ארגון התיקיות והקבצים בדרייב
-
@בערל אמר בארגון התיקיות והקבצים בדרייב:
@חוות-דעת אמר בארגון התיקיות והקבצים בדרייב:
@nigun אמר בארגון התיקיות והקבצים בדרייב:
@חוות-דעת
אולי זה יעזור?
https://chrome.google.com/webstore/detail/duplicate-file-finder-cle/bkefnddmfngncidpmibnleniddiopejg?hl=iwאני לא מצליח להשתמש עם התוסף. הוא מבקש ממני כדלהלן:
עוד לא קראתי את הפוסט הקודם, אתעמק בזה בהמשך.
אבל בהודעה הזו הוא כותב לך שעל מנת להשתמש בתוסף עליך להשבית את חוסם הפרסומות...
מה שכתוב הבנתי. השאלה היא מה אני אמור לעשות. איפה יש לי חוסם פרסומת שאני צריך להשבית.
-
@חוות-דעת
אולי זה יעזור?
https://chrome.google.com/webstore/detail/duplicate-file-finder-cle/bkefnddmfngncidpmibnleniddiopejg?hl=iwאני לא מצליח להשתמש עם התוסף. הוא מבקש ממני כדלהלן:
מה שכתוב הבנתי. השאלה היא מה אני אמור לעשות. איפה יש לי חוסם פרסומת שאני צריך להשבית.
לא מותקן לך בדפדפן תוסף חוסם פרסומות?
-
@חוות-דעת
אולי זה יעזור?
לא ידוע לי.
-
@חוות-דעת
אולי זה יעזור?
לא ידוע לי.
תעלה צילו''מ של דף התוספים
-
@חוות-דעת
אולי זה יעזור?
לא ידוע לי.
תעלה צילו''מ של דף התוספים
זה מידי הרבה דברים (אני לא מצליח להשתמש עם הפונקציה של תמונת מסך של מסך בגלילה. זה לא עובד לי).
אבל אני יודע אנגלית. אין לי שם שום תוסף של חסימת פרסומת. -
בגדול אני רוצה שכל הקבצים במחשב יהיו מגובים בענן דרייב, וגם שיהיו לי גישה אליהם מכל מקום.
אבל דא עקא, אני עובד עם נטסטיק, שעד שאני יסיים להעלות מאות ג"ב של חומר, משיח כבר יבא. אז קודם כל העתקתי הכל לדיסק קשיח.
אח"כ התחלתי להעלות תיקייה תיקייה מתוך הדיסק קשיח דרך התוכנה של גיבוי וסנכרון של גוגל.
אח"כ, רציתי למהר העבודה, אז לקחתי את הדיסק קשיח לחנות מחשבים, והתחלתי להעלות משם, כל החומר, כנ"ל. כנראה שהמחשב זיהה את הכונן ב'אות' אחר, לכן נפתח תיקייה חדשה בתוך לשונית 'מחשבים' בדרייב.
משום מה, ההעלאה נפסקה, ואז יצאתי קרח מכאן וקרח מכאן. כי גם נפתחה לי תיקייה חדשה בדרייב, וגם עלה כל מיני קבצים, שכבר עלו בגיבוי הראשוני שעשיתי מתוך המחשב שלי. וכך נוצר כפילויות.
אח"כ החלטתי לבקש מחבר שיש לו חיבור קווי, להעלות בשבילי כל החומר שבדיסק קשיח. אבל מכיון שלא רציתי שיוכל לנבור בתוך חשבון מייל ודרייב שלי, פתחתי חשבון חדש, הגדלתי מקום אחסון, והתחלתי בהעלאה.
אולם, משום מה, לא עבד לי התוכנה של 'גיבוי וסנכרון' של גוגל במחשב שלו. לכן נאלצתי להעלות כל החומר ישירות מתוך דרייב.
מה שגרם שכל החומר נכנס: א', לתוך חשבון אחר של דרייב. ב', שנכנס ללשונית 'אחסון שלי' ולא ללשונית 'מחשבים'.
בנוסף לא היה לי זמן לשבת בתוך ביתו, ולהתחיל לבדוק מה כבר עלה (בחשבון הראשון) ומה, אז התחלתי כל העלאה מחדש.סיפור קצת מסובך, מקווה שהניסיון לחסוך בזמן לא יגרום בסוף לבזבוז זמן...
\לסיכום: יש לי חומר, בחשבון א' של דרייב, בשלש תיקיות שונות, תחת הלשונית 'מחשבים'. ועוד הרבה מאד חומר בחשבון שני של דרייב בתוך לשונית 'אחסון שלי'. ובנוסף יש לי הרבה כפילויות. בשני החשבונות.
עכשיו, אחרי כל זה, אני רוצה כמובן שמעתה כל קובץ שאני עובד או מוסף במחשב יתעדכן מיידית בדרייב. עד היום לא עשיתי את זה, כי היו לי הרבה חומר שלא היה מגובה בדרייב, ולא יכלתי לקשר כל הכונן שבמחשב לדרייב. אבל עכשיו אחרי שהכל כבר יהיו מגובים בדרייב, אני רוצה שכל השינויים יתעדכנו מיידית בדרייב.
מקווה שברור תמונת המצב. ושתוכל להדריך לי איך לקבץ נדחי תיקיות קבצים שונים לתוך מקום אחד.
עריכה: הסתדרתי כבר עם חלק של ארגון הקבצים בתוך חשבון דרייב הראשון. העברתי כל התיקיות לתוך תת תיקיה אחת. ומחקתי כל הכפילויות.
עכשיו נשארו השאלות האחרות, כמפורט למעלה.
אני מבין.
בא ננסה לעשות ככה:אחת התיקיות תחת "מחשב" אמור להיות המחשב שלך, ע''פ התיאור שלך הוא אמור להיות ריק, כי אף פעם לא הפעלת את הסנכרון.
תתחיל להעביר אליו את הקבצים הקיימים משאר התיקיות, באותו הסדר שהקבצים מסודרים במחשב. (בתקווה שלאחר הפעלת הסנכרון הוא יזהה את הקבצים כמסונכרנים כבר).
לגבי הקבצים בחשבון השני, באיזה סדר גודל מדובר?
יש כל מיני אפשרויות להעביר חומר מחשבון לחשבון, אנסה לחפש את הטוב ביותר.
\נ.ב. עד היום הזה - גם אחרי שכבר הסברת לי באשכול אחר - מה ההבדל בין שני סוגי העלאות\גיבוי, לא הבנתי באמת ההבדל ביניהם. בשניהם אפשר לגבות, בשניהם אפשר לסנכרן. בשניהם אפשר להסתכל בחומר מכל מכשיר ומכל מקום שיש חיבור לאינטרנט. בשניהם אפשר לשנות דברים במחשב ובענן, ושזה ישתנה בהתאם במקום השני. אז מדוע נצרך שני דרכי העלאה.
אם בגלל הסנכרון לכמה מכשירים, שזה אפשרי רק ב'אחסון שלי' ולא ב'מחשבים'? אז מה הבעיה לעשות האפשרות במחשבים. זה סתם נותן מקום של בלבול וחוסר ארגון בקבצים. אנשים רוצים כל הקבצים במקום אחד, ומי שרוצה לסנכרן עם עוד מכשיר שיסנכרן, בדיוק כמו שיש אפשרות לשתף כל תיקייה או קובץ שרוצה.
יתכן שיש לזה עוד סיבות.
וגם אם לא, אם היו עושים הפוך אנשים היו שואלים למה ככה..
כל אחד מבלבל אותו משהו אחר... -
אני מבין.
בא ננסה לעשות ככה:אחת התיקיות תחת "מחשב" אמור להיות המחשב שלך, ע''פ התיאור שלך הוא אמור להיות ריק, כי אף פעם לא הפעלת את הסנכרון.
תתחיל להעביר אליו את הקבצים הקיימים משאר התיקיות, באותו הסדר שהקבצים מסודרים במחשב. (בתקווה שלאחר הפעלת הסנכרון הוא יזהה את הקבצים כמסונכרנים כבר).
לגבי הקבצים בחשבון השני, באיזה סדר גודל מדובר?
יש כל מיני אפשרויות להעביר חומר מחשבון לחשבון, אנסה לחפש את הטוב ביותר.בחשבון האחר, למעשה נמצאים כל הקבצים מסודרים להפליא (באחסון שלי), רק אני לא צריך למעשה שתי חשבונות (עם שטח אחסון של 200 ג"ב). אני רוצה להעביר כל מה שנמצא שם, לתוך חשבון דרייב הראשון, בו אני משתמש באופן קבוע.
-
בחשבון האחר, למעשה נמצאים כל הקבצים מסודרים להפליא (באחסון שלי), רק אני לא צריך למעשה שתי חשבונות (עם שטח אחסון של 200 ג"ב). אני רוצה להעביר כל מה שנמצא שם, לתוך חשבון דרייב הראשון, בו אני משתמש באופן קבוע.
הכל כבר קיים שם?
מעולה!אני בודק לך בינתיים את האפשרויות להעברת הקבצים מחשבון לחשבון. כמה דקות בל''נ...
-
- כנס לכאן, תאשר את ההתחברות לחשבון הראשי.
חסום בנטפרי!
מאמין שאם תשלח פניה יפתחו לך.
לא מצאתי משהו טוב יותר שמתבסס על שירות אחר מלבד סקריפטים של גוגל. -
- כנס לכאן, תאשר את ההתחברות לחשבון הראשי.
חסום בנטפרי!
מאמין שאם תשלח פניה יפתחו לך.
לא מצאתי משהו טוב יותר שמתבסס על שירות אחר מלבד סקריפטים של גוגל.זה לא חסום בחסימה סתמית, אלא בחסימה שלאחר בדיקה (ציור של אש בקוצים - אם אתה מכיר), שזה אומר שבדקו את זה, והגיעו למסקנה שהם אינם יכולים לפתוח אותם, מחמת איזה סיבה שיהיה.
אז אולי תציע לי דרך פחות טובה.
-
זה לא חסום בחסימה סתמית, אלא בחסימה שלאחר בדיקה (ציור של אש בקוצים - אם אתה מכיר), שזה אומר שבדקו את זה, והגיעו למסקנה שהם אינם יכולים לפתוח אותם, מחמת איזה סיבה שיהיה.
מעניין.
ממליץ בכל אופן לשלוח פניה.
.אז אולי תציע לי דרך פחות טובה.
זה לדוגמה: www.multcloud.com
מוגבל ל-30 ג'יגה בחודש. -
- תבחר את התיקייה המבוקשת להעתקה.
זה לא מעלה לי שום תיקייה. ריק לגמרי. איזה סוג שיתוף אני צריך לעשות?
תשתף עם החשבון השני, לא משנה אם קישור פרטי או ציבורי, העיקר שיופיע תחת "פריטים ששותפו איתי".
תלחץ על הלחצן המסומן בתמונה ובחר בתיקייה המבוקשת...