ביטול אפשרויות באקסס
-
@בהצלחה
לענ"ד אין אפשרות כזאת
אבל יש אפשרות לבטל את הצגת כל הפקודות של התפריטאמממ... לא ממש.
הצלחתי לעשות כזו אופציה, ע"י שימוש לא קונבנציונלי במסתיר מסך שהובא בפרוג, (ואולי גם כאן).
מצו"ב דוגמא.מסתיר מסך + שורה עליונה.rarאני מחפש משהו מקצועי יותר. וגם זכור לי שפעם כשעשיתי את זה, זה יצר לי אי אלו תקלות, אולי הצורך להקפיץ את כל הטפסים. לא זוכר בדיוק.
תכלס, זה נראה אפשרי!פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/06/2016 13:40 (+03:00)
-
הצלחתי לעשות כזו אופציה, ע"י שימוש לא קונבנציונלי במסתיר מסך שהובא בפרוג, (ואולי גם כאן).
אני מחפש משהו מקצועי יותר. וגם זכור לי שפעם כשעשיתי את זה, זה יצר לי אי אלו תקלות, אולי הצורך להקפיץ את כל הטפסים. לא זוכר בדיוק.
תכלס, זה נראה אפשרי!אז ככה
בצורה מקצועית לא נראה לי שאפשר
רק סרגלי כלים אפשר להסתיר אבל הלחצן קובץ יש לו הגדרות אחרות שלא ניתן להסתיר אותו
אפשר להשתמש בטריקים כמו שהבאת וגם אני משתמש בזה ואין לי בעיות עם זה
אני מסתיר שורה עליונה ולא צריך שהטפסים יהיו מוקפצים אם מגדירים את זה באפשרויות אקסס>> מסד נתונים נוכחי>> כמסמכים על לשוניות
רק קצת קשה לעבוד עם דוחות התצוגה לפני הדפסה אבל גם עם זה אפשר לשחק אבל זה מדי מסובך
כך שלענ"ד עדיף לעבוד עם סרגלי כלים מותאמים אישית כמו שאביא בלנ"ד בהמשךפורסם במקור בפורום CODE613 ב21/06/2016 15:44 (+03:00)
-
האם יש דרך לבטל את הלחצן "קובץ" באקסס? כלומר שהמשתמש לא יראה אותו ולא יוכל ללחוץ עליו.
גם את המשתמש רואה אותו, אתה יכול לעשות שלא יוכל ללחוץ עליו.
תגדיר את הטופס הראשי כמודאלי, ובסגירה של הטופס תכניס פקודה לסגור את אקסס לגמרי.DoCmd.Quit
פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/06/2016 19:13 (+03:00)
-
מצו"ב קובץ לדוגמא
רואים עדיין את הסרגל "קובץ" אבל אין שם כלום ודרך אגב אפשר לבנות שם עולם ומלואו לדוגמא כל ההגדרות של התוכנה
כמו"כ רואים את העזרה של אופיס ועוד כמה פקודות קטנות אבל בגדול מבחינת חווית משתמש הייתי מעדיף את זה (אדם רוצה בקב שלו )פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/06/2016 02:22 (+03:00)
-
@בהצלחה
מצו"ב קובץ לדוגמא
רואים עדיין את הסרגל "קובץ" אבל אין שם כלום ודרך אגב אפשר לבנות שם עולם ומלואו לדוגמא כל ההגדרות של התוכנה
כמו"כ רואים את העזרה של אופיס ועוד כמה פקודות קטנות אבל בגדול מבחינת חווית משתמש הייתי מעדיף את זה (אדם רוצה בקב שלו )תודה רבה! הקובץ מהווה הדגמה מאוד יפה, איפה ואיך בונים את רצועות הכלים?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/06/2016 10:54 (+03:00)
-
http://www.accessribbon.de/en/
מקום מצויין להתחיל בו...
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/06/2016 11:19 (+03:00)
-
גדול !! עד היום ידעתי רק שאפשר להוסיף פקודות לכרטסייה תוספות ועכשיו זה גם עם סמלים בצורה יפה ונראה מאד מקצועי
אני לא מבין יותר מדי אנגלית יש מישהו אולי שיכול להעלות משם קובץ מתאים עם דוגמא?
בתודה מראש
פורסם במקור בפורום CODE613 ב23/06/2016 12:47 (+03:00)
-
בהמשך לנושא זה.
האם יש דרך לבטל את הלחצן "קובץ" באקסס? כלומר שהמשתמש לא יראה אותו ולא יוכל ללחוץ עליו.מקווה שזה מה שחפשת
מסתיר את לחצן הקובץ ואת סרגלי הכלים
הסתרת חלונית הניווט ולחצן אופיס או קובץ.accdb
פורסם במקור בפורום CODE613 ב25/06/2016 23:47 (+03:00)
-
אתה צריך להוסיף את הנתיב לרשימת המיקומים המהימנים.
ראה כאן איך במהירות
http://www.accessribbon.de/en/?Trust_Center:Trusted_Locationsוגם, יש שם תוכנה קטנה שעושה את זה אוט' לתיקייה הנוכחית
הנה ל2013 לדוגמא:
http://www.accessribbon.de/Count/count.php?id=78פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/06/2016 11:31 (+03:00)