מפיץ אינטרנט
-
@dania בתמונה שהעלית מקודם היה כתוב שאין סים, הכנסתם אותו, נכון?...
תחפשו הגדרות APN ותגדירו את הרשת שלכם לפי ההגדרות של 019. שימי לב שיש הגדרה מסוימת לדור 4.
תוכלי להיעזר המון בפורום נטפרי בדף ההדרכות להגדרת נטסטיק. -
-
שהחיינו הצלחתי להגדיר
איך עושים שזה היה על 4G זה נירא לי יותר טוב -
@dania אמר במפיץ אינטרנט:
https://he.aliexpress.com/item/32772371121.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6e584c4dwf2wga
הזמנתי לבן ויצא שחור לא יודעת אם זה משנהמישהו יודע מה ההבדל בין התתי דגמים שיש לדגם הנ"ל
אני הזמנתי את זה
זה עדיין לא הגיע, מה ההבדל בין סיומת 322 או 609 בדגם הנ"ל? -
@dania בהגדרות > חיוג>הגדרות רשת לנייד>כדאי לשים על אוטומטי, ואם יש 4g יתן לבד, אם לא כדאי לנסות לחייב אותו, אבל לא תמיד יש רשת כזו זמינה [למשל בבני ברק לא מצאתי].
ברור ש-4g עדיף פי כמה מ3. -
אני עשיתי והגדרתי
אבל האינטרנט המון פעמים מתנתק וזז לאט זה על מצב וויאיפי במחשב וכך זה מתחבר להאויי(מודם) הזה ?
יש אפשרות אולי סלולרי נירא לי זה יותר טוב בVIVO הישן שלי היה הרבה יותר מהר, זה נירא לי לא הגיוני -
כן גם אני בפרטנר 019
אגב כל המודמים הכל נירא לי שטויות העיקר שיקלוט מה כבר כל האווי וכל זה סתם שטויות
הVIVO שהוא נחשב לפחות טוב עבד לי הרבה יותר מכל השטיקים האלה חבל שהקשבתי הייתי קונה את הכי זול שם ב 50 שקל -
אני שמה על מצב אוטומט ואז זה עושה את הכי טוב שביניהם
במודם יש אפשרות זה שהיה דרך וואיפי ויש אפשרות של מחובר בUSB ובדרך USB זה הרבה יותר טוב -
@dania אמר במפיץ אינטרנט:
אני שמה על מצב אוטומט ואז זה עושה את הכי טוב שביניהם
ונראה לך שהוא עושה בדיקת מהירות בדור 3 ובדור 4 ולפי זה מחליט מה להגדיר?
האוטומט עוזר כשאין קליטה בדור 4 וגם אז הרבה פעמים ההחלטות שלו שגויות ועדיף דור 4 עם פס 1 מאשר דור 3 קליטה מלאה.
לעניננו לא תנסו דור 3 בהוואווי לא תדעו ותמשיכו להאשים את הסטיק החדש.. בהצלחה.