בקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ
-
@WWW אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
@aiib אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
@שואף https://www.tgspot.co.il/black-friday-2019-also-in-china/
סליחה...
https://www.tgspot.co.il/xiaomi-redmi-airdots-price-deceased/
קוד קופון אחר.
פג תוקף.אולי זה יעבוד
-
@בערל אני ממליץ על סמסונג AKG, או עוד יותר על ANKER. (או פנסוניק של 35 שקל, זה בלי בלוטוס). לדעתי האוזניות האלו של שיאומי זבל שבזבל, מניסיון עם שתי כאלה (אחד של אחי ואחד של חבר) שניהם עם סאונד גרוע, לגמרי לא טוב בשביל שירים, ועוד יותר גרוע השיחות - לא שומעים אותך בכלל (בנוסף טמטום שרק באוזניה הימנית יש מיקרופון) ואחרי כמה חודשים הפסיקו להתחבר אחד לשני. בקיצור זבל של אוזניות לא שוות שקל.
ממליץ כאמור לעיל על סמסונג, או על חברת ANKER - מחירים טובים שלה תמצא בחנות הרשמית באליאקספרס כאן. כדי להבין את המחירים תחפש אותם בזאפ בארץ (יש גם ביקורות). האוזניות בלוטוס מחוברות בחוט שלהם פצצות מנסיון. -
-
@chv אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
שניהם עם סאונד גרוע, לגמרי לא טוב בשביל שירים,
@avr416 אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
הם ממש נוחות ויש להם סאונד מצויין (אני לא מבין בזה יותר מדי, אבל הם משמיעים לך גם שיחה בדיבורית בשני האוזניים)
.
ועוד יותר גרוע השיחות - לא שומעים אותך בכלל (בנוסף טמטום שרק באוזניה הימנית יש מיקרופון) ואחרי כמה חודשים הפסיקו להתחבר אחד לשני. בקיצור זבל של אוזניות לא שוות שקל.
@avr416 אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
מאד נוחות לשימוש, וגם בתור דיבורית הם מתפקדות מצויין ואף אחד לא התלונן שהוא לא שומע אותי טוב.
-
@chv אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
ANKER
ניתן להשיג בזול דרך כאן
מפנה לאמזון ללא משלוח לישראל.
-
@chv תשמע, קודם כל יש לפחות 3 דגמים.
האחד הדגם הלבן (עם טא'צ) שעולה כפול.
והשני והשלישי זה 2 דגמים דומים שחורים עם לחצן שלא ברור מה ההבדל ביניהם.מה היה לך?
ו @avr416 מה יש לך? לחצן?
וכן לפי הביקורות שיש בזאפ הבנתי שהסאונד מצויין, רק שיש שמה ערבוב בין הדגמים, אנשים לא קולטים שמדובר ב2 דגמים שונים לגמרי שהאחד עולה פחות ממאה ש"ח, והשני יכול להגיע ל 250 - 300 ש"ח.
ובאמת כתוב שמה הבעיה של הדיבורית אבל מכיון שונה, ששומעים את כל הרקע.
אני אישית מעדיף את זה מאשר אוזניות אחרות שלא שומעים כלום (שהסינון רעשים מסנן יותר מידי).וכן הבעיה של זיווג האוזניות, שייתכן שאפשר לפתור את זה ע"י איפוס מסוים.
-
@WWW יש לי שחורות עם לחצן, יש את הדגם הסיני (שחור בקופסת קרטון לבנה), ויש את הגלובלי (קרטון כחול).
שלי זה הקרטון הכחול, ואני עדיין עומד על המלצתי.
אוזניות ממש מעולות, הדיבורית מצויינת, אני משתמש בה הרבה, שומע מצויין ואין שום תלונות.
מוזיקה אני כמעט לא שומע, אבל על פניו הסאונד ממש מצוין.
@chv יכול להיות שנפלת על משהו תקול, או שזה היה בהתחלה והיה דגם דפוק.. -
-
למי שעדיין מתעניין,
יש מוכר באיביי שמוכר את האוזניות האלו ב7-8 דולר כולל משלוח.
באופן עקרוני מקסימום המשלוח הוא 40 יום אבל בכתיבה איתו הוא מוכן להתחייב לכשבועיים אולי קצת יותר.
לא ברור לי עדיין אם מדובר בגרסה הגלובלית, אני מחכה לתשובה ממנו.אני מצרף לינק אבל מי שפונה אליו בבקשה לציין שהופנה ע"י הלקוח שלו בשם: rivk-3
בבקשה לכתוב גם כאן על כל קניה.יודגש, אני רק הזמנתי ועדיין לא קיבלתי והוכח לי שהמוצר וזמן המשלוח טובים אבל לטעמי שווה לקחת את הסיכוי במחיר כזה.
הלינק:
-
@aiib נראה שזה הגרסה הגלובלית לפי מה שכתוב שמה בסוף שהמדריך באנגלית וסינית.
אבל מה זה כ"כ משנה?אני לא יודע אם יש הבדל אבל למעלה היה מי שחילק ביניהם
בכל מקרה לא בטוח שזה אמיתי הסיפור הזה... נשמע מידי זול...
אתה צודק אבל מה יש לך להפסיד? הוא טוען להגנתו שהוא רוצה לקבל פידבק טוב ולכן פחות מעניין אותו כרגע להרוויח אלא רק לצבור לקוחות.
ייתכן שהוא משקר אבל שוב, אין מה להפסיד -
אני מצרף לינק אבל מי שפונה אליו בבקשה לציין שהופנה ע"י הלקוח שלו בשם: rivk-3
מה זה יעזור לך?
לא באמת יעזור לי אבל אמרתי לו שאני אביא לו לקוחות ואולי בהמשך יהיה לי הנחה של כמה דולרים...