האם יש דרך לקרוא לאובייקט ללא סוג?
-
כל פעם שגיאה אחרת... אני לא יודע מה אתה מנסה שם, אבל אנא, קוד כזה עובד? יש שגיאה?
public static ObservableCollection<Tuple<Donor, Donation>> listResult; var newlistDonors = from o in donatFilter join d in AddTorem.donors on o.IdDonor equals d.Id select Tuple.Create(o, d); listResult = new ObservableCollection<Tuple<Donor, Donation>>(newlistDonors);
פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/09/2015 16:10 (+03:00)
-
-
זה מוזר.. כי donatFilter זהו ליסט מסוג אובסרבייבל ואין לו בעיה לקבל לתוכו את התוצאות של פונקציית החיפוש שהיא מחזירה ערך מסוג IEnumerable.
אבל עכשיו כשאני משתמש בlinq הוא לא מוכן לקחת את המשתנה שנוצר מסוג IEnumerable ולשים אותו בתוך משתנה מסוג observable..פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/09/2015 16:30 (+03:00)
-
זה מוזר.. כי donatFilter זהו ליסט מסוג אובסרבייבל ואין לו בעיה לקבל לתוכו את התוצאות של פונקציית החיפוש שהיא מחזירה ערך מסוג IEnumerable.
לא יכול להיות.
וגם לא הבנתי מה קורה שם אצלך, הקוד שנתתי לך תקין למיטב הבנתי.
ותבין כשאתה עושה משתנה מסוג IEnumerble אתה יכול לשים בפנים כל קולקשן כמעט. אבל להפיך, סוג מסויים של קולקשיין לא יכול לקבל IEnumerble לתוכו.פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/09/2015 17:04 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
@avr416
זה מוזר.. כי donatFilter זהו ליסט מסוג אובסרבייבל ואין לו בעיה לקבל לתוכו את התוצאות של פונקציית החיפוש שהיא מחזירה ערך מסוג IEnumerable.לא יכול להיות.
וגם לא הבנתי מה קורה שם אצלך, הקוד שנתתי לך תקין למיטב הבנתי.
ותבין כשאתה עושה משתנה מסוג IEnumerble אתה יכול לשים בפנים כל קולקשן כמעט. אבל להפיך, סוג מסויים של קולקשיין לא יכול לקבל IEnumerble לתוכו.לא יודע מה לומר..
אולי המחשב שלי השתגע, או שאני השתגעתי :shock:
שלחתי לך את הקוד של הפרוייקט בפרטי, אם יש לך כח/זמן/יכולת אשמח אם תציץ בו ותגיד לי מה הבעיה..פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/09/2015 20:28 (+03:00)