הפעלת מערכת טלפונית ע"ג שרת פרטי
-
-
- העומסים כעת בכלל החברות. וזה לא קשור לדעתי דווקא לימות המשיח
הטרנק שלהם מול חברות התקשורת כנראה מפוצץ עד הסוף. (ז"א זה לא עניין של עוצס על השרת של ימות המשיח לדעתי, אלא דווקא הלחץ בחברות הסלולר) - יכול להיות שעד שתקים שרת וכו' כבר נעבור את הגל הזה.
- כמה שיחות בערך בו זמנית יש לך?
- אל תשכח, שבימות המשיח אתה מקבל כיום מערכת פשוטה וקלה לניהול. שזה קצת יותר קשה מול מרכזייה משלך.
- וגם המספר לא בטוח שיתנו לך לנייד אותו החוצה.
משהו שאולי אתה יכול לנסות, יכול להיות שזה יפתור חלק מהבעייה, זה להרים מרכזייה, ולעשות אליה ניתוב IP לשיחות הנכנסות. - זה רק במידה ויש עומס על השרת של ימות המשיח מבחינת להביא קבצים וכו', ובניתוב IP הוא לא צריך להביא שום קובץ.
לגבי הבקשות שלך, זה אפשרי לגמרי
שמתי לך לדוגמא באופן זמני את הרדיו של מורשת מרן כעת בקו 079-580-6000
אתה מתקשר ומיד עובר לשמוע את לשידור - העומסים כעת בכלל החברות. וזה לא קשור לדעתי דווקא לימות המשיח
-
@clickone אמר בהפעלת מערכת טלפונית ע"ג שרת פרטי:
@מורשת-מרן
שמתי לך לדוגמא באופן זמני את הרדיו של מורשת מרן כעת בקו 079-580-6000
אתה מתקשר ומיד עובר לשמוע את לשידורתקשיב, זה מאד איכותי!
השידור נשמע בצורה מאד ברורה.
עכשיו בקו הרגיל בימות המשיח (079-916-5000 שלוחה 1) השידור נקטע כל 2 שניות. לא שייך לשדר ככה פשוט...אם זה ככה, לא נראה לי שמה שכתבת כאן זאת הסיבה:
הטרנק שלהם מול חברות התקשורת כנראה מפוצץ עד הסוף. (ז"א זה לא עניין של עוצס על השרת של ימות המשיח לדעתי, אלא דווקא הלחץ בחברות הסלולר)
-
@מורשת-מרן
2. יכול להיות שעד שתקים שרת וכו' כבר נעבור את הגל הזה.צודק, אבל גם בכללי, שידור חי מהאינטרנט גם ביום רגיל יש מידי פעם תקלות. ועד שמסדרים את זה לוקח הרבה כוחות... (לפי מה שהבנתי יש שם רק אחד שאחראי על זה.
@מורשת-מרן
3. כמה שיחות בערך בו זמנית יש לך?מאד משתנה, תלוי איזה שידור יש.
אבל בכללי יש הרבה ב"ה, רק לאחרונה בעקבות התקלות, ירד דרסתי...בעיקר חשוב לי שזה יהיה תקין, בעקבות הפרויקט שאנחנו עובדים עליו (מה שדיברנו, ואכמ"ל), הרבה מההצלחה שלו בע"ה תלויה בשידור בקו, ואם יש תקלות הכל יכול ללכת לטמיון חלילה.
@מורשת-מרן
4. אל תשכח, שבימות המשיח אתה מקבל כיום מערכת פשוטה וקלה לניהול. שזה קצת יותר קשה מול מרכזייה משלך.צודק, לכן אני מסתפק.
@מורשת-מרן
5. וגם המספר לא בטוח שיתנו לך לנייד אותו החוצה.כמעט בטוח שלא...
רק בשביל הפרויקט החדש, יכול להיות שזה יעזור.
אני מקים הכל מאפס בע"ה. -
משהו שאולי אתה יכול לנסות, יכול להיות שזה יפתור חלק מהבעייה, זה להרים מרכזייה, ולעשות אליה ניתוב IP לשיחות הנכנסות. - זה רק במידה ויש עומס על השרת של ימות המשיח מבחינת להביא קבצים וכו', ובניתוב IP הוא לא צריך להביא שום קובץ.
יש המון בעיות גם בניתוב IP מימות, מתנתק לאחר חצי שעה, במידה ויש לך בשרת שלך שיחת ועידה ובאמצע השיחה אחד מהמאזינים שם את השיחה על מצב המתנה אז כולם שומעים מנגינה של ימות.
-
@מורשת-מרן
לפי מה שידוע לי העלויות הם בערך:-
20,000 ש"ח עלות בניית מערכת (זה המינימום, ורק כאן אצל חברי הפורום בחוץ זה מגיע ל50K ומעלה)
במחיר הזה אתה תקבל כנראה מערכת מאוד פשוטה של: השמעת קבצים,תא קולי,שידור חי,האזנה האחרונה,סטיסטיקות
כל שאר הפיצ'רים שנראים לך מובנים מאליו בימות לא בטוח שיהיה לך. -
שרת של 120ש"ח בחודש מחזיק כ-250-300 שיחות בו זמנית בתנאי שאין עומס על השרתים של החברה המארחת
(אם לא רוצים להיות תלויים בעומס על החברה המארחת לכאורה אפשר לשדרג לשרת יותר יקר עם מעבד פרטי
מבדיקה ראשונית שלי יש שרתים כאלו ב60 דולר לחודש (כ220 ש"ח) ולכאורה זה אמור לעשות את העבודה) -
דמי קישורית: אם אתה נמצא תחת מישהו אחר שיקבל בסך הכל יותר מחצי מיליון דקות אפשר לקבל 0.5 אג'
(אבל כנראה תקבל בפועל פחות כי המתווך יקח טיפה)
אם מגיעים לכמה מליוני דקות בסך הכל, אפשר להגיע ליותר, אבל לא נראה לי שאתה שם
נ.ב. יכול להיות שתמצא מישהו שבנה כבר מערכת
והוא יסכים לתת לך להשתמש במערכת תמורת אחוז ניכר מהדמי קישורית (אולי @שואף)
או שתתאגד ביחד עם עוד אנשים שרוצים מערכת פרטית וכך יצא לך יותר זול. -
-
@ליבל אמר בהפעלת מערכת טלפונית ע"ג שרת פרטי:
במידה ויש לך בשרת שלך שיחת ועידה ובאמצע השיחה אחד מהמאזינים שם את השיחה על מצב המתנה אז כולם שומעים מנגינה של ימות.
הבעייה הזו לדעתי קשורה כבר להגדרה של החדר ועידה באסטריסק.
בגלל שהMOH היה מוגדר לקלאס. עקרונית צריך שהקלאס יהיה NONE.
ככה בכל מקרה היה בחדרי הועידה במרכזיות אצלי. -
@nigun אמר בהפעלת מערכת טלפונית ע"ג שרת פרטי:
שרת של 120ש"ח בחודש מחזיק כ-250-300 שיחות בו זמנית בתנאי שאין עומס על השרתים של החברה המארחת
השבוע הפעלתי שידור חי בעיר שלי מעצרת תפילה, שרת DEV2 בסקלוואי, היו 500 בו זמנית בשופי. עיקר העומס הוא המעבד ולא הראם. - ובעניין הזה מביקורות שקראתי אתה צודק ויש שוני של ממש בין VPS לדדיקייט.
-
@chocolate אפשר
כל התשובות שענו כאן הם בעצם על ההפעלה במסגרת הזו. (עם קצת הרחבות AGI כנראה)
רק שהקיסטום יעלה כנראה כסף, וגם freepbx לדוגמא לא הכי ידידותי למשתמש שלא מכיר מרכזיות.
אא"כ מישהו יבנה לו ויגיד לו רק כאן וכאן אתה נוגע ובזהיות.
זה בכל מקרה לא ידמה לפשטות של ימות המשיח.
יכול להיות אבל שבאמת @מורשת-מרן לא צריך יותר מזה. לא יודע. -
@chocolate אמר בהפעלת מערכת טלפונית ע"ג שרת פרטי:
למה א"א להריץ מערכת פשוטה על FreePBX / Avoxi וכדו'?
@chocolate אפשר
כל התשובות שענו כאן הם בעצם על ההפעלה במסגרת הזו. (עם קצת הרחבות AGI כנראה)
רק שהקיסטום יעלה כנראה כסף, וגם freepbx לדוגמא לא הכי ידידותי למשתמש שלא מכיר מרכזיות.
אא"כ מישהו יבנה לו ויגיד לו רק כאן וכאן אתה נוגע ובזהיות.
זה בכל מקרה לא ידמה לפשטות של ימות המשיח.
יכול להיות אבל שבאמת @מורשת-מרן לא צריך יותר מזה. לא יודע.כמה העלות של זה?
-
@chocolate אמר בהפעלת מערכת טלפונית ע"ג שרת פרטי:
חינם
עלות הקמה ושרתכמה עלות הקמה, ואיזה שרת אני צריך?