שיחות שלא נכנסות למכשיר על אף שהמכשיר דלוק וזמין
-
@מעמד אני לא מונח, לפני פסח וגם בחוה"מ העליתי ועדכנתי את השלוחה שלי, לא היה יום מאז שפתחנו את הקו שהתאריך לא היה מעודכן....
מסברא נראה לי שלאט לאט עד שההורים קלטו מה הולך להיות ואיך הדברים הולכים להתנהל, אז לאט לאט זה בא. (מניסיון עם הורים)
גם ייתכן ששמעו בפרטנר יש חבילה גדולה, אז עברו אליה. (מניסיון עם לקוחות) -
ועוד אני מוסיף שהיו עשרות חיבורי קווים חדשים רק בשבועיים האלו... בכל אופן, יש לך אחת מ2 אפשרויות:
א. לנייד לסלקום (שם בוודאות אין בעיות, לפחות פה בעי"ת ****)
ב. לחכות שהלימודים יחזרו כתיקנן, שבוע הבא גנים וכיתות א-ג חוזרים ללמוד, במתכונת מצומצמת (אצלינו הת"ת קטן, זה כמו מתכונת רגילה..) ואז תוכל לדעת מה קורה -
@מעמד אמר בשיחות שלא נכנסות למכשיר על אף שהמכשיר דלוק וזמין:
@מעמד אמר בשיחות שלא נכנסות למכשיר על אף שהמכשיר דלוק וזמין:
מכשיר אחר (קו אחר) שיש לי בפרטנר אפשר לחייג אליו רגיל והוא מחייג רגיל !
גילוי נאות זה סמסונג יאנג
יש לי גם יאנג, אני בסלקום וקרה לי גם היום לטעמי הקליטה של המכשיר די דפוק
-
@pelephone היום אני רואה שאתה מלמד עליהם זכות...
@מנחם מה המצב של הטלפון שלך, קנית אותו חדש לפני הרבה זמן או מחודש לא מזמן?
@מעמד אני מקווה שבינתיים יש לך עצה מה לעשות, זה נראה שהעסק פה לא סגור מבחינתך..
@ליבל זה לא פונקציה מה קורה אצלך מבחינת קליטה, אם @מעמד הגדיר בעיית קליטה בטלפונים מסויימים, וביאנג אצלו זה תקין.. -
@yair-na אמר בשיחות שלא נכנסות למכשיר על אף שהמכשיר דלוק וזמין:
@מעמד אני מקווה שבינתיים יש לך עצה מה לעשות, זה נראה שהעסק פה לא סגור מבחינתך..
דיברתי עם פרטנר, והם אמרו לי שבגלל שיש עומס על הרשת בגלל ריבוי השיחות והמערכות הטלפוניות אז המכשיר שיש בו את הבעיה הוא ישן אין לו קליטה טובה והוא לא יכול להתקשר ולא מקבל שיחות מדי פעם, מה שאין כן היאנג שהוא חדש יותר
בקיצור כנראה זה כמו שאמרת כאן@yair-na אמר בשיחות שלא נכנסות למכשיר על אף שהמכשיר דלוק וזמין:
@מעמד איזה דור כל אחד מהמכשירים? בדור 2 יש יותר בעיות, דור 3 עובר בקלות יותר. זו בעיה ידועה, שמי שלא יודע וקונה מכשיר דור שני, יכול להתעצבן שמכרו לו "חתול בשק" (בדידן הוה עובדא)
-
@מעמד יקירי, נראה לי שהדבר היחיד שיוכיח אם הטענה נכונה או לא, זה כשנחזור לשגרה, מהטענות הבאות:
א. יש אנשי חינוך (מידיעה, לא השערה) שמעלים את החומר בלילה לא ביום.
ב. רוב האנשים שקונים מכשירים, הם קונים דור 2, אז גם אם יש פחות שיחות, קח בחשבון שרשת דור 2 תפוסה יותר, אנשים לא מוכנים להשקיע כ"כ הרבה עבור תקופה כ"כ קצרה.
ג. אל תשכח שיש גם חברותות (ושיעורים) בטלפון, לא רק הילדים היקרים שלנו. (לא אברי ליליא אלא לגירסא...) -
@pelephone אמר בשיחות שלא נכנסות למכשיר על אף שהמכשיר דלוק וזמין:
בפלאפון זה קורה כבר ממזמן הרבה לפני "עידן הקורונה"
אז טענו (וכנראה גם היום)שיש להם עומס נקודתי באזורים מסוימים בבני ברק ולמעשה התשתית קורסת להם.
כנ"ל, רמי לוי. את אשתי העברתי לגולן והכל הסתדר, לי לא מספיק 2500 אז אני נשאר..