הגדרת אפאצי' שמופעל ע"י xampp עבור כמה אתרים
-
אני משתמש ב-xampp עבור האפאצי.
אני רוצה להגדיר הוסטים מרובים (וירטואלים). הגדרתי ע"פ המדריך כאן ואתלתי את האפאצי, ואני לא מזהה שההגדרות השפיעו משהו. הוא ניגש ל-lucalhost/site לא כאילו הוא root. (והנפ"מ שכתוב בפרוייקטindex.php/אז הוא לא מוצא את הקובץ כיון שהוא מחפש אותו בתיקייה שברמה העליונה במקום בתיקיית ה-site).כמו"כ שם נראה שאחרי ההגדרה אז שורת הurl היא כשם האתר, וזה ממש לא קורה.
יש אולי רעיון איפה הטעות? אני צריך לפתוח משהו/לחסום משהו בשרת הלוקל הוסט שהיה עד היום?
תודה. -
אני משתמש ב-xampp עבור האפאצי.
אני רוצה להגדיר הוסטים מרובים (וירטואלים). הגדרתי ע"פ המדריך כאן ואתלתי את האפאצי, ואני לא מזהה שההגדרות השפיעו משהו. הוא ניגש ל-lucalhost/site לא כאילו הוא root. (והנפ"מ שכתוב בפרוייקטindex.php/אז הוא לא מוצא את הקובץ כיון שהוא מחפש אותו בתיקייה שברמה העליונה במקום בתיקיית ה-site).כמו"כ שם נראה שאחרי ההגדרה אז שורת הurl היא כשם האתר, וזה ממש לא קורה.
יש אולי רעיון איפה הטעות? אני צריך לפתוח משהו/לחסום משהו בשרת הלוקל הוסט שהיה עד היום?
תודה. -
@chagold תכתוב מה כתבת בקובץ hosts ואת כל ה virtualHosts שהכנס.
(אגב, אני מבין שאתה רוצה host לוקאלי?
כי בשביל host אמיתי שמגיע מבחוץ לא צריך לגעת בקובץ hosts במחשב, רק מגדירים לו VirtualHost)
@שמואל4
הסתדרתי כעת בשיטה אחרת.- שמתי את תיקיות הפרוייקט בתיקיית השורש של XMAPP.
- בקובץ
C:\xampp\apache\conf\extra\httpd-xampp.confהכנסתי את התוכן דלהלן:
Alias /site1 "C:/xampp/site1/" <Directory "C:/xampp/site1 "> AllowOverride AuthConfig Require local </Directory>(אתחול אפאצי כמובן,) וזהו.
-
@שמואל4
הסתדרתי כעת בשיטה אחרת.- שמתי את תיקיות הפרוייקט בתיקיית השורש של XMAPP.
- בקובץ
C:\xampp\apache\conf\extra\httpd-xampp.confהכנסתי את התוכן דלהלן:
Alias /site1 "C:/xampp/site1/" <Directory "C:/xampp/site1 "> AllowOverride AuthConfig Require local </Directory>(אתחול אפאצי כמובן,) וזהו.
-
@chagold אמר בהגדרת אפאצי' שמופעל ע"י xampp עבור כמה אתרים:
הסתדרתי כעת בשיטה אחרת.
אם הסתדרת את מצויין,
בכל אופן, לא הבנתי מה רצית ממש לעשות, ולמה צריך להגיע ל
Alias.נראה לי שאתה לא רוצה להגדיר VirtualHost חדש, אלא Location בתור VirtualHost קיים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות