פונקציית vba & odbc
-
@chagold תודה אכן נתן לי את הנתיב.
עדיין יש לי שגיאה לא מבין מדוע,Private Sub Form_Current() Dim oConn As ADODB.Connection Private Sub ConnectDB() Set oConn = New ADODB.Connection oConn.Open "DRIVER={MySQL ODBC 8.0 Unicode Driver};SERVER=51.51.51.51;UID=sss;PWD=XXXXXX;DATABASE=jjjj;PORT=3306;" End Sub
חוץ מ
DRIVER={MySQL ODBC 8.0 Unicode Driver}
שזה חייב להיות נכון, הכול היה בתיעוד הנתיב -
וואו אני באמת חדש ב vba, מעניין מה צריך לעשות
זה לא משנה פונקציה פרטית ופונקציה כללית ?Sub j() Dim oConn As ADODB.Connection Private Sub ConnectDB() Set oConn = New ADODB.Connection oConn.Open "DRIVER={MySQL ODBC 8.0 Unicode Driver};SERVER=222.000.333.22;UID=s555r;PWD=55555;DATABASE=ggggggg;PORT=3306;OPTION=3;" End Sub
-
@ליבל אמר בפונקציית vba & odbc:
ב"ה נראה לי שהצלחתי אבל עדיין אין לי אינדקציה לזה (פשוט אין שגיאות...)
איך אני צריך להביא את הטבלאות ע"י sql ?תלוי מה שיטת העבודה שלך. אם אתה רק רוצה לגשת לנתונים דרך VBA יש פונקציות לקרוא Recordset
אבל -
אם יש לך טפסים שמבוססים על טבלאות תצטרך לאכלס אותם על ידי VBA או להשתמש בטבלאות מקושרות DAO ובפונקציה שכתבתי לך למעלה -
@OdedDvir אני אכן צריך שיהיה לי טבלאות מקושרות
וזה מאוד תמוה אצלי, קיבלתי קובץ אקסס של חברה מסוימת סגור כמובן, וכשאני פותח במצב בטוח אני רואה את כל הטבלאות מקושרות ע"י odbc וכשאני מחפש את מקור הקובץ פשוט אין זכר לדבר ! איך יכול להיות ?? אולי זה ע"י הפונקציה שעליה דיברת @OdedDvir ?
נ.ב. אין לי גישה למודלים של הקובץ הנ"ל -
@ליבל אמר בפונקציית vba & odbc:
@OdedDvir אני אכן צריך שיהיה לי טבלאות מקושרות
וזה מאוד תמוה אצלי, קיבלתי קובץ אקסס של חברה מסוימת סגור כמובן, וכשאני פותח במצב בטוח אני רואה את כל הטבלאות מקושרות ע"י odbc וכשאני מחפש את מקור הקובץ פשוט אין זכר לדבר ! איך יכול להיות ?? אולי זה ע"י הפונקציה שעליה דיברת @OdedDvir ?
נ.ב. אין לי גישה למודלים של הקובץיתכן שהטבלאות מקושרות על ידי קוד VBA עם טעינת הקובץ. אם אין לך גישה למודלים אתה לא יכול לכתוב קוד VBA...
מה בדיוק אתה צריך לעשות עם הקובץ הזה? -
@OdedDvir אמר בפונקציית vba & odbc:
יתכן שהטבלאות מקושרות על ידי קוד VBA עם טעינת הקובץ. אם אין לך גישה למודלים אתה לא יכול לכתוב קוד VBA...
זה מה ששאלתי האם זה יתכן, זה פשוט הכי טוב לדעתי כדי לקשר טבלאות
@OdedDvir אמר בפונקציית vba & odbc:
מה בדיוק אתה צריך לעשות עם הקובץ הזה?
?