נוהל החזרה לNEXT
-
בעבר הייתי ממלא את הטופס שהגיע עם החבילה, מדביק את המדבקה המצורפת עם הכתובת שלהם ושולח. כעת באתי להחזיר וחשכו עיני: על מדבקה אין כתובת אלא הפניה לשרותי חברה חיצונית ליצירת "תווית החזרה" אותה יש להדפיס ולהדביק.. התענוג כמובן לא בחינם ועולה 25₪.
- מישהו התנסה?
- באם אוותר על "תווית ההחזרה" ואשלח כמו פעם לכתובת שלהם אקבל החזר ואחסוך 25₪ או שלא אקבל כלום?
אשמח לכל מידע
תודה -
@yits אבל התשלום על ההחזרה כרוך בעלות של 25₪ שמנוכים מסכום הזיכוי ע"י NEXT, האם אפשר להזדכות עליהם בפאיפאל ואם כן איך? הרי בפאי-פאל אני מזדכה על החשבונית של דואר ישראל ולא על ניכוי בהחזר של NEXT שאין לי עליו בכלל מסמך תקף כגון חשבונית/קבלה.
לסיכום האם ידוע לך שאפשר לקבל זיכוי גם על ה25₪ האלה? -
בדיוק השבוע החזרתי לנקסט לפני הנוהל החדש,
ובכן,
קודם כל לא צריך לחכות בתור בדואר, אני פשוט מוסר את זה לפקיד והוא מעיף את זה למקום שמיועד לכל החבילות מהסוג הזה, (אלא א"כ הוא פקיד נעכס, ומקובע שיבקש ממך לקחת תור).
עכשיו מבחינת העלות, בל נשכח שתמיד היינו צריכים לשלם על משקל החבילה ובנוהל החדש לא צריך.
אז אין פה הפסדים מי יודע מה.
השאלה שלי האם אפשר לצרף החזרות משתי הזמנות שונות ומדביקים רק טופס אחד, אני ניסיתי, בואו נחכה ונראה מה יהיו חלומותי. -
@שוהם307 אמר בנוהל החזרה לNEXT:
עכשיו מבחינת העלות, בל נשכח שתמיד היינו צריכים לשלם על משקל החבילה ובנוהל החדש לא צריך.
תודה על השיתוף אבל כמו שכתב גם @yits אף פעם לא שילמנו על המשקל כלומר על המשלוח כי פאי-פאל משלמים את זה וכעת יש עלות חדשה של 25₪ שלא הייתה.
-
@אייל-סטודיו תודה רבה! זה מה שתיכננתי לעשות אבל נקסט החזירו לי החזר מלא בלי לנכות ₪25..