דור 2? 3? 4?
-
איך אני יודע על איזה תדר המכשיר גולש? או יותר נכון על איזה דור?
אם מסומן למעלה האות G איזה דור זה?איך משנים?
-
לבחור GSM או WCDMA?
-
@aiib אמר בדור 2? 3? 4?:
לבחור GSM או WCDMA?
אם אתה ברמי לוי או פלאפון אתה חייב לבחור WCDMA (או אוטומטי), כי הם תומכים רק בדור 3,
אם אתה בחברה אחרת GSM שזה דור 2 חוסך בסוללה, אבל לעיתים (לא תמיד) הקליטה פחות טובה, לדוגמה במקומות עם קליטה חלשה. -
- דור 2 לא לוקח פחות סוללה. [מומחה אמר לי]
- המצב האוטומטי צורך יותר סוללה היות והוא כל הזמן מחפש בשתי הרשתות. [מומחה אחר אמר לי]
- בדור 2 האיכות פחות טובה בשמע. בדוק. (בפרט אם הקול שלו נמוך או שהוא ביישן, לא כדאי, כי אז זה נשמע כאילו העלית מישהו באוב... [המומחה שהוא אני, כך שמתי לב, וכך גם טיפלתי בטלפונים של הרבה לקוחות, וזה פתר להם את הבעיה])
וראיה לסעיף 3 - שמעתם איכות שמיעה בסמרטוּטפון? מישהו אמר זה כמו באולפן.. אתה שומע משהו חד וברור כמו באולפן...
-
@yair-na אמר בדור 2? 3? 4?:
דור 2 לא לוקח פחות סוללה. [מומחה אמר לי]
אבל מציאות היא שמי שנמצא על דור 3 מטעין בתדירות גבוהה יותר מאשר דור 2
ראיתי את זה אצלי כשהיה לי נוקיה 208, וכן אצל חברים על אותו מכשיר
מצב GSM לוקח פחות בטריה מאשר G3 -
וראיה לסעיף 3 - שמעתם איכות שמיעה בסמרטוּטפון? מישהו אמר זה כמו באולפן.. אתה שומע משהו חד וברור כמו באולפן...
זו לא ראיה, המכשיר פשוט יותר טוב, לצערנו...
-
יכול להיות שבגלישה דור 3 זה GSM ???
אבל לא זה מה שאמרנו, אלא שדור 3 זה WCDMA לפחות בשיחות... -
בדור 2 האיכות פחות טובה בשמע. בדוק. (בפרט אם הקול שלו נמוך או שהוא ביישן, לא כדאי, כי אז זה נשמע כאילו העלית מישהו באוב... [המומחה שהוא אני, כך שמתי לב, וכך גם טיפלתי בטלפונים של הרבה לקוחות, וזה פתר להם את הבעיה])
וראיה שזה לא יכול להיות שזה פתר להם את הבעיה - כי אם הצד השני הוא כן בדור 2 זה אמור להישמע אותו איכות (לא נשמעלי שכל הלקוחות שלך מדברים רק עם אנשים בדור 3...)
-
דור 2 לא לוקח פחות סוללה. [מומחה אמר לי]
המצב האוטומטי צורך יותר סוללה היות והוא כל הזמן מחפש בשתי הרשתות. [מומחה אחר אמר לי]דור 2 בוודאות לוקח הרבה פחות סוללה - תראה כמה זמן סמסונג אברייכים מחזיק... אם אתה רוצה מקורות אני יכול להביא..
המצב האוטומטי לוקח יותר סוללה בגלל שהוא על דור 3... -
@דף-היומי אמר בדור 2? 3? 4?:
זו לא ראיה, המכשיר פשוט יותר טוב, לצערנו...
ראיה, היות והעברת הנתונים יותר טובה, אתה יכול לשדר איכות יותר טובה.
@שלומ אמר בדור 2? 3? 4?:
ראיה שזה לא יכול להיות שזה פתר להם את הבעיה - כי אם הצד השני הוא כן בדור 2 זה אמור להישמע אותו איכות (לא נשמעלי שכל הלקוחות שלך מדברים רק עם אנשים בדור 3...)
לא קושיא. פשוט שצריך להיות משני הצדדים, כי אם הצינור בקוטר שני מ"מ, לא תוכל להזרים בו מידע ברוחב 10 מ"מ.
@שלומ אמר בדור 2? 3? 4?:
דור 2 בוודאות לוקח הרבה פחות סוללה - תראה כמה זמן סמסונג אברייכים מחזיק... אם אתה רוצה מקורות אני יכול להביא..
נשמה טהורה, בראיה טעית, סמסונג אברכים הוא רק דור 2. אתה מביא לי ראיה על דור 3?!?!?!?!?!?
יש לך ראיה? אדרבה.. -
יש לך ראיה? אדרבה..
נוקיה 208
יש לו גם דור 3 וגם 2 וראיתי אצל כל החברים שלי שבהתחלה היה להם עומד על דור 3 ותוך יום או פחות היו צריכים להטעין את המכשיר.
וכשהעברתי להם לGSM התארך הזמן בהרבה ! -
@מעמד תעביר להם רק לדור 3, ותגיד לי מה קורה.
אם גם בזה הזמן יהיה קצר כדבריך, אני נכנע...זה היה על G3 (עד כמה שאני זוכר)
-
-
@מעמד רק על דור 3, או שזה היה רמי לוי-פלאפון, ולא הייתה ברירה וזה היה על דור 3.
G3 זה אומר רק על דור 3
וזה שהוא נמצא בחברה שיש לה גם וגם לא אומר שהוא משתמש בדור 2 על אף שבסלולר שלו עומד על G3
1/43