עזרה בהגדרות הדפסה (חוברת, למשל)
-
אני תמיד הייתי מדפיס דרך אקרובט, וזה הדפיס לי חוברות בצורה מסודרת, עד שעברתי לתוכנת PDF אחרת, ושם זה הדפיס חוברת אבל רק צד אחד, וראיתי שבתור ברירת מחדל בתוכנת PDF מדפיסה צד אחד, וצריך להגדיר שידפיס דו צדדי, אני מבין שאצלך זה כבר מוגדר דו צדדי, נכון?
או שלא הבנתי את הבעיה שלך -
@ua אמר בעזרה בהגדרות הדפסה (חוברת, למשל):
@ספר-יהלום
תנסה לבחור מדפסת PDF וירטואלית (לדוגמה - Microsoft Print to PDF) ותראה האם גם שם זה יוצא כך או שזה יוצא כמו שרצית ותעדכןיוצא בעייתי באותה מידה (רק שבעמספר עמודים שמתחלקים ל-4 התצוגה מקדימה בסדר אבל בהדפסה במדפסת לא יוצא על אותו דף, ובהדפסה וירטואלית - בסדר. נראה מוזר)
-
@שוהם307 אמר בעזרה בהגדרות הדפסה (חוברת, למשל):
אני תמיד הייתי מדפיס דרך אקרובט, וזה הדפיס לי חוברות בצורה מסודרת, עד שעברתי לתוכנת PDF אחרת, ושם זה הדפיס חוברת אבל רק צד אחד, וראיתי שבתור ברירת מחדל בתוכנת PDF מדפיסה צד אחד, וצריך להגדיר שידפיס דו צדדי, אני מבין שאצלך זה כבר מוגדר דו צדדי, נכון?
או שלא הבנתי את הבעיה שלךנראה שזו הבעיה שלי. לא זכורה לי הגדרה כזו, שהרי חוברת מטבעה היא 4 עמודים בדף.
איפה מגדירים את זה? -
@odeddvir אמר בעזרה בהגדרות הדפסה (חוברת, למשל):
@ספר-יהלום בדקת שהמדפסת אכן מדפיסה דו-צדדי?
מה השאלה?!
היא מדפיסה כבר שנתיים דו-צדדי, וגם עכשיו, רק בחוברת העסק נתקע... -
@ספר-יהלום מה גודל המסמך המקורי, והאם תוכל להעלות צילום מסך של הגדרות הלחצן Size
הגודל משתנה, אבל נניח שהוא A4.
ה-SIZE לא רלוונטי כאן, כי בהגדרות BOOKLET (חוברת) זה משתנה. -
@ספר-יהלום אמר בעזרה בהגדרות הדפסה (חוברת, למשל):
הגודל משתנה, אבל נניח שהוא A4.
הדפסה כחוברת לא נתמכת בכל גודל דף.
הייתי מנסה גישה שונה, להשאיר את ההגדרות באקרובט כרגיל (ללא חוברת), ובדריבר של המדפסת לבחור מצב Booklet ולבדוק את התוצאות
-
עכשיו אני רואה שהיא לא מדפיסה גם דו"צ רגיל.
זה היה החשד שלי מעיקרא. אתה צריך לעדכן את הדרייבר של המדפסת. איזה מודל יש לך בדיוק?
-
עכשיו אני רואה שהיא לא מדפיסה גם דו"צ רגיל.
איזה מודל יש לך בדיוק?
samsung M3870