פרסום הפורום
-
@golanart אמר בפרסום הפורום:
@יהודי-פשוט אמר בפרסום הפורום:
@golanart אמר בפרסום הפורום:
שימו לב שכמות המשתמשים קפצה פלאים!
הסיבה לזה היא יבוא של פורום תכנות שלם (613 הידוע), לפורום תכנות,
וזה הביא איתו גם את המשתמשים וגם את המוניטין שלהם.כך או כך, הפורום תופס תאוצה, הרי הוא כבן 70 שנה...
לא הבנתי את ההגיון בזה? ראשית אם פותחים פורום חדש, יותר כיף שמתחילים בדף נקי. שנית, האם כל הנ"ל ביקשו להצטרף? אם לא אז מה צורך יש בכמות רבה של רשומים ללא שיהיה מכך תועלת. ושלישית האם זה אומר שעיקר הפוקוס של הפורום הולך להיות על תיכנות???
ממש לא!!
פורום התכנות הוא ממלכה בפני עצמה שמנוהלת ע"י @dlt והוא בבעולותו.
פרום תחומים מנוהל ע"י עבדכם הנאמן, כל אחד בממלכה שלו.ועדיין....
כאחד מני רבים שאין להם כל קשר לתכנות מה אני רואה? פורום בעל מאות רשומים ו כמעט בלי פעילות [כי הרי את פעילות פורום תכנות אני לא רואה], לענ"ד הפורום היה צריך לתפוס תאוצה קודם גם בשאר הדברים, אחרת לא רואה סיבה שמעצב גרפי או כל דבר אחר אחרי מבט אחד בפורום והוא רואה שפורום תכנות עם 1.4K נושאים ו 9.6K פוסטים, וכל השאר גורנשיט מיט נישט, ירגיש שזה מדבר אליו. סליחה שאני ככה... אבל זה ממש לא מובן לי. -
@יהודי-פשוט וגם לאחד את שמות המשתמשים הישנים עם השמות החדשים...
כמו לדוגמה @www-0 -
@www אמר בפרסום הפורום:
@יהודי-פשוט וגם לאחד את שמות המשתמשים הישנים עם השמות החדשים...
כמו לדוגמה @www-0לא הבנתי, נראה ששכחת שאני רק @יהודי פשוט
-
כאחד מני רבים שאין להם כל קשר לתכנות מה אני רואה? פורום בעל מאות רשומים ו כמעט בלי פעילות [כי הרי את פעילות פורום תכנות אני לא רואה], לענ"ד הפורום היה צריך לתפוס תאוצה קודם גם בשאר הדברים, אחרת לא רואה סיבה שמעצב גרפי או כל דבר אחר אחרי מבט אחד בפורום והוא רואה שפורום תכנות עם 1.4K נושאים ו 9.6K פוסטים, וכל השאר גורנשיט מיט נישט, ירגיש שזה מדבר אליו. סליחה שאני ככה... אבל זה ממש לא מובן לי.
@יהודי-פשוט אתה כן רואה סיבה שמתכנת יירשם בתשלום לפורום שלדעתך צריך להישאר כרגע ריק מתוכן?
-
@יהודי-פשוט היה לי משתמש בפורום 613 בשם WWW.
פתחתי כאן משתמש בשם WWW.
כעת כשייבאו את המשתמש שלי מפורום 613, שינו את המשתמש הישן ל @www-0,
יוצא שיש לי פילוג אישיות -
@oriatedgi הנחת את דעתי במקצת...