ארגון התיקיות והקבצים בדרייב
-
@בערל אמר בארגון התיקיות והקבצים בדרייב:
אני מבין.
בא ננסה לעשות ככה:אחת התיקיות תחת "מחשב" אמור להיות המחשב שלך, ע''פ התיאור שלך הוא אמור להיות ריק, כי אף פעם לא הפעלת את הסנכרון.
תתחיל להעביר אליו את הקבצים הקיימים משאר התיקיות, באותו הסדר שהקבצים מסודרים במחשב. (בתקווה שלאחר הפעלת הסנכרון הוא יזהה את הקבצים כמסונכרנים כבר).
לגבי הקבצים בחשבון השני, באיזה סדר גודל מדובר?
יש כל מיני אפשרויות להעביר חומר מחשבון לחשבון, אנסה לחפש את הטוב ביותר.בחשבון האחר, למעשה נמצאים כל הקבצים מסודרים להפליא (באחסון שלי), רק אני לא צריך למעשה שתי חשבונות (עם שטח אחסון של 200 ג"ב). אני רוצה להעביר כל מה שנמצא שם, לתוך חשבון דרייב הראשון, בו אני משתמש באופן קבוע.
-
@חוות-דעת אמר בארגון התיקיות והקבצים בדרייב:
בחשבון האחר, למעשה נמצאים כל הקבצים מסודרים להפליא (באחסון שלי), רק אני לא צריך למעשה שתי חשבונות (עם שטח אחסון של 200 ג"ב). אני רוצה להעביר כל מה שנמצא שם, לתוך חשבון דרייב הראשון, בו אני משתמש באופן קבוע.
הכל כבר קיים שם?
מעולה!אני בודק לך בינתיים את האפשרויות להעברת הקבצים מחשבון לחשבון. כמה דקות בל''נ...
-
- כנס לכאן, תאשר את ההתחברות לחשבון הראשי.
חסום בנטפרי!
מאמין שאם תשלח פניה יפתחו לך.
לא מצאתי משהו טוב יותר שמתבסס על שירות אחר מלבד סקריפטים של גוגל. -
- כנס לכאן, תאשר את ההתחברות לחשבון הראשי.
חסום בנטפרי!
מאמין שאם תשלח פניה יפתחו לך.
לא מצאתי משהו טוב יותר שמתבסס על שירות אחר מלבד סקריפטים של גוגל.זה לא חסום בחסימה סתמית, אלא בחסימה שלאחר בדיקה (ציור של אש בקוצים - אם אתה מכיר), שזה אומר שבדקו את זה, והגיעו למסקנה שהם אינם יכולים לפתוח אותם, מחמת איזה סיבה שיהיה.
אז אולי תציע לי דרך פחות טובה.
-
זה לא חסום בחסימה סתמית, אלא בחסימה שלאחר בדיקה (ציור של אש בקוצים - אם אתה מכיר), שזה אומר שבדקו את זה, והגיעו למסקנה שהם אינם יכולים לפתוח אותם, מחמת איזה סיבה שיהיה.
מעניין.
ממליץ בכל אופן לשלוח פניה.
.אז אולי תציע לי דרך פחות טובה.
זה לדוגמה: www.multcloud.com
מוגבל ל-30 ג'יגה בחודש. -
- תבחר את התיקייה המבוקשת להעתקה.
זה לא מעלה לי שום תיקייה. ריק לגמרי. איזה סוג שיתוף אני צריך לעשות?
תשתף עם החשבון השני, לא משנה אם קישור פרטי או ציבורי, העיקר שיופיע תחת "פריטים ששותפו איתי".
תלחץ על הלחצן המסומן בתמונה ובחר בתיקייה המבוקשת...
-
-
@nigun אמר בארגון התיקיות והקבצים בדרייב:
@חוות-דעת
אולי זה יעזור?
https://chrome.google.com/webstore/detail/duplicate-file-finder-cle/bkefnddmfngncidpmibnleniddiopejg?hl=iwאולי יש תוסף אחר. זה לא עובד לי.
-
אולי יש תוסף אחר. זה לא עובד לי.
החיפוש Google drive duplicate file finder
הביא לי את זה
https://www.cloudduplicatefinder.com/google-drive-duplicate-file-finder
ואת זה
https://www.easyduplicatefinder.com/google-drive-remove-duplicate-files.html@בערל
לא הבנתי מה הסיפור של הסקריפטים של גוגל
איפה הסקריפט יושב?
האם הוא מעתיק את החומר ישירות מחשבון לחשבון או מוריד לשרת אחר ומעלה מחדש לחשבון?בעיקרון אני הורדתי כ100 ג"ב מהדרייב לשרת שלי
בזמן די קצר עם rclone
(לא הסתכלתי על השעון, אבל הפעלתי והמשכתי להתעסק עם עוד כמה דברים על המחשב, ואחרי כמה זמן זה גמר)
אז למה לסקריפט הזה זה לוקח 24 שעות ל20 ג"ב