בקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ
-
@WWW חחחהההה
זה לא כ"כ מוזר... שים לב שהוא קיבל עכשיו פידבק שלילי מסתבר שלכן סגרו לו.
לגבי פרטי המשלוח גם אני קיבלתי, אבל באופן עקרוני זה לא אומר הרבה, כלומר ייתכן שהוא הנפיק מספרי משלוח אבל כל עוד שהוא לא שולח בפועל הוא לא משלם.
תחכה כמה ימים ותראה אם זה פעיל המספר מעקב.אני לא הצלחתי עדיין להבין האם הם מצליחים ככה לגנוב את הכסף או לא. [וא"כ למה הוא לא גונב סכומים גדולים יותר...]
אני אתמול בלילה הזמנתי 4 סטים של 4 מזוודות סה"כ 16 [!!!] מזוודות של חברה מאד טובה שבארץ כל מזוודה עולה 800 שקל אני שילמתי 39 דולר לסט כולל משלוח לארץ... לבינתיים התשלום בסטטוס ממתין, לא יודע מה זה אומר.... -
@aiib אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
לגבי פרטי המשלוח גם אני קיבלתי, אבל באופן עקרוני זה לא אומר הרבה, כלומר ייתכן שהוא הנפיק מספרי משלוח אבל כל עוד שהוא לא שולח בפועל הוא לא משלם.
תחכה כמה ימים ותראה אם זה פעיל המספר מעקב.זה אני יודע.
לכאורה זה שיטת מצליח...
-
@WWW אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
@WWW מעניין!! יש התקדמות בסטטוס משלוח. השאלה היא אם זה אומר משהו
מה ההתקדמות?
אני לא יודע מה זה אומר אבל כתוב בערך שהחבילה בדרך לבית הדואר. לא ברור האם זה עדכון שלו או של חברת השילוח
יכול להיות שהוא שולח דברים פגומים שלא עובדים וכדומה.
מה הוא ירוויח מזה?
-
אני לא יודע מה זה אומר אבל כתוב בערך שהחבילה בדרך לבית הדואר. לא ברור האם זה עדכון שלו או של חברת השילוח
איפה זה כתוב?
אם ב https://www.17track.net/ כנראה שזה נכון, לא? -
@WWW אמר בבקשה | אוזניות מומלצות במחיר מומלץ:
@aiib רגע מה התעדכן אצלך?
אצלי מיד שהוא עדכן את המספר מעקב, התעדכן שורה שנפתחה בקשה למשלוח משהו כזה וכתוב בסוגריים שזה עדיין לא אומר שזה יישלח...
אתה קבלת סטטוס יותר מזה?
זה בסינגפור:
Information Received – Item En Route to Postal Facility
וזה בטראק17:
2019-12-10 00:00Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)