גוגל ומיקרוסופט לעמותות
- 
@מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): בינתיים לא קיבלתי תשובה מגוגל.  דרישה שהדומיין יהיה על שם העמותה, לא בעיה אבל לא ידעתי את זה, כך שאני כנראה צריך להשקיע עוד כמה שקלים @מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): כך שאני כנראה צריך להשקיע עוד כמה שקלים אני מאמין שתוכל לבטל את העסקה הקודמת. 
- 
@מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): כך שאני כנראה צריך להשקיע עוד כמה שקלים אני מאמין שתוכל לבטל את העסקה הקודמת. @בערל אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): @מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): כך שאני כנראה צריך להשקיע עוד כמה שקלים אני מאמין שתוכל לבטל את העסקה הקודמת. היכן? בשיח מולם (שם, שם)? 
- 
@בערל אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): @מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): כך שאני כנראה צריך להשקיע עוד כמה שקלים אני מאמין שתוכל לבטל את העסקה הקודמת. היכן? בשיח מולם (שם, שם)? @מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): @בערל אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): @מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): כך שאני כנראה צריך להשקיע עוד כמה שקלים אני מאמין שתוכל לבטל את העסקה הקודמת. היכן? בשיח מולם (שם, שם)? כאן כתוב שאפשר לבטל תוך חמש ימים 
 https://support.google.com/domains/answer/6000754
- 
עדכון: גוגל אישרה את הדומיין שלי בסופו של דבר, התהליך הושלם בהצלחה  
 יישר כח!כעת, הגשתי בקשה למיקרוסופט 
 קיבלתי מייל חזרה בזה הנוסח:
  כשאני נכנס לעמוד הזכאות של העמותה, אין שם נוכחות של Azure 
 מימשתי כבר את אופיס 365 ומיקרוסופט 365 שהם בחינם, אבל לגבי האחסון בOneDrive אני לא מוצא 
 אשמח לעזרה!
 ( @יוני-הלפרין ) 
- 
 מימשתי כבר את אופיס 365 ומיקרוסופט 365 שהם בחינם, אבל לגבי האחסון בOneDrive אני לא מוצא 
 אשמח לעזרה!
 ( @יוני-הלפרין ) @מעלה-ומוריד 
 אצלי Azure מופיע בקוביה האמצעית של השורה הראשונה.
 אולי תפנה לתמיכה שלהם...
 יש למיקרוסופט שירות מעולה.לגבי האון דרייב, ניסת להיכנס דרך כאן: https://www.office.com? 
- 
 אשמח לעזרה!
 ( @יוני-הלפרין ) @מעלה-ומוריד תכנס לקישור של אופיס 365, 
 זה חלק מהאופיס. 
- 
@מעלה-ומוריד תכנס לקישור של אופיס 365, 
 זה חלק מהאופיס. בקישור כאן ניתן לעלות את ברירת מחדל של גודל האחסון עד ל 5024 (5 טרה). 
- 
@מעלה-ומוריד 
 אצלי Azure מופיע בקוביה האמצעית של השורה הראשונה.
 אולי תפנה לתמיכה שלהם...
 יש למיקרוסופט שירות מעולה.לגבי האון דרייב, ניסת להיכנס דרך כאן: https://www.office.com? @מורשת-מרן אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): לגבי האון דרייב ומהו Azure? לא אחסון בענן? 
 בודאי שמופיע לי OneDrive אבל לא ראיתי מקום לבקש שירותי ענן חינם
 יכול להיות שמוגדר אוטומטית?@יוני-הלפרין אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): בקישור כאן ניתן לעלות את ברירת מחדל של גודל האחסון עד ל 5024 (5 טרה). אם לא היה לי זכאות לאחסון של 5TB, היתה אמורה להופיעה שגיאה בעת נסיון להגדיר 5 טרה? כי לא הופיעה. 
 או בקיצור, היכן הנתונים על שטח האחסון שלי?
- 
@מורשת-מרן אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): לגבי האון דרייב ומהו Azure? לא אחסון בענן? 
 יכול להיות שמוגדר אוטומטית?@יוני-הלפרין אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): בקישור כאן ניתן לעלות את ברירת מחדל של גודל האחסון עד ל 5024 (5 טרה). אם לא היה לי זכאות לאחסון של 5TB, היתה אמורה להופיעה שגיאה בעת נסיון להגדיר 5 טרה? כי לא הופיעה. 
 או בקיצור, היכן הנתונים על שטח האחסון שלי?@מעלה-ומוריד במיקרוספט, בעל חברה יכול לקנות 10 טרה (כמשל) ולהחליט לחלק אותו לפי תפיסתו לעובדי החברה, פלוני 1 טרה, ולשני רק חצי טרה. (דומה לגוגל one, שם אפשר לרכוש מפחתי ולחלק לפי הצורך). 
 המקסימום שמשתמש יכול לקבל זה 5 טרה, (שים לב, גודל הקובץ יכול להיות עד 15 גי'גה, בגוגל זה יותר גדול)כיוון שלעמותה אין הגבלה על גודל, אתה יכול לפנק כל משתמש ב 5 טרה. 
- 
@מורשת-מרן אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): לגבי האון דרייב ומהו Azure? לא אחסון בענן? 
 או בקיצור, היכן הנתונים על שטח האחסון שלי?@מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): ומהו Azure? לא אחסון בענן? azure זה שירותי ענן. אחסון שרתים, קבצים מיילים ועוד מלא. 
 OneDrive הוא לא חלק מazure..
- 
@מעלה-ומוריד אמר בשאלה | חשבון גוגל עסקי (לעמותה): ומהו Azure? לא אחסון בענן? azure זה שירותי ענן. אחסון שרתים, קבצים מיילים ועוד מלא. 
 OneDrive הוא לא חלק מazure..פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק!