מיקרוסופט אדג' - החלום ושברו
-
@מעלה-ומוריד לא יודע.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מעלה-ומוריד אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
אגב מה הקשר CSS ?
"CSS-EDGE-CRASH"לא אופתע אם זו טעות... באמת לא מובן הקשר.
-
@yossiz ראיתי את זה כבר כמה פעמים, אני חושב, המפתחים קמים בבוקר, מקלידים בגוגל "CSS-EDGE-CRASH" וככה הם מוצאים בקלות במה הם אמורים לטפל
וברצינות, אני חושב שזה קוד כלשהו שמזוהה כתקלה שצריך... כי נתקלתי בזה במקומות שבכלל לא קשורים... ותמיד זה היה כשבכתובת של הדף הופיעה המילה microsoft. -
-
@מעלה-ומוריד עכשיו בדקתי שוב, והוא טען לי (אחד המפתחים) שזה התיאור של הבעיה, שהאדג' קורס בהורדה, וככה הוא מוצא בקלות את המשוב שקשור למה שהוא צריך לטפל, למה זה קשור לCSS לא יודע, הוא לא הסביר ברור... אחרי הכל זה מיקרוספט
-
אני הרי מתמודד תקופה ארוכה עם מחשב חדש, שכל תהליך שואב לו 100 % דיסק, וקצת חפרתי בקהילה שלהם ואחד שמה מציג את אותה בעיה, והדיון מתפרס על פני 6 דפים, כשכל תגובה חמורה יותר מחברתה על הזלזול הבוטה של מייקרוסופט במשתמשים שלה, והם יודעים רק להציע לאפס את המחשב עד שהלוקח מתייאש, או להפיל את האשמה על היצרן.
פשוט הזוי,
אותי מעניין אם בווינדוס 7 היו גם כן כ"כ הרבה בעיות. שלא נדבר על ווינדוס 8 שזה נראה שחילקו מערכות הפעלה לאסירים בבית כלא שיבחנו אם יש באגים במערכת... אויש, אני רק נזכר במערכת הפעלה הגרועה הזאת עושה לי לא טוב. -
זה אפילו לא מופיע כאן כבעיה ידועה:
https://techcommunity.microsoft.com/t5/discussions/dev-channel-update-to-84-0-508-0-is-live/m-p/1383567
-
@zvinissim אתה פגשת מישהו שיש לו ויסטה?
-
-
@WWW להיפך, חשבתי איך זה שהבאג לא מדווח בכלל בשום מקום.
זה אכן בטה, אבל יש לזה כבר אלפי משתמשים, ואין משתמש אחד שלא מבצע הורדות, כך שגם על מאה היה אמור להיות מדווח + מתוקן. לכן הגעתי למסקנא שנרמזה פה שהבעיה אצל הישראלים שחוץ מכמה חברהמנים מתחומים אין עוד שניסו.
אז היה צריך רק להבין מה מיוחד במחשב של דובר עברית, ואז עם כמה ניסויים קטנים הגעתי למסקנא.