כתובת אימייל ללא דרישת אימות מסובכת
-
אני צריך להוציא אימילים באמצעות smtp ואני מחפש איפה לפתוח חשבון אימייל שלא ידרוש ממני אימות כמו גימייל.
תודה.
-
זה בשביל אתר שאמור לשלוח מיילים לנרשמים בעת ההרשמה איפוס סיסמא וכיו"ב, והתברר לאחר מעשה שחברת השרתים חוסמת את האפשרות לשלוח אימיילים לחשבונות חדשים (כ60 יום) אבל יש שם אפשרות מובנית לשלוח דרך smtp, ודרך gmail א"א בגלל החסימה.
-
כן, אבל החסימה מצד גימייל לא מצידם.
בנוגע למיילגן - אני לא רוצה לפתח כאן משהו חדש אלא רק להשתמש עם האופציה המובנית לSMTP, רק צריך כתובת (או יותר נכון שרת) שאפשר לשלוח דרכו.
מילגן נותנים את זה (עם כתובת שלי)?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות