sql server
-
אני מנסה לכתוב פרוצדורה שמכניסה נתונים ל2 טבלאות
כאשר בכל טבלה יש ID .
הטבלה השניה מקבלת מהראשונה את הID- מפתח של הראשון ומכניסה אותו כאחד מהנתונים
ואת הID -מפתח של הטבלה השניה אני רוצה להחזיר בכל קריאה לפרוצדורה
זה מה שכתבתי וזה מחזיר לי -1
מה הבעיה .?ALTER PROCEDURE [dbo].[INSERT_DOC] -- Add the parameters for the stored procedure here @docName nvarchar(50) = 0, @autherName nvarchar(50) = 0, @docPath nvarchar(50) = 0, @docDate date AS BEGIN -- SET NOCOUNT ON added to prevent extra result sets from -- interfering with SELECT statements. SET NOCOUNT ON; -- Insert statements for procedure here INSERT INTO AUTHER (AUTHER_NAME) VALUES (@autherName) INSERT INTO DOC (DOC_NAME,AUTHER_ID, DOC_PATH,DOC_DATE) VALUES (@docName,@@IDENTITY, @docPath, @docDate) SELECT SCOPE_IDENTITY() as D_ID END -
אני מנסה לכתוב פרוצדורה שמכניסה נתונים ל2 טבלאות
כאשר בכל טבלה יש ID .
הטבלה השניה מקבלת מהראשונה את הID- מפתח של הראשון ומכניסה אותו כאחד מהנתונים
ואת הID -מפתח של הטבלה השניה אני רוצה להחזיר בכל קריאה לפרוצדורה
זה מה שכתבתי וזה מחזיר לי -1
מה הבעיה .?ALTER PROCEDURE [dbo].[INSERT_DOC] -- Add the parameters for the stored procedure here @docName nvarchar(50) = 0, @autherName nvarchar(50) = 0, @docPath nvarchar(50) = 0, @docDate date AS BEGIN -- SET NOCOUNT ON added to prevent extra result sets from -- interfering with SELECT statements. SET NOCOUNT ON; -- Insert statements for procedure here INSERT INTO AUTHER (AUTHER_NAME) VALUES (@autherName) INSERT INTO DOC (DOC_NAME,AUTHER_ID, DOC_PATH,DOC_DATE) VALUES (@docName,@@IDENTITY, @docPath, @docDate) SELECT SCOPE_IDENTITY() as D_ID END -
האם כשאני קוראת
AS D_ID
זה לא נקרא שאני מכנה את כל השורה SELECT SCOPE_IDENTITY()
בשם
D_ID
הטבלה עצמה מכילה את העמודה
DOC_ID@שרה-רחל אמר בsql server:
האם כשאני קוראת
AS D_ID
זה לא נקרא שאני מכנה את כל השורה SELECT SCOPE_IDENTITY()
בשם
D_ID
הטבלה עצמה מכילה את העמודה
DOC_IDזה כן, רק חשבתי שאולי זו בעיה של שמות.
- האם ההכנסה הראשונה מתבצעת כראוי?
- האם בהכנסה השנייה הערך AUTHER_ID שמוכנס ל-DOC הוא כן תקין?
-
אולי ההמרה של הDATE משפת C# בויזואל סטודיו שהוא מסוג DateTime
לSQL SERVER מסוג DATE
שגויה ? -
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות