כמה טיפים לרכישות באלי אקספרס
-
-
למי שיש יותר מחבילה או שתיים בדרך לארץ: כאשר מגיעה הודעה מדואר ישראל כי החבילה בדרך לארץ/בארץ/ביחידת הדואר דרך קלה לברר מהי החבילה המדוברת היא להעתיק מהודעת הסמס/ המייל את מספר המעקב ולהזין אותו בOrders / More filters
-
לבדיקת אמינות חנות ומוצר-התוסף safe-deal מסמן בגוף הדף את הקניות המומלצות ואת אלו שפחות. חוסך את הצורך לבדוק ממתי החנות קיימת והאם יש לה דירוג טוב.(גם אמזון ואיביי)
-
מנובמבר האחרון , אליאקספרס התחילו לאחד חבילות קטנות למשלוח גדול (כמובן לא יותר מ75 דולר). מכיוון שכך גם מי שמעדיף [בצדק!] לשלם עוד דולר על משלוח רשום ולא לשלוח עם cainiao, אם קונים כמה דברים באותו היום הכל יישלח יחד בדואר הרשום- גם אם סומנה האפשרות החינמית של קיינאו.
-
זיפי עשו עבודה טובה. גם מי שלא רוצה לשלם את תוספת העמלה שלהם, בכ"ז שווה להכנס:
א. לחיפוש מוצלח יותר, כאשר לא מוצאים את המוצר המבוקש באליאקספרס, הכנסו לזיפי וחפשו שם, לאחר מכן העתיקו את המק"ט והזינו אותו בתיבת החיפוש של אלי אקספרס
[למשל בתוצאת החיפוש שלי על אוזניות מצאתי את אלו [https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/gaming-headset-bluetooth-earphones-ai-control-noise-reduction-airdots-s-xiaomi-redmi/1005001802137224/?fs=] ומספר הפריט הוא 1005001802137224.
ב.לפעמים גם לקנות. לפעמים הייקור הוא רק ב20 ש"ח ואם יש חשש של מכס. ובפרט במשלוחים מהירים ששם יש דמי ניטול+טיפול+איחסון+שחרור וכו'.. לזיפי יש מגן מכס, וזה שווה את ה20-30 ש"ח האלו.
אשמח אם תשתפו מנסיונכם עוד רעיונות!
-
-
תוסף עזר קניות מעולה
https://מקצועות.com/post/33285 -
@מעלה-ומוריד א"א להגיב במקצועות אז אני עונה לך כאן:
התוסף Alitools מפעיל לך אפילייט ומעביר את הקניות שלך דרכו.איך אני יודע? לפני ההתקנה שורת הכתובת באלי אקספרס נראית כך:
ואחרי ההתקנה שורת הכתובת נראית כך:
(af או aff זה קיצור של אפילייט)יש לזה חסרונות, שתים שעולות לי כרגע:
- זה משנה את תוצאות החיפוש ומשמיט תוצאות שהרבה פעמים יותר זולות. (היה לי דיון על זה עם מג'יקוד בפורום נטפרי ולכן הוא הפסיק את האפילייט של נטפרי)
- אם אתה משתמש בקאשבק זה עלול להפריע לך לקבל קאשבק.
-
טיפ שהתחדש לי בדקות האחרונות
אפשר לשחרר חבילות מהמכס בחינם באתר: myimport.taxes.gov.il -
@יצירה אמר בכמה טיפים לרכישות באלי אקספרס:
@חינמי אני מבין שכוונתך לשחרר ממכס בלי עמלות מן הצד.
יש דרך גם בלי צורך בהזדהות-כאן וכדי לברר האם חבילה חייבת במכס (ולשלמו לפני שהחבילה מגיעה ומתעכבת בממ''ן תוכל לברר כאןהקישור שצירפת הוא לתשלום מיסים, החבילה שלי עוכבה בכלל כי היה צורך באישור משרד התקשורת (כרטיס רשת), ואחרי שהשגתי את האישור צריך להעביר אותו למכס כדי לשחרר את החבילה.
ואת זה אפשר לעשות דרך הקישור שצירפתי. -
@אלי-tza אמר בכמה טיפים לרכישות באלי אקספרס:
@מעלה-ומוריד א"א להגיב במקצועות אז אני עונה לך כאן:
התוסף Alitools מפעיל לך אפילייט ומעביר את הקניות שלך דרכו.אכן הם כותבים את זה בתנאים
3.3. The Rightholder provided that the Services maintain the proper performance of their core functions, has the right to selectively direct the end users to the AliExpress affiliate program addresses.
אבל עכשיו מחקתי את כל העוגיות
ונכנסתי לחשבון שלי מחדש, ואין שוםaff
בURL, גם אם אני בוחר מוצרים מתוך התוסף. -
עוד רעיונות.
מחג הרווקים אפשר לשלם בפייפאל בלי תוספת עמלה.
הגנת הרכישה של פייפאל עדיפה עשרת מונים על של אלי אקספרס וכן היא ל180 יום.
תוסף ליצירת "חשבוניות" אלי אקספרס -
@יצירה אמר בכמה טיפים לרכישות באלי אקספרס:
הגנת הרכישה של פייפאל עדיפה עשרת מונים על של אלי אקספרס וכן היא ל180 יום.
מישהו כתב כאן בעבר שבמקרה כזה בתלונה לאלי הם שלחו אותו לפאיפאל ולא הסכימו לטפל. זה חסרון לדוגמה כשמדובר במוצר לא פיזי (רשיון לתוכנה לדוגמה) שהבנתי שפאי-פאל לא מבטחים.
-
@אלי-tza אכן מומלץ בהחלט לא לקנות אופיס באלי אקספרס אפילו לא סולידוורקס.
עוד טיפ. כדי לראות יותר בנוחות פריט וכן לראות את התמונה במלוא גודלה. להעתיק מאלי אקספרס את מספר האייטם ולפתוח מוצר כלשהו בזיפי ולשנות בURL את מספר האייטם. בזיפי אפשר לבחור את התמונה במקש ימני ולראות אותה בחלון חדש בגודלה המלא -
-
@a0533057932 לא, כך נכתב לא מזמן אאל"ט כאן בתחומים.