שמיועדת לטכנאים כדי לתקן דברים במחשב מחוץ למערכת הפעלה
זה קצת ארוך אם אתה לא מכיר אני אשתדל להסביר
תעבוד לפי הרשימה כדלהלן
א. דיסק און קי פנוי
ב. להוריד את התוכנה RUFUS יש כאן מדריך לתוכנה אם אתה עדיין לא מסתדר עם התוכנה אני אשתדל לעזור
ג. להוריד את הדיסק טכנאים של סרגיי סטרלק מכאן זו הגרסא הכי מעודכנת של הדיסק, זה הדיסק המועדף עלי בגלל שפע התוכנות שבו והמהירות שהוא עולה
ד. לצרוב את הISO על הדיסק און קי עם RUFUS
ה. להעלות את הדיסק מהבוט במחשב ע"י לחיצה על F12/F10 תלוי איזה חברה המחשב יש חברות שזה לחצץ אחר אני לא יודע תבדוק
אם ההתקן מגע עובד זה אומר שזה בעיה של דרייבר אם הוא עדיין לא עובד כמעט בטוח שזו בעיית חומרה וצריך לפנות לטכנאי
ו. אני לא זוכר איזה גרסא של לינוקס לא צריכה דרייברים אני צריך לחפש אז אם אתה עושה את כל התהליך ועדיין לא עובד לך אני בל"נ אחפש ויביא קישור
בהצלחה -
@קינג-קומפיוטר לא הבנתי מה עושים
-
@מעמד בלשונית "התקן" תבחר את הדיסק און קי שעליו אתה רוצה להתקין את הדיסק (שים לב שכל התוכן שבדיסק יימחק!!!)
בלשונית "בחירה" תבחר את הקובץ ISO שהורדת
בלשונית "סוג מחיצה" יש שני אפשרויות וזה תלוי בסוג המחשב למחשב שלך תבחר את האפשרות השניה MBR
לאחמ"כ תלחץ על התחל תעלה לך התראה שהדיסק יפורמט וכו' ללחוץ על אישור ואז התהליך יתחיל בסיום תעלה לך הודעה יש לסגור את התוכנה ולהמשיך הלאה כדלעיל
בהצלחה -
@מעמד לי יש טינקפד t420 וכל הזמן היה עושה לי בעיות שפתאום לא עבד אז בדר'כ הייתי מסיר את הדרייבר במנהל התקנים ואז בהפעלה מחדש זה היה עובד אבל כל כמה ימים זה היה עושה בעיות ולאחרונה הורדתי את התוכנה של לנובו נראה לי מנטפרי תוכנות להורדה ומאז זה עובד פיקס
-
@קינג-קומפיוטר אמר במשטח המגע של העכבר בנייד לא עובד:
בלשונית "בחירה" תבחר את הקובץ ISO שהורדת
תוכל לתת לי קישור ישיר ?
כי הקישור לעיל בהורדה זה כותב לי שזה ירד עוד יומיים !
זה אמור להוריד 3.8 GB ?! -
@קינג-קומפיוטר אמר במשטח המגע של העכבר בנייד לא עובד:
@מעמד אכן כן זה קובץ של 3.8 ג'יגה אתה גולש על סטיק לא?
תנסה להוריד בשעות הקטנות של הלילה זה אמור לרוץ בשעות האלונכון, זה על סטיק והוא דור 4 !