פריקת קיטור על JS
-
לקינוח ולסיום
אציע כאן ראשי תיבות חדשים למילה JS במקום ג'אווה סקריפט (כאשר המילה ג'אווה נכנסה לשם ללא כל קשר לכלום ניסיון עלוב לגניבת זהות משפה תקינה ונורמטיבית) אני מציע בזאת להחליף את השם של השפה לז'רגון סקריפט, והנה ציטוט מויקיפדיה (ערך ז'רגון) למה אני מתכוון:
בסוף המאה ה-19 ותחילת המאה ה-20, היה נפוץ השימוש במונח "ז'רגון" ככינוי ליידיש. לעתים קרובות, היה שימוש זה מונח גנאי, בו הייתה טבועה ההנחה כי מדובר בשפה נחותה או "לא שפה אמיתית", וכי על היהודים לזנוח את השימוש בה לטובת העברית (לדעת הציונים) או לטובת הגרמנית ושפות אירופיות לאומיות אחרות.
שפה ללא חוקים שבה הכל מותר (כולל שגיאות המובנות מלכתחילה בקוד כחלק ממתודולוגיית פיתוח!!!) והיא קוראת לעצמה "שפה", אין זו שפה, אלא ז'רגון נחות, הנוגד את כל עקרונות הקוגניציה שאיתה האנושות צמחה במשך אלפי שנים, והגיעה לאן שהגיעה.
אז כן, יש עקרונות חינוכיים ואסור לוותר עליהם, לא לטובת שום שיקול, זאת אכן "מלחמת דת", לכל דבר ועניין, ואני כאן כדי להילחם. שעה זו שיושב כאן מישהו ומהלל ז'רגון נחות, להעדיף אותו על פני שפה תקינה, "היא שעת השמד, ואפילו לשינויי ערקתא דמסאנא אסור". כל הרוצה מוזמן להוציא אותי להורג (אתן את הכתובת הפיזית שלי בפרטי למעוניינים).
ואגב בשביל Mat אני דובר יידיש כמעט מלידה, ומכיר את 2 העולמות, יידיש ועברית, ההשוואה כמעט מושלמת, ל Js לעומת שפות אחרות.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב10/12/2015 22:49 (+02:00)
-
אברהם, אין פה בכלל וויכוח
לכל הדעות צריך היום לדעת JS, ולדעת טוב
(לאמירות שאין לה אפשרויות בסיסיות של שפה אין שחר)
אחרי שתכיר טוב את השפה תוכל להחליט באיזה גבולות אתה משתמש בהובנימה גזענית
דוד הסביר מצוין שהוא התחיל עם VBA והגיע לדוט נט
ו-mat התחיל עם דוט נט ולכן הגיע ל-JS
(אבל האמת שאת החיוך הזחוח מחקתי אחרי 5 שניות שראיתי קוד JS של דוד וקלטתי שבשפה שהוא "לא מכיר ולא מסדר איתה" הוא יודע יותר מכל מה שאני יודע על תכנות בכלל)פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/12/2015 01:04 (+02:00)