דור 2? 3? 4?
-
- דור 2 לא לוקח פחות סוללה. [מומחה אמר לי]
- המצב האוטומטי צורך יותר סוללה היות והוא כל הזמן מחפש בשתי הרשתות. [מומחה אחר אמר לי]
- בדור 2 האיכות פחות טובה בשמע. בדוק. (בפרט אם הקול שלו נמוך או שהוא ביישן, לא כדאי, כי אז זה נשמע כאילו העלית מישהו באוב... [המומחה שהוא אני, כך שמתי לב, וכך גם טיפלתי בטלפונים של הרבה לקוחות, וזה פתר להם את הבעיה])
וראיה לסעיף 3 - שמעתם איכות שמיעה בסמרטוּטפון? מישהו אמר זה כמו באולפן.. אתה שומע משהו חד וברור כמו באולפן...
-
@yair-na אמר בדור 2? 3? 4?:
בדור 2 האיכות פחות טובה בשמע. בדוק. (בפרט אם הקול שלו נמוך או שהוא ביישן, לא כדאי, כי אז זה נשמע כאילו העלית מישהו באוב... [המומחה שהוא אני, כך שמתי לב, וכך גם טיפלתי בטלפונים של הרבה לקוחות, וזה פתר להם את הבעיה])
וראיה לסעיף 3 - שמעתם איכות שמיעה בסמרטוּטפון? מישהו אמר זה כמו באולפן.. אתה שומע משהו חד וברור כמו באולפן...
וראיה שזה לא יכול להיות שזה פתר להם את הבעיה - כי אם הצד השני הוא כן בדור 2 זה אמור להישמע אותו איכות (לא נשמעלי שכל הלקוחות שלך מדברים רק עם אנשים בדור 3...)
-
@yair-na אמר בדור 2? 3? 4?:
דור 2 לא לוקח פחות סוללה. [מומחה אמר לי]
המצב האוטומטי צורך יותר סוללה היות והוא כל הזמן מחפש בשתי הרשתות. [מומחה אחר אמר לי]דור 2 בוודאות לוקח הרבה פחות סוללה - תראה כמה זמן סמסונג אברייכים מחזיק... אם אתה רוצה מקורות אני יכול להביא..
המצב האוטומטי לוקח יותר סוללה בגלל שהוא על דור 3... -
@דף-היומי אמר בדור 2? 3? 4?:
זו לא ראיה, המכשיר פשוט יותר טוב, לצערנו...
ראיה, היות והעברת הנתונים יותר טובה, אתה יכול לשדר איכות יותר טובה.
@שלומ אמר בדור 2? 3? 4?:
ראיה שזה לא יכול להיות שזה פתר להם את הבעיה - כי אם הצד השני הוא כן בדור 2 זה אמור להישמע אותו איכות (לא נשמעלי שכל הלקוחות שלך מדברים רק עם אנשים בדור 3...)
לא קושיא. פשוט שצריך להיות משני הצדדים, כי אם הצינור בקוטר שני מ"מ, לא תוכל להזרים בו מידע ברוחב 10 מ"מ.
@שלומ אמר בדור 2? 3? 4?:
דור 2 בוודאות לוקח הרבה פחות סוללה - תראה כמה זמן סמסונג אברייכים מחזיק... אם אתה רוצה מקורות אני יכול להביא..
נשמה טהורה, בראיה טעית, סמסונג אברכים הוא רק דור 2. אתה מביא לי ראיה על דור 3?!?!?!?!?!?
יש לך ראיה? אדרבה.. -
@aiib מה ששאלת איך יודעים את התדר הנוכחי - יש כל מיני קודים זה משתנה ממכשיר למכשיר, תנסה "*#2263#" (לא יצא לי טוב. יותר ברור - כוכבית סולמית 2263 סולמית).
אם הבנתי את שאלתך נכונה - כנראה שהבעיה שלך היא אכן עם תדרים.
תבדוק (יש הרבה אתרים לזה) איזה תדרים יש מכשיר הזה ועם איזה תדרים הספק שלך עובד.