טאבלט עם יכולת צילום מקצועית.
-
@chv אמר בטאבלט עם יכולת צילום מקצועית.:
א': הוא נמכר באמזון ב400 דולר אז יד שניה זה לא יותר מ800 שקל לא?
מדובר בחדש לחלוטין ומי שרוצה להביא את זה מאמזון ולחסוך כמה שקלים מוזמן. ולהזמין יעלה לו מס עוד הרבה יותר. [ואני גם לא בטוח שיהיה לו אחריות בארץ]
אני מאמין שיש מצב לסגור בערך באיזור של אמזון [שוב, אני לא המוכר אבל אני מאמין שיש מצב כזה] -
@chv אמר בטאבלט עם יכולת צילום מקצועית.:
מי שיזמין מאמזון יקבל את המוצר בתוך כעשרה ימים כולל אחריות מלאה,
כלל לא בטוח לי שיש אחריות בארץ אבל ייתכן ואני טועה
ובנושא של מיסים כמעט שאין על מוצרים כאלה.
גם אם אין מס יש מע"מ 17 אחוז שזה אומר משהו כמו עוד 240 שקלים...
-
@משה-ב - במקום סים היום יש לך eSim - זה אומר שאתה מחבר את המכשיר עצמו ישירות לרשת (בנתיים פה בארץ רק פלאפון תומכים בזה אאל"ט) - הדגם המדובר כאן אין לו ת זה אבל דגמים דומים בערך באותו מחיר יש את זה. נטפרי? לא חושב שתומכים eSim, אבל סים רגיל של נטפרי עובד לחלוטין באפל (רק שאין וייפרי. אבל יש חסימה יותר חזקה - ההגבלות של אפל , למי שמכיר).
אם אתה חושש מהמרובעות - זה כבר עניין אחר. זה פשוט נושא של מי אתה. ומה אתה רוצה מעצמך בחיים. זה שני חלקים של האנושות. מי שמבין את מה שגלום באפל ומי שזה מעצבן אותו. עניין של אופי. אני אישית משוגע על אפל. -
@משה-ב אמר בטאבלט עם יכולת צילום מקצועית.:
- אני צריך שיתמוך בסים - LTE.
אז אם כך המכשיר הזה לא מתאים עבורך
ואגב לגבי הזמנה מאמזון, ברור שמשלמים מע"מ למרות שפטורים ממכס, אבל בשביל זה יש חברים, לא??
בשביל זה יש חברים ברור. אבל בשביל החברים אתה צריך לבקש ולפעמים זה כרוך באי נעימות ולא בטוח שיש אחריות בארץ ובסופו של דבר אתה משלם את אותו מחיר שאני הייתי מציע לך בלי בלאגן
אבל בכל מקרה זה לא מתאים לך אז לא משנה