סגירת אקסס לaccde
-
-
@מלא
תודה רבה.כמעט יצרתי DLL ב system32....
חשבתי שזה טיפשות (סליחה על המילה החריפה) של חברת תוכנה מאד מוכרת בציבור החרדי.
עם כל הקוד מקור שלהם.....לא סתם כתבתי. ראיתי פעם שאתה כתבת את זה.....
ולא במקרה יש לי את כל הקוד של החברה ההיא...,
לא כל הקוד, אבל הרבה הרבה מהקוד.....וזה לא מילה חריפה, זה מילה יפה מאוד ביחד לטפשות הזאת..
פורסם במקור בפורום CODE613 ב03/08/2016 18:06 (+03:00)
-
די לקרוא לאנשי שיווק זולים בשם מתכנתים, אתם מביישים את המקצוע.
זה החיים....
ואם כבר...
כבר הגיע הזמן שמישהו מהציבור ירים את הכפפה ויתחיל לשווק תוכנה טובה לניהול מוסדות כמו הרמה שלהם,
אבל עם קצת יותר שירות והתאמות, וכמובן, בלי לזלול את הכסף על כלום...זה אפסורוד נורא שמוסדות, תתי"ם, ישיבות, עמותות, קופות צדקה, בתי כנסת, וכו' משלמים על תוכנה 15-20 אלף ש"ח ויותר, ובוכים כל היום שזה לא מה שחשבו, ובמקרה הגרוע [אולי הטוב], יורדים מזה אחרי כמה שנות שימוש [אחרי ששילמו 25 אלף ש"ח...] ופונים למתכנת באופן עצמאי...
בל תשחית ומעילה בכספי הקדש.מי מרים ידיים...
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/08/2016 02:02 (+03:00)
-
אז זהו שיש תוכנה כזאת והרבה יותר טובה! שם התוכנה/חברה: "עסקים". זוהי תוכנה שמשלבת ERP & CRM + קול סנטר.
הם עשו עבודה מצויינת באפיון ובפיתוח, גם השירות שלהם די בסדר.
אני יודע גם שיש להם ארבעה מתכנתים במשרה מלאה, שיושבים יומיום לפיתוחים/תיקונים וכו'.
http://www.asakimerp.co.il/פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/08/2016 09:18 (+03:00)
-
אז זהו שיש תוכנה כזאת והרבה יותר טובה! שם התוכנה/חברה: "עסקים". זוהי תוכנה שמשלבת ERP & CRM + קול סנטר.
הם עשו עבודה מצויינת באפיון ובפיתוח, גם השירות שלהם די בסדר.
אני יודע גם שיש להם ארבעה מתכנתים במשרה מלאה, שיושבים יומיום לפיתוחים/תיקונים וכו'.
http://www.asakimerp.co.il/חוששני שאתה פשוט שתול כאן מטעמו, עסקים גרועה הרבה יותר מאשר APT, וזה לפי הלקוחות שאני מכיר לפחות, כולם מקללים אותם.
זה אפסורוד נורא שמוסדות, תתי"ם, ישיבות, עמותות, קופות צדקה, בתי כנסת, וכו' משלמים על תוכנה 15-20 אלף ש"ח ויותר, ובוכים כל היום שזה לא מה שחשבו, ובמקרה הגרוע [אולי הטוב], יורדים מזה אחרי כמה שנות שימוש [אחרי ששילמו 25 אלף ש"ח...] ופונים למתכנת באופן עצמאי...
בל תשחית ומעילה בכספי הקדש.בתכלס' עד כמה שאני מכיר את השוק הזה, (גם לי יש מוצר בתחום ויש כאן את קליק וואן שיש לו משהו דומה), אני לא חושב שמגיע למוסדות הללו משהו יותר טוב, אלו על הרוב אנשים שחושבים שמגיע להם את כל העולם בחינם, אני מכיר את הלקוחות מהסוג הזה, והדרך היחידה להתמודד איתם זה או לשרת אותם עד כלות הנפש ללא תשלום, או לנהוג בהם בבריונות להוציא מהם כסף בלי לתת להם כמעט כלום. ככה או ככה תמיד יהיו אלו יחסי ניצול, אז מאי נ"מ מי מנצל את מי??? הרבה חברות תוכנה לא מעוניינות להתעסק עם לקוחות קטנים מהסיבה הזאת, ואלו שמתעסקות עם לקוחות קטנים שורדות על הקשקש ומתקשות להיות רווחיות (או שהן פשוט שודדות). זאת הסיבה שהרבה מנסים להיכנס לתחום הזה וכשרואים מה הולך שם, פשוט מעדיפים לעבוד בשקט מול כמה לקוחות עם כיסים עמוקים שמבינים שצריך לשלם על עבודה, ואולי זוהי הצורה היותר יעילה של השוק הזה, מי שלא מוכן לשלם, אדרבה שיאכל את הלב ויפול ברשת של אנשי שיווק שונים ומשונים.
אז אינני מקבל גם את קול המחאה הגדולה, הצעקה לגבי כספי הקדש זה נושא כלל לא רלוונטי לדיון, הקדש ישלם מחיר שוק על שירות, ואדם פרטי גם אסור להונות. מאוד מצחיק אותי בכל פעם שדנים על שירות שישיבה רוכשת נזעקים בהקשר של "כספי הקדש".
לגבי הרמת הכפפה (או הכפכף), זה יקח בערך עוד שנה עד שזה יקרה ואני מתכוון אלי כמובן :lol: :lol: , בינתיים יש לנו מסד נתונים מאופיין מאוד, קוד צד שרת איכותי מאוד, ו API עם BI. מתחילים עכשיו פיתוח UI ב angular2. אבל אני לא מבטיח בכלל שכל לקוח שיבוא נסכים לעבוד איתו מהסיבות הנ"ל. הספקתי לאכול הרבה קש בחיים שלי בעסקי התיכנות, ואני לא מתכוון לחזור על טעויות. את תוכנת האקסס שלי אני כבר לא משווק מזה תקופה, כחלק מתהליך הגמילה מהמוצר הישן :lol: :lol: :lol:
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/08/2016 17:06 (+03:00)
-
מי שלא מוכן לשלם, אדרבה שיאכל את הלב ויפול ברשת של אנשי שיווק שונים ומשונים.
על מילים אלו, אני מדבר.
אנשים שמשלמים יותר מ10 אלף ש"ח על מערכת גביית הו"ק ואשראי פשוטה [סליחה, מתוחכמת כמה שתהיה]. ובסוף זה לא משרת אותם. זה נראה לי אפסורוד..אבל אתה שפסלת את האפשרות של להתעסק עם לקוחות קטנים, אז זה בכלל לא שווה... וזהו, לא אמרתי כלום.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/08/2016 20:32 (+03:00)
-
-
את תוכנת האקסס שלי אני כבר לא משווק מזה תקופה, כחלק מתהליך הגמילה מהמוצר הישן :lol: :lol: :lol:
כוונתך שלא שווה להשקיע כיום בבניית אקסס עם חיבור לשרת, או אתה מדבר רק על מוצר ספציפי באקסס?
כן! חד משמעית!! (למרות שאני אישית לא התעסקתי עם הכלי הזה כ"כ..)
אני מרשה לעצמי לענות בשם ארכיטקט :lol:
אין עתיד לאקסס.. אל תפתח היום תוכנה באקסס, אם אתה מפתח תוכנה עסקית. (אא"כ אתה סתם אוהב לשחק בכלי הזה..)
או שתפתח בדוטנט (כמו WPF או UWP) אם אתה רוצה תוכנה שולחנית (desktop בלע"ז), או שתפתח בWEB כמו שמאט ממליץ וארכיטקט מספר לך שהוא עובד על זה כרגע (אנגולר 2..)
אם זה תוכנה לניהול מוסד / עסק וכדו' - אז ברור שבWEB.פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/08/2016 22:02 (+03:00)
-
אני מרשה לעצמי לענות בשם ארכיטקט
הופה, זה כבר מחייב אותי אבל בהחלט כן, אני מרשה לעצמי שאחרים יענו בשמי בדברים שדעתי בהם נחרצת חותכת וחד משמעית, כאחד שמכשיר את דור המתכנתים הבא אין ספק שלא הייתי מניח לאף אחד להתקרב לכלי הזה, זה ממכר כמו סם, זה נותן תוצאות מיידיות, מתנהג כל כך יפה, אבל זה קובר אותך בתוך אזור נוחות שמאוד מאוד מנוון ולוקח הרבה זמן להיגמל ממנו.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/08/2016 22:21 (+03:00)
-
-
ואם כבר מדברים...
משום מה אני שומע מכל הכיוונים שהרבה יותר כדאי לפתח בלינוקס בגלל הקוד פתוח (רלוונטי גם לאבטחה), ושהתמיכה הקהילתית הרבה יותר דינמית.
ולמרות שבאתר הזה נשמע שמתעסקים יותר בפלטפורמות שקשורות לווינדוז. אבל, מה כאן אומרים על הענין? האם כדאי להשקיע בוינדוז או לינוקס.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב05/08/2016 00:12 (+03:00)
-
ואם כבר מדברים...
משום מה אני שומע מכל הכיוונים שהרבה יותר כדאי לפתח בלינוקס בגלל הקוד פתוח (רלוונטי גם לאבטחה), ושהתמיכה הקהילתית הרבה יותר דינמית.
ולמרות שבאתר הזה נשמע שמתעסקים יותר בפלטפורמות שקשורות לווינדוז. אבל, מה כאן אומרים על הענין? האם כדאי להשקיע בוינדוז או לינוקס.
זה וויכוח דתי עקוב מדם, חבל לפתוח בו, כי כל הטענות/התשובות/התגובות של כולם צפויות מראש, אף אחד לא עומד לשנות עמדה בסוף הדיון, יש כאן כמה אשכולות ענקיים בנושא. החברים שזוכרים מילות מפתח מן הסתם יתנו לך קישור.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב05/08/2016 00:20 (+03:00)
-
חוששני שאתה פשוט שתול כאן מטעמו, עסקים גרועה הרבה יותר מאשר APT, וזה לפי הלקוחות שאני מכיר לפחות, כולם מקללים אותם.
אני מכיר את השטח יש להם המוווון חסרונות, אבל אני לא מכיר משהו שב-א-מ-ת יותר טוב, ואכן הגיע הזמן לפתח משהו כזה, אתמול הייתה לי שיחה עם יזם בתחום שמוכן להשקיע חצי מיליון ש"ח לפתח כזאת תוכנה... זה לא יתחיל עכשיו, אבל אם ארכיטקט עובד בכיוון אני יוריד אותו.
@ארכיטקט@רחמים
במה לבחור WEB או שולחני? מה העדיפיות?ווב ורק ווב, כל קשקשת בנושא מיותרת נקודה
(אא"כ אתה מפתח עבור מערכות צבאיות, שלפעמים יש רלוונטיות לדסקטופ מסיבות שונות ומשונות כך שמעתי)ומה עם בעיית האבטחה??? אתה תשקיע 4 מיליון ש"ח כדי לקחת חברת אבטחה חיצונית אמינה ובעלת ניסיון??? או שתחפף כמו חרדי ממוצע...
אתה תתן גישה מאפליקציה? אם כן אתה חייב נהלי אבטחה מחמירים, ואם לא אז מה עשינו???
אתה בונה ממשק דוחות דינמי? אם כן... ואם לא....
לעניות דעתי בדסקטופ אין כ"כ הרבה פירצות אבטחה, ותקנו אותי אם אני טועה.
@ארכיטקט@CHAGOLD
ואם כבר מדברים...משום מה אני שומע מכל הכיוונים שהרבה יותר כדאי לפתח בלינוקס בגלל הקוד פתוח (רלוונטי גם לאבטחה), ושהתמיכה הקהילתית הרבה יותר דינמית.
זה וויכוח דתי עקוב מדם, חבל לפתוח בו, כי כל הטענות/התשובות/התגובות של כולם צפויות מראש, אף אחד לא עומד לשנות עמדה בסוף הדיון, יש כאן כמה אשכולות ענקיים בנושא. החברים שזוכרים מילות מפתח מן הסתם יתנו לך קישור.
לא ברור לי מה הויכוח, האם על צד שרת או צד לקוח. אבל אם על צד שרת, הריני להמליץ על לינוקס, א.) בגלל המהירות, היציבות, והאמינות. ב.) לא יודע אם שמעתם, אבל בגירסה החדשה של וינדוס 10 שמופצת בימים אלו, יש קפיצת מדרגה! מהיום בPowerShell החדש ניתן להתקין סביבת לינוקס!!!! כולל טרמינל, והתקנת שלל התוכנות שפועלות בלינוקס!!! מסקנה ראשונה: מיקרוסופט מכירים שלינוקס זה מוצר מוכר וממכר ומתאימים את עצמם אליו! מסקנה ב': מהיום תוכלו לפתח את צד השרת אצלכם במחשב בוינדוס, ולאחר סיום הפיתוח להעביר אותו ללינוקס!!!!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב07/08/2016 19:01 (+03:00)