-
אני צריך תוכנה שתופעל עם עליית המחשב לכל המשתמשים, שהיא תדרוש מהמשתמש כל פרק זמן מסוים לשים טביעת אצבע, [המחשב נפתח עם אצבע ולא עם קוד], ואם לא, אז המחשב יוצא מהמשתמש, וגם שהתוכנה תעשה שכאשר פרק זמן מסוים המחשב לא בשימוש המחשב יוצא מהחשבון.
יש מאן דהו שיכול לעזור בעניין?
[כמובן בתשלום]. -
@dovid אמר בעזרה | [אולי] דסקטופ:
אבל אתה בטוח שאתה מעוניין להפריע למשתמש באמצע הקלדה עם חלון לשים טביעת אצבע
במחשב בבתי כנסת המשמש לאוצר החכמה מתאים לבקש מפעם לפעם טביעת אצבע גם תוך כדי שימוש, כי אם המורשה עזב את המחשב וילד ניגש..
אם אני מבין נכון הוא צריך זאת לשימוש מסוג זה. -
@ג-י-מ אמר בעזרה | [אולי] דסקטופ:
היא תדרוש מהמשתמש כל פרק זמן מסוים לשים טביעת אצבע, [המחשב נפתח עם אצבע ולא עם קוד], ואם לא, אז המחשב יוצא מהמשתמש
או בקיצור - נעילה? (כמו וינדוס+L)
זה דורש טביעת אצבע.@ג-י-מ אמר בעזרה | [אולי] דסקטופ:
כאשר פרק זמן מסוים המחשב לא בשימוש
אפשרי בקלות דרך מתזמן משימות. אם חשבון המנהל לא זמין לכלל המשתמשים - הכי נוח לעשות דרך זה.
אחרת תצטרך לקבל את ה-idle time של המחשב מה-win32 API וזה כבר יותר מסובך.
תן תיאור לאיזו רמת חוזק של תוכנה אתה מצפה.
-
@chv @dovid @MusiCode
אני לא יכול להגדיר בכל משתמש ומשתמש, מכיוון שיש הרבה משתמשים ואני לא יודע את הקוד שלהם, אני רק המנהל של המערכת, [רק לי יש את הקוד של המנהל], כך שזה לא פרקטי לעשות שומר מסך לכל משתמש ומשתמש, ועוד, שההגדרות חסומות לכל המשתמשים, כך שהם לא יכולים לשנות לעצמם.
@dovid כן, חשוב לי שכל כמה זמן יהיה חלון של יציאה, כדי שמשתמשים לא יפתחו אחד לשני,
@chv חשוב לי שיהיה צא ולא נעל.
חשבתי אולי אפשר לעשות ע"י התוכנה הזאת swoff35x64.zip
ובתסריטים מוגדרים מראש, להגדיר שצריך לשים אצבע, ואם לא יהיה פקודה של "צא".
תודה. -
@ג-י-מ קראתי כאן על כמה בעיות שהתוכנה עשתה למשתמשים כדאי לך לבדוק את הדברים [אולי בכלל הם מדברים על גרסאות קודמות]
בכל אופן תודה על התוכנה לא הכרתי אותה היא תעזור גם לי... [יש גם עברית אולי כבר ראית]
-
@ג-י-מ אמר בעזרה | [אולי] דסקטופ:
בתסריטים מוגדרים מראש, להגדיר שצריך לשים אצבע, ואם לא יהיה פקודה של "צא".
איך אתה רוצה לעשות כזה דבר? ני לא הבנתי. אתה צריך : לקחת מכל משתמש את הטביעת אצבע שלו. לבנות תוכנה ש- מפענחת טביעות אצבע, ובעלת יכולת לנעול את המסך שיראו רק אותה (בזמן שהיא דורשת טביעת אצבע כדי לא לצאת מהחשבון) ואז יוצאת מהחשבון (נגיד אחרי דקה?) אם לא הוזנה טביעת אצבע.
אני לא מבין כלל בנושא. מישהו כאן בעניין?אני במקומך הייתי פשוט מגדיר שינעל (בלי לצאת) כי לגמרי לא הבנתי את ההבדל.
ככה גם לא ימחקו לאנשים נתונים. -
אגב לבצע נעילה אוטומטית לאחר חוסר פעילות - לא צריך אפילו מתזמן משימות, זה כבר כלול בpolicies
עיי' כאן https://www.tenforums.com/tutorials/118314-automatically-lock-computer-when-idle-specified-time-windows-10-a.html
עובד מעולה -
@ג-י-מ נו אז בא תסביר לי אתה מה אתה רוצה.
כי לבצע יציאה לחשבון מסוים, ממסך הנעילה - זה לא אפשרי. הדבר היחיד האפשרי הוא להוציא את החשבון הזה בכפייה, אבל זה אפשרי רק מחשבון מנהל. כלומר את הפעולה הזו אפשרי לבצע רק אם אתה מנהל ומנסה להוציא חשבון רגיל.יש לך דרך ליצור תוכנה ששולטת על המחשב (מחשיכה הכל, נניח) ומבקשת טביעת אצבע?
-
@ג-י-מ פנה אלי לבניית תוכנה כזו yaakobov001@gmail.com
-
@chv אני לא קצת הסתבכתי במה שאתה אומר, אז אני יסביר.
א. מכיוון שאני לא שיהיו הרבה חשבונות פתוחים ביחד, אני אני לא רוצה שיהיה נעל, ואז אחד משאיר את החשבון שלו פתוח, וזה ננעל לאחר זמן, ואז בא הבא בתור וגם משאיר פתוח וכו', אז אני מעדיף שלא יהיה אופציה של נעל.
ב. אם עשר דק' המחשב לא בשימוש המחשב עובר למצב נעל, ואת זה אני רוצה לבטל, או לעשות שזה יעשה צא, אבל לא נעל.
ג. אני רוצה שכל כמה זמן, יצטרכו לשים את הטביעת אצבע עוד פעם, [כלומר, אני חושב שזה מטופש, אבל ככה הצוות רוצה..... תעשה משהו]. אז לכן אני רוצה שיהיה צא לאחר זמן מסוים, אא"כ ישימו אצבע.
כמו שאתה טוען, זה מטופש, לעשות תוכנה עם טביעות וכו,' אז האופציה הכי רציונלית, היא כמו שאמרת, לעשות נעל לאחר כל כמות זמן, [גם אם יש שימוש במחשב, ולא רק אם אין פעילות (לא הצלחתי להבין האם קיים כזה דבר)] ואז נכנסים חזרה למשתמש.
הבעיה היא, אם משתמש ננעל לו החשבון לאחר כמות הזמן שהוקצב, והוא לא פותח את זה חזרה, אז המחשב נשאר במצב נעל, שאת זה אני לא רוצה.
אז חשבתי אולי אפשר להריץ פקודה שבשניה שהמחשב נכנס למצב נעל אם תוך כמה דקות הוא לא נפתח חזרה, הוא יוצא. השאלה היא האם קיים כזה דבר בשוק.
מקווה שדברי הובנו נכונה.
תודה. -
@ג-י-מ לדעתי הבעיה שלך זה לא שיהיה יציאה במקום נעל, כי זה אפשר לסדר שכשאין פעילות X דקות מתבצע יציאה, הגדרתי את זה באיזה מחשב.
הבעיה שאתה רוצה שיהיה יציאה גם באמצע עבודה, גם זה אפשרי, אבל זה לא ייתן לשמור דברים.
אז מה שאתה צריך זה חלון אזהרה שבעוד X שניות מתבצע יציאה, ויש לשמור מסמכים פתוחים, זה אפשרי. אבל זה לא כזה נחמד... היית רוצה שיוכלו לבטל את היציאה (זה גם אפשרי) אבל רק ע"י טביעת אצבע (זה כבר לא אפשרי בלי תוכנה מיוחדת).אז אתה רוצה בית חולים מתחת לגשר, שיהיה נעילה באמצע עבודה (מקווה שאפשרי עם מתזמן המשימות) ואז צריך להכנס עם טביעת אצבע. ובנוסף אתה צריך בדיקה כל X דקות אם יש משתמש נעול, ואז להוציא אותו (מאמין שאפשרי, תצטרך אבל לבדוק שהנעילה לא בוצעה לפני חצי שנייה... זה כבר יותר מסובך).
-