איך אני מוריד את הפסיק מפונקציית push
-
חיברתי רשימה למחרוזת אחת והתוצאה יוצאת עם פסיק בין קטע לקט. יש דרך אחרת לחבר, או להוריד את הפסיק?
var coteret=[] wixData.query("neuz") .limit(10) .find() .then((result) => { for (var i = 0; i < result.items.length; i++){ if (result.items[i] === null) continue; coteret.push( result.items[i].coteret + " | " ) } })
-
@אבי-203 אמר באיך אני מוריד את הפסיק מפונקציית push:
צודק. מערך.
אני צריך את זה כמערך.עדיין לא ברור מה תרצה.
מה שבצעת בקוד הוא בניית מערך עם חלקי התגובה,
ברוב שפות התכנות (אולי בכולם) המפריד בין הערכים במערך הוא פסיק,
איך אתה מדפיס את זה?כדי לחבר את כל ערכי המערך למחרוזת אחת
אם מדובר בJS יש לבצע את הקוד הבא:var strFromArray = coteret.join();
שים לב שברירת המחדל המפריד בין הערכים הוא (איך לא?) "פסיק".
אם תרצה תוכל להשים כל ערך שתרצה בתוך הסוגרים וכך הוא (הערך שכתבת בסוגריים) יהיה המפריד. -
אני חושב שאני טועה. אסביר אני רוצה שורה אחת פשוטה של טקסט רץ,
"אברהם | יצחק | יעקב "
פונקציית phos אכן מחברת לאובייקט
0. אברהם,- יצחק
- יעקב.
ולכן הוא מוסיף לי את הפסיק.
יש דרך אחרת לחבר את כל תוצאות השאילתה, למחרוזת לטקסט פשוט?
לא הצלחתי עם הפונצייה var strFromArray = coteret.goin(); להפוך את זה למחרוזת אחת. אולי פשוט היא פעלה לפני שהפונקצייה הקודמת סיימה את המערך.
בכל אופן זה לכאורה מיותר אם יש פונקצייה שישר הופכת למחרוזת את כל התוצאות של השאילתה.תודה תודה
-
זו הדרך הקצרה
var coteret=''; wixData.query("neuz") .limit(10) .find() .then((result) => { for (var i = 0; i < result.items.length; i++){ if (result.items[i] === null) continue; coteret += result.items[i].coteret; } });
וזו הבטוחה בפני כל שינוי שתצטרך.
var coteret=[]; wixData.query("neuz") .limit(10) .find() .then((result) => { for (var i = 0; i < result.items.length; i++){ if (result.items[i] === null) continue; coteret.push(result.items[i].coteret); } }); var strFromArray = coteret.join(' | ');
-
@ש-ב-ח אמר באיך אני מוריד את הפסיק מפונקציית push:
var coteret=''; wixData.query("neuz") .limit(10) .find() .then((result) => { for (var i = 0; i < result.items.length; i++){ if (result.items[i] === null) continue; coteret += result.items[i].coteret; } });
נהדר! תודה על הסבלנות.