ידיעה חשובה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020
-
היה לי קצת משעמם עכשיו... וקראתי מאמר של 100 מוצרי גוגל שנסגרו (שזה דבר מרתק בפני עצמו).ואני רואה שם כתוב ש-Google Hangouts, הצ'אט הפופלרי מאוד בציבור החרדי. הולך להיסגר בשנת 2020
חיפשתי עוד קצת מידע באינטרנט, וכפי איך שהבנתי השירות אכן הולך להיפסק בשנה הבאה.
זה היה צפוי, אבל לא חשבתי שכזה מהר.
צריך לארגן איזה מסיבת פרידה...
מקור נוסף:
https://9to5google.com/2018/12/02/google-hangouts-shutting-down/
אמנם משמע משם שכשאר יופסק השירות, המשתמשים החינמיים ישודרגו, ויוכלו להשתמש עם Hangouts Chat שכיום זמינה רק למשתמשים עסקיים.
אבל אני מאמין ש-Hangouts Chat לא תהיה פתוחה בסינונים החרדיים... (זה כמעט כמו ווצאפ..)
המשך לילה טוב, ובשורות טובות! -
@בערל אמר בבשורה רעה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
\
ואני רואה שם כתוב ש-Google Hangouts, הצ'אט הפופלרי מאוד בציבור החרדי.
אבל אני מאמין ש-Hangouts Chat לא תהיה פתוחה בסינונים החרדיים... (זה כמעט כמו ווצאפ..)
האמת, שאף פעם לא הצלחתי להבין מה בין זה לוואצאפ.. ומדוע זה פתוח בשונה מהוואצאפ..
חוצמזה, שאין בזה ככ הרבה אנשים שמשתמשים.
אבל מצד היכולות, לשלוח שם תמונות וקבצים זה אותו דבר, לא?? -
@avr416 אמר בבשורה רעה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
\
האמת, שאף פעם לא הצלחתי להבין מה בין זה לוואצאפ.. ומדוע זה פתוח בשונה מהוואצאפ..
אבל מצד היכולות, לשלוח שם תמונות וקבצים זה אותו דבר, לא??צודק, זה מה שכתבתי. יש שם גם אפשרות לקבוצות של 8000 חברים...
כרגע זה פתוח רק בגלל שאין לזה הרבה משתמשים בכלל.אבל אני מאמין שברגע שזה ייפתח לכלל הציבור זה יהיה חייב להיחסם.
-
@nigun אמר בבשורה רעה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
@avr416
לפי מה שהבנתי בוואצאפ
הנתונים מוצפנים מה שמקשה על סינון הטקסט והתמונותאז אולי יוכלו לסנן את זה, ואז זה יהיה אלטרנטיבה טובה.
אבל ברור שזה לא יהיה פתוח לכולם, אולי רק בבקשה מיוחדת...גם הצ'אט של היום, שמעתי שזה חסום בקהילות מסוימות.
-
@avr416 אמר בבשורה רעה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
כבר דיברו על זה פעם בפורום נטפרי: http://forum.netfree.link/post/68916
גם הצ'אט של היום, שמעתי שזה חסום בקהילות מסוימות.
-
@ליכט אמר בבשורה רעה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
כבר דיברו על זה פעם בפורום נטפרי: http://forum.netfree.link/post/68916
אם הבנתי נכון, מדובר שם על Hangouts רגיל, מה שיש לכולם בג'ימייל.
וגם אותו דימו שם לווצאפ.אני מדבר על Hangouts Chat שכיום זמין רק למשתמשים עסקיים, שזה הרבה יותר משוכלל ומפותח. וממילא הרבה יותר דומה לווצאפ.
-
@avr416 אמר בידיעה חשובה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
\
אבל מצד היכולות, לשלוח שם תמונות וקבצים זה אותו דבר, לא??פשוט, תמונות ומלל מסוננים ואין וידאו כמה שידוע לי.
וואטסאפפ יש וידאו, תמונות, תמונות פרופיל ומלל ולא ניתן לסנן כלל וכלל... -
@בערל אמר בידיעה חשובה | גוגל הנגאאוט נסגרת ב-2020:
היה לי קצת משעמם עכשיו... וקראתי מאמר של 100 מוצרי גוגל שנסגרו (שזה דבר מרתק בפני עצמו).
ואני רואה שם כתוב ש-Google Hangouts, הצ'אט הפופלרי מאוד בציבור החרדי. הולך להיסגר בשנת 2020 וכו' וכו...בתור משתמש g-suite קיבלתי על כך מייל ממזמן...
ככה זכור לי...