אנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט
-
@AVI12 אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
אין לי מושג מה אתה שח!!
באופן חד משמעי ומנסיון עצוב ומציק דפנדר של מייקרוסופט לא מונע ממחשבים להדבק בוירוסים המצויים.אממממ
אני כבר המון שנים איתו ובל וירוסים ב"ה. (אני יודע כי הרצתי לאחרונה את הכלי בדיקה אונליין של איסט והמחשב היה נקי)
אולי זה קשור גם להתנהגות נכונה בהפעלה של קבצים. -
כמה שאלות שבדיוק נתקעתי איתם בנושא הזה:
- אין שום דרך להתקין ESET ללא חיבור לרשת? אולי איזה גירסה ישנה שלא דורשת חיבור, ואז להכניס עידכונים?
- דיפנדר בהתקנה (לא בעידכון) אפשר בלי חיבור לרשת? ומה יקרה איתו במערכות הפעלה ישנות?
- כיוון שלא הצלחתי להתקין אנטי ווירוס, ניסיתי להתקין למישהו את התיקון הכללי גירסה V10 במחשב עם XP ולא תיקן כלום, גם לא את הווירוס winddows הידוע שתיקון הכללי אמור לנקות, אולי הגירסאות החדשות של התיקון לא מתאימות לXP?
ובקיצור איזה אנטי ווירוס הכי טוב שאפשר להכניס לאונקי ולהתקין במחשבים ללא רשת כלל, גם למחשבים ישנים?
תודה
-
@A0533057932 למיטב ידיעתי
תיקון הכללי לא מוחק את הוירוס עצמו אלא מתקן את הקבצים הפגומים (בי"ח מתחת לגשר..) -
@hfreuvenbe התקנת עם חיבור לרשת או בלי?
-
בלי... כל הפוסט הזה מדבר על בלי.
ויש גם עדכוני OFFLINE עדכניים בלינק שציינתי בהתחלה -
@hfreuvenbe אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
דובר כאן על עדכון אופליין והקישור שלך זה התקנה אופליין, אם ההתקנות אופליין מעודכנות זה גם טוב אבל עד היום זה לא היה המצב. ראית למתי ה-ESET היה מעודכן אחרי ההתקנה?
-
@hfreuvenbe
עיין לעיל שהגבתי ל@דוב שחיפש גרסה שאפשר להתקין ולעדכן ללא רשת. אפשר לעדכן את גרסה 13 ללא רשת? -
@hfreuvenbe אפשר הסבר קצר/תמונה?
-
עיינו במה שכתבתי כאן:
@בערל אמר בESET אונליין באופליין:
הקפצה של נושא ישן, אך הוא עדיין רלוונטי..
אסכם בקצרה את האשכול הארוך בכדי שלא תצטרכו לקרוא הכל.
דובר כאן לגבי אנטי וירוס של eset למחשב ללא חיבור לרשת.
כרגע נשאר שאפשרי רק עם גרסה 8 של nod 32, שהוא באנגלית בלבד ועובד חלק גם על מחשב ללא אינטרנט.
בוצעו ניסיונות על הגרסאות החדשות, אך לא עבד...........
אני חושב שמצאתי דרך לגרסה 9.
שזה הגרסה הראשונה שתומכת גם בעברית.יש כאן מישהו עם מחשב שהוא קבוע ללא חיבור לרשת שמעוניין לנסות אצלו אם זה עובד?