טיפ לגלילה ללא עכבר
-
@בערל אמר בטיפ לגלילה ללא עכבר:
לא מכיר מישהו שמשתמש עם זה....
אני משתמש עם זה
כאשר יש לי מכונה וירטואלית שאני רוצה שיתפוס מסך שלם, אני שם את זה בשולחן עבודה נפרד ועובר מהמכונה הוירטואלית למכונה האמיתית בקלות על ידי גרירה בארבע אצבעות על משטח העכבר. מאוד שימושי.אני מאמין שהמטרה של התכונה הוא עבור אנשים שרוצים שכל התוכנות שקשורות לנושא מסויים יקובצו יחד. לדוגמה, אפשר לעשות שולחן עבודה אחד עבור עבודה, שני - משחקים (נו נו!!), שלישי - משימות וכו'
-
@yossiz אמר בטיפ לגלילה ללא עכבר:
כאשר יש לי מכונה וירטואלית שאני רוצה שיתפוס מסך שלם, אני שם את זה בשולחן עבודה נפרד ועובר מהמכונה הוירטואלית למכונה האמיתית בקלות על ידי גרירה בארבע אצבעות על משטח העכבר. מאוד שימושי.
יפה!
לא חשבתי על זה...תודה רבה!
-
אני משתמש עם זה
כאשר יש לי מכונה וירטואלית שאני רוצה שיתפוס מסך שלם, אני שם את זה בשולחן עבודה נפרד ועובר מהמכונה הוירטואלית למכונה האמיתית בקלות על ידי גרירה בארבע אצבעות על משטח העכבר. מאוד שימושי.סליחה על הבורות
מה זה מכונה וירטואלית ומה זה מכונה אמיתית ? -
@מעמד אמר בטיפ לגלילה ללא עכבר:
@bbn מענין
אצלי זה פרו
זה לא אמור להיות שמה שיש בגרסה הבייתית יהיה בפרו ?גם לי יש פרו, וזה מופיע כמוך אצלך. אבל זה אמור להיות באיזה מקום, כי אני זוכר שאני הגדרתי דברים בקשר לאצבעות על משטח המגע.
ובכלל יש לי בעיה אחרת לאחרונה. פעם הייתי יכול לגלול לצדדים עם האצבעות, לאחרונה פתאום נפסק לי האפשרות. וזה לא זז לי.
-
@בערל אמר בטיפ לגלילה ללא עכבר:
לא מכיר מישהו שמשתמש עם זה....
אני משתמש עם זה
כאשר יש לי מכונה וירטואלית שאני רוצה שיתפוס מסך שלם, אני שם את זה בשולחן עבודה נפרד ועובר מהמכונה הוירטואלית למכונה האמיתית בקלות על ידי גרירה בארבע אצבעות על משטח העכבר. מאוד שימושי.אני מאמין שהמטרה של התכונה הוא עבור אנשים שרוצים שכל התוכנות שקשורות לנושא מסויים יקובצו יחד. לדוגמה, אפשר לעשות שולחן עבודה אחד עבור עבודה, שני - משחקים (נו נו!!), שלישי - משימות וכו'
מעניין אותי לדעת. האם אכן עובד לך טוב שני גירסאות אופיס במחשב. גם אני רוצה להתקין, אבל מישהו אמר לי שזה כן טוב, ואחרי שמעתי שזה לא טוב.
אני רוצה לשמוע מה יש לי לאיש עם הכובע (לשעבר) להגיד על זה.נ.ב. באמת מעניין אותי לדעת, מה הביא אותך לשנות סמל...?
-