גוגל תמונות - נגמרה החגיגה
-
עד היום חשבתי שכמעט שלא משתמשים באופציית העלאה הזו. עכשיו שאני רואה שיש 'עיסוק' בענין זה, הייתי רוצה להבין, מדוע שבן אדם ישתמש באופציה הזו, הרי זו לא הפורמט המקורי של התמונה (ולכן זה היה עד היום בחינם), אז האם אנשים לא רוצים תמונות באיכות גבוהה 'באמת', כמו שהתמונה יצאה מהמצלמה?
אני יכול להבין שתמונות טכניות של כל מיני דברים, צילומי מסך, כוד', אין בעיה בזה, אבל רוב רובם של התמונות שאנשים רוצים לגבות אלו תמונות משפחתיות וכדו', אז מדוע להנציח תמונות באיכות נמוכה מהמקורית? -
@חוות-דעת אמר בגוגל תמונות - נגמרה החגיגה:
הייתי רוצה להבין, מדוע שבן אדם ישתמש באופציה הזו, הרי זו לא הפורמט המקורי של התמונה (ולכן זה היה עד היום בחינם), אז האם אנשים לא רוצים תמונות באיכות גבוהה 'באמת', כמו שהתמונה יצאה מהמצלמה?
זה שגוי, האיכות והפורמט לא שונו כלל במקרה שהתמונה קטנה מ16 מגה פיקסל.
גם מי שיש לו תמונות מעל הגודל הזה, זה עושה לו טובה רבה שזה ממיר ושומר לו באיכות נמוכה מזו,
אולי יש צורך לשמור את האיכות גבוהה אבל עדיין זה חשוב מאוד הגיבוי הזה, וזה (היה) בחינם ללא כל הגבלה... -
@a0533057932 חשבתי שאתה מדבר על סוג מחשב נייד
-
יש משהו שאני חושב, ותוהה "איך יכול להיות שלא מצאתי שום דבר כזה?",
"אולי דמיינתי"?
אם למכשירי גוגל-פיקסל יש עדיין גיבוי ללא הגבלה,
מי ימנע ממני לקנות פיקסל?אממ... בעצם לא בא לי.
אז נניח שאני (כמו כל מתכנת ממוצע) חס על ממוני ולא על זמני,
אולי אקנה מכשיר שנראה ומתנהג כמו פיקסל?או שאגרום למכשיר לשקר לגוגל, ולגרום להם לחשוב שזה פיקסל,
או שאייצר אמולטור פיקסל,
או ש...
מישהו מצא ב-XDA או כל מקום אחר מישהו שגם חשב על הפרצה (המאוד גאונית, כנראה צריך 256-IQ לזה) הזו?
-
@musicode אמר בגוגל תמונות - נגמרה החגיגה:
גוגל-פיקסל
מה הכוונה? chrombook? אם כך, יש לי אומלטור בשבילך
-
@lindoorsos לא.
מכשיר נייד שמריץ אנדרואיד.
https://he.wikipedia.org/wiki/Google_Pixel#טלפונים
-
@musicode תחשוב כמה פעמים ותבין שזה לא באמת מעניין מישהו אם תצליח להעלות את התמונות שלך או לא, למרות שלך יהיה סיפוק עצום מ"דפיקת גוגל"...
שים לב שבתור בעלים של המכשיר באופן מוחלט יש לגוגל אמצעים פשוטים לברר את האמת ולהפוך אותך למפר תנאים שכל נתוניו תלויים ברצון הטוב שלה. -
@dovid אני לא מבין:
לכל שירות בתשלום של גוגל - יש פריצה בXDA.כלומר אפליקציה שפועלת רק למשלמים - כמו יוטיוב פרימיום למשל, יש פריצה בXDA שפועלת כאילו היא משולמת, עם כל מיני פריצות יצירתיות.
אני מניח שהיות וגוגל הם הבעלים, אבל המכשיר אצלי, אם מישהו יעבוד מספיק טוב, הוא יצליח.
בכל אופן, מצאתי את זה.
אמנם ישן, ומתייחס לכך שרק מכשירי פיקסל יכולים להעלות תמונות לא דחוסות, אבל מניח שנכון גם לענייננו.
https://www.xda-developers.com/enable-google-photos-unlimited-storage/amp/
רק הם מעדכנים שזה לא עובד...
בטח ימצאו משהו חדש בהמשך.