הוספת קובץ לשרת
-
@יהודי-טוב אתה רץ מידי מהר.
וזה לא בגלל שאתה ממהר ללמוד אלא כי אתה ממהר לתוצאות הרצויות.
יכול לבוא פה מישהו טוב לב ולומר לך את הצעדים משעליך לעשות כדי ש"הופה זה יעבוד" אבל זה לא מקובל עלי, זה טוב פעם פעמיים אבל לא כדרך ומסלול. אי אפשר ככה, אתה חייב להבין צעד צעד.
אתה כתבת שיש לך מושג בPHP, איפה השגת את המושג הזה? דרך מה הרצת? עם איזה כלים? -
@nigun אמר בהוספת קובץ לשרת:
@יהודי-טוב
WWW ענה לך למעלה שזה אמור להיות בvar/www/htmlנכון, אז אתה לא צריך לחזור על זה...
-
@יהודי-טוב אמר בהוספת קובץ לשרת:
@dovid אמר בהוספת קובץ לשרת:
איפה השגת את המושג הזה?
באתר וובמסטר יש שימוש בWebMatrix ואילו ברשתק יש שימוש בWAMP
באיזה השתמשת? איפה שמרת את הקבצים במחשב שלך ואיך צפית בהם (באיזה כתובת נכנסת לראות שינויים)? -
@dovid
הוא כתב שהוא פתח שרת בסקלוואי@nigun מה זה קשור? אני קראתי היטב את מה שהוא כתב,
תקרא גם אתה היטב מה שאני כתבתי.@nigun אמר בהוספת קובץ לשרת:
@dovid
אולי תפתח תת נושא לnewbies
ושם יוכלו לשאול שאלות חופשיות גם את הכי פשוטות, וגם אם הם נשאלו בעבר וכו'כל הפורום פה כולו הוא newbies והיה פה עשרות כאלה וחלקם הצליחו מאוד,
לא זו הבעיה, ואני שמח מאוד לשאלות של מתחילים מאפס.
מה שמפריע לי פה זה שאלות מכוונות לתוצאות ופחות להבנה. כל שאלה כמו איך בונים חללית אפשר להפוך לשאלה פחות מפדחת ע"י שמנסחים את השאלה "התחלתי לבנות וזה לא בדיוק טס מה אני צריך לעשות", השאלה הראשונה הרבה יותר נורמלית. תניח את הדברים על השולחן כפי שהם איפה אתה אוחז בדיוק. זה שאתה מתחיל בתכנות זה לא אומר עליך כלום, כפי גם עו"ד צמרת או שופט בגצ הם אפס בתכנות, וכפי שגם כל מתכנת היה אפס בהתחלה והוא פשוט צבר ידע והבנה. -
כל הפורום פה כולו הוא newbies והיה פה עשרות כאלה וחלקם הצליחו מאוד,
לא זו הבעיה, ואני שמח מאוד לשאלות של מתחילים מאפס.
מה שמפריע לי פה זה שאלות מכוונות לתוצאות ופחות להבנה. כל שאלה כמו איך בונים חללית אפשר להפוך לשאלה פחות מפדחת ע"י שמנסחים את השאלה "התחלתי לבנות וזה לא בדיוק טס מה אני צריך לעשות", השאלה הראשונה הרבה יותר נורמלית. תניח את הדברים על השולחן כפי שהם איפה אתה אוחז בדיוק. זה שאתה מתחיל בתכנות זה לא אומר עליך כלום, כפי גם עו"ד צמרת או שופט בגצ הם אפס בתכנות, וכפי שגם כל מתכנת היה אפס בהתחלה והוא פשוט צבר ידע והבנה.אבל מה עשה בן אדם?
סך הכל מתחיל לגשש
וכבר מקבל על הראש
בלי שהבין בדיוק מה היה הטעות שלו.אולי לא כדאי לקרוא לזה newbies
אלא פינת הפדחנים, שבו כל מי שמפחד לשאול שאלות מטומטמות יוכל לשאול ולנדנד באופן חופשי, גם עם השאלות הכי מעצבנות
ומי שלא רוצה לראות את הטקסטים המעצבנים האלו, פשוט יכול לא לעקוב. -
@nigun מה זה קשור? אני קראתי היטב את מה שהוא כתב,
תקרא גם אתה היטב מה שאני כתבתי.שהוא כנראה לא משתמש בWebMatrix או WAMP
אלא באפצי.אני אבקש ממך פעם אחרונה לקורא טוב מה שכתבתי מהתחלה,
בהמשך אני כבר יתייאש. -
אבל מה עשה בן אדם?
סך הכל מתחיל לגששהוא לא גישש. הוא שאל על איך פותרים בעיה, כשלמעשה הוא שואל איך עובד התקנה של PHP על שרת.
וכבר מקבל על הראש
בלי שהבין בדיוק מה היה הטעות שלו.הוא לא מקבל על הראש, הוא מקבל הכוונה אוהבת ואכפתית למרות שאולי זה לא בוקע מהמילים שלי החוצה
ולא הייתה לו טעות הוא פשוט לא יודע.תאמין לי שאני רוצה לעזור פי עשר ממך, העזרות של "מה לעשות" שווים קליפת השום בטווח הרחוק.
אלא פינת הפדחנים, שבו כל מי שמפחד לשאול שאלות מטומטמות יוכל לשאול ולנדנד באופן חופשי
זה בדיוק המקום, וזה כבר היה בלי סוף.
(אתה עוד לא העזת כנראה כי אתה חושב שזה לא המקום. מזמין אותך לשאול על hello world בjs). -
@dovid
אולי תעזור לי (או שאני ילך לטיפול דוחף)
אתה כתבתבאתר וובמסטר יש שימוש בWebMatrix ואילו ברשתק יש שימוש בWAMP
באיזה השתמשת? איפה שמרת את הקבצים במחשב שלך ואיך צפית בהם (באיזה כתובת נכנסת לראות שינויים)?אני מבין שאתה שואל אותו האם הוא משתמש בWebMatrix או בWAMP?
וכן אתה שואל אותו איפה הוא שמר את הקבצים על המחשב?ואני עניתי שהוא לא התקין שרת מקומי אלא על שרת בענן.
מה פיספסתי?
הוא לא מקבל על הראש, הוא מקבל הכוונה אוהבת ואכפתית למרות שאולי זה לא בוקע מהמילים שלי החוצה
ולא הייתה לו טעות הוא פשוט לא יודע.
תאמין לי שאני רוצה לעזור פי עשר ממךלא חשבתי שאתה לא רוצה לעזור (הראיה היא כל התשובות שלך בפורום)
אבל אולי אתה לא שם לב שאנשים מפחדים לשאול
אפילו שזה נובע ממקום אכפתיהעזרות של "מה לעשות" שווים קליפת השום בטווח הרחוק.
מה לעשות שאני חולק עליך
זו הדרך שאני למדתי בה (וממשיך ללמוד בה גם כיום בפריימרוקים חדשים)
ואני חושב שגם אחרים יכולים ללמוד ככה.
אגב האם מותר לשאול איך אתה למדת תכנות? (יש לי הרגשה שזה יסביר את ההבדלים ביננו).זה בדיוק המקום, וזה כבר היה בלי סוף.
לדעתי עדיין אין כאן מספיק שאלות של מתחילים.
(אתה עוד לא העזת כנראה כי אתה חושב שזה לא המקום. מזמין אותך לשאול על hello world בjs).
אל תדאג כשאני ירצה ללמוד JS אני ישאל על זה כאן
אמנם לא איך עושים hello world כי את זה אני ילמד יותר מהר באלף מדריכים ברחבי הרשת
אבל נראה לי שאני לא יהסס לשאול על דברים קצת יותר מתקדמים. -
@יהודי-טוב שים לב
רכשת שרת, אך אתה צריך לשים לב האם התוכנה קיימת, וכן אתה צריך למקם את הקובץ בתקיית התוכנה@WWW אמר בהוספת קובץ לשרת:
באפאצ'י תיקיית האב ברירת מחדל, זה var/www/html
בהצלחה
-
קראת את כל ההודעות?
כן
יש לך חובת תגובה?
לא, ניסתי לגשת ישר לעניין ולעזור, אך אם זה מתפרש שדחפתי ת'אף
מתנצל