אקסס 2019
-
הוא קובץ אישי.
אבל אולי תוכל לשלוח מייל אישי ל 3209534@gmail.com -
-
@חייםיודלביץ
אני לא הבנתי את דבריך, אם התוכנה שיש לי פועלת באקסס 2007 והלאה, למה אתה חושב שזה קשור לבעיית תאימות, הרי היא אמורה לפעול גם ב32 ביט וגם ב64 ביט, ומה זה משנה איזה תוכנה של 2019 מותקנת במחשב, הרי היא עובדת בוורד ובאקסל. -
@חייםיודלביץ
אני לא הבנתי את דבריך, אם התוכנה שיש לי פועלת באקסס 2007 והלאה, למה אתה חושב שזה קשור לבעיית תאימות, הרי היא אמורה לפעול גם ב32 ביט וגם ב64 ביט, ומה זה משנה איזה תוכנה של 2019 מותקנת במחשב, הרי היא עובדת בוורד ובאקסל.הרבה מאד פעמים התוכנה נכתבת עבור אקסס 32 ביט בלבד או 64 ביט בלבד ואף המפתח מוציא גירסה עבור אופיס 32 ביט ו 64 [אגב, לא יודע למה הרי אפשר לפתור את זה עם תנאי בקוד]
מה גם שאתה כתבת
אני מקבל עוד הודעות שגיאה לגבי המודולים
זה בדרך כלל מצביע על הבעיה [חוץ מיכול להיות בעיית תאימות שח גרסאות שזה מה שכתב דוד]
-
@חייםיודלביץ
מעניין מאוד כי התוכנה עבדה כראוי עד עכשיו גם ב32 ביט וגם ב64 ביט, רק בגירסה 2019 זה עושה בעיות.
ולגבי מה שכתב דוד שיש בעיה בוקים של התוכנה החדשה, אני לא מבין איך יכול להיות שאופיס משנים את הקודים, וגורמים להרבה תוכנות להפסיק לפעול. -
@חייםיודלביץ
מעניין מאוד כי התוכנה עבדה כראוי עד עכשיו גם ב32 ביט וגם ב64 ביט, רק בגירסה 2019 זה עושה בעיות.
ולגבי מה שכתב דוד שיש בעיה בוקים של התוכנה החדשה, אני לא מבין איך יכול להיות שאופיס משנים את הקודים, וגורמים להרבה תוכנות להפסיק לפעול.אני מתכוון ל 32 ביט ו64 ביט של האופיס עצמו לא של המערכת הפעלה של המחשב, כן?
בעבר היה לי לקוח שהחליף בניהם ואני הסתבכתי...אז אני רוצה לדעת אנחנו מדברים על אותו דבר, כן?
-
@חייםיודלביץ
איך אני יכול לדעת אם האופיס שמותקן במחשב הוא 64 ביט או 32 ביט. -
@חייםיודלביץ
איך אני יכול לדעת אם האופיס שמותקן במחשב הוא 64 ביט או 32 ביט.תפתח את אקסס לשונית קובץ>חשבון>אודות אקסס
שם רשום למעלה איזה גרסה זה
-
@חייםיודלביץ
יש לי עכשיו אקסס 2016 ושם אני לא מצליח לבדוק אם זה 32 ביט או 64 ביט, זה פשוט לא רשום כלל, אולי לך יש 2007 ושם מופיע אם זה 64 או 32. -
פוסט זה נמחק!
-
@חייםיודלביץ
בדקתי את תאימות המחשב והאופיס, לי יש במחשב ווינדוס 7 64 ביט , ובאופיס 2016, יש לי 32 ביט, והתוכנה עובדת מצויין, וכשאני מחבר את התוכנה לאופיס 2019 במחשב אחר אם זה מחשב נייד זה לא עובד ואם זה מחשב נייח זה עובד, הבנתי שיש בעיה באופיס שמותקן על מחשב שיש בו בלוטוס' האם זה נכון? -
@חייםיודלביץ
בדקתי את תאימות המחשב והאופיס, לי יש במחשב ווינדוס 7 64 ביט , ובאופיס 2016, יש לי 32 ביט, והתוכנה עובדת מצויין, וכשאני מחבר את התוכנה לאופיס 2019 במחשב אחר אם זה מחשב נייד זה לא עובד ואם זה מחשב נייח זה עובד,כמה ביט האופיס במחשבים האחרים הנייד והנייח?
הבנתי שיש בעיה באופיס שמותקן על מחשב שיש בו בלוטוס' האם זה נכון?
לא ידוע לי על בעיה באופיס בגלל חיבור לבלוטוס לא נראה לי קשור בכלל...